Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzyczek0905

POMOCY !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bzyczek0905

czy biorąc duphaston i luteinę na podtrzymanie ciąży mogę poronić? tzn czy gdyby ciąża obumarła to by mimi wszystko organizm ją wydalił? ważne

Chyba na 100% nikt ci nie powie czy będzie tak czy tak. Ja też biorę luteinę na podtrzymanie, ale jestem dobrej myśli i wierzę, że wszystko będzie ok. Radzę nie panikować, tylko wierzyć, że będzie dobrze. Powodzenia!

Gdyby ciąża obumarła to organizm ją wydali tak czy tak, to leki podtrzymujące ciąże (żywą) a nie działające cudów.

nie zawsze organizm wydali obumarłą ciążę może tak być ale nie musi i leki nie mają tu większego znaczenia

cześć Ja brałam luteinę i duphaston, ale moja ciąża i tak zakończyła się poronieniem. U mnie organizm wszystko wydalił sam nie miałam zabiegu. Wiem że te tabletki są na podtrzymanie ciąży ale jakoś nie mam do nich zaufania mi nie pomogły, a może za późno je dostałam. Nie zawsze życie jest takie kolorowe :-( mam nadzieje że wszystko będzie w porządeczku. Trzymam kciuki.

Gość mamusia21
ja brałam samą luteine w 5tyg ciązy i dzięki niej urodziłam zdrową i sliczna coreczke