Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaś fasolka

Trzy etapy sexu małzeńskiego

Polecane posty

Gość jaś fasolka

Ogólnie znane są trzy etapy seksu małżeńskiego : Pierwszy to tak zwany SEKS DOMOWY, podczas którego stosunki Nowożeńców odbywają się często i w różnych miejscach, np. w kuchni, w gościnnym, na podłodze, w wannie itd. Następnie przychodzi etap zwany SEKSEM SYPIALNIANYM podczas którego stosunki płciowe odbywają się regularnie i jak sama nazwa wskazuje w sypialni. Z czasem, nieubłaganie pojawia się trzeci etap zwany SEKSEM PRZEDPOKOJOWYM. Podczas tego etapu małżonkowie mijają się sporadycznie w przedpokoju mówiąc: "Pierdol się"!

Gość A ja powiem tak......
ale jestes glupi

Gość jojo se se
ej dobre to i prawdziwe

Gość no to ja wam powiem dlaczego
jeśli jesteście facetami w młodym wieku (przedział powiedzmy...17-30) to jeszcze nie wiecie co to jest, kiedy mężczyzna w pewnym momencie życia siedząc przed TV ogląda film nieco erotyczny i... NIC. Odkrywa nagle, że jakoś to na tego tam na dole przestaje to działać. Na początku zdarza się to sporadycznie, aby na końcu, gdzieś koło siedemdziesiątki osiągnąć swoją ( :-D ) fazę "szczytową", czyli kompletny brak zdrowych reakcji na zdrowe sytuacje.

Gość chai-cho-Phi
ech, mnie to juz sie niechce po 5 latach i tytlko czekam, zeby mojemu tez juz sie nie chcialo...

sorry że się obrażę, ale chyba zbyt szybko się poddajesz

dlaczego ci się nie chce???