Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teolog

proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość teolog

mam miesięczną córke,niestety,ale od tygodnia karmie ją sztucznym mlekiem i od tego dnia robi ona tylko raz dziennie kupe,czy to normalne żeby dziecko w tym wieku tylko raz robiło kupe?podaję jej jeszcze herbate rumiankową. Niepokoi mnie również to że nie trzyma ona jeszcze sztywno główki?czy powinnam iść z nią do lekarza?

moja corcia po przejsciu na sztuczne mleko tez zaczeła robic kupke raz dziennie miała wtedy 3tyg, teraz zdarza sie że robi co 2dni a co do główki to sie nie martw coreczka kuzynki jak miala 3 mies. to dopiero wtedy zaczela trzymac glowke:)

sorry ze troche nie na temat a ile razy robi kupke dziecko karmione piersia? moja mala ma miesiac i robi kilka razy dziennie.. ale te kupki sa jakies dziwne - strasznie wodniste- takie troche zelowe i zolte, jakie byly u Was - jesli moge spytac?

Gość teolog
mój syn którego karmiłam 3 miesiące piersią robił kupe praktycznie podczas każdego karmienia i po karmieniu kilka razy dziennie i te kupy też tak wyglądały jak u twojego dziecka,także nie masz się czym przejmować

Co do główki to nie pamiętam dokładnie kiedy synek trzymał sztywno ale kupe zawsze robił 1-2 razy dziennie(mlekiem sztucznym był karmiony od ok 1 m.r.)