Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TERAZ SIE UDA

THERM LINE II plus dieta plus Cwiczenia-dziala cuda!

Polecane posty

Gość TERAZ SIE UDA

Witam, Mam zamiar wykorzystac to forum do prowadzenia dzienniczka, pisania o rezultatach i ogólnie wszystkim co sie tyczy mojej walki o super ciało! Kupiłam Therm Line II, nie jem słodyczy, odzywiam sie zdrowo, tzn. jem bardzo duzo warzyw, owoców, maślanki owocowe(jogurty sa dla mnie za slodkie), weglowodany zlozone oraz codziennie cwicze prze ok. 30 min plus jazda na rowerze-tez. 30 min. Moja waga: 62 kg, docelowa: 52 kg. CELE: 30 czerwiec: 58 kg 31 lipiec: 55 kg 31 sierpien: 52 kg A pozniej utrzymanie wagi

Gość Tocando Fondo
lepszy jest Thermo Speed Extreme, ale powodzenia.

Gość TERAZ SIE UDA
Witam, Dzisiaj wg planu: 1.sn: 2 kromki wieloziarnistego chleba, salata, ogorek, wedlina z indyka, ser zolty- ok.390 kcal 2.obiad: filet z indyka, fasolka szparagowa, pomidor, cebula, papryka-280 kcal 3. II obiad: to samo w mniejszych porcjach-240 kcal 4. podw: truskawki-180 kcal 5. kol:maslanka-220 kcal Razem: ok.1300 kcal Cwiczenia na brzuch, posladki, ramiona, nogi Thermo Line II-4 tabletki

Gość ja zazywam kudzu
truskawki na 100 gram maja 28 kalori!!!! to ile chcesz tego zjesc? 800 gram???to jest strasznie dużo

Gość TERAZ SIE UDA
myslalam, ze truskawki maja 58 kcal-tak wyczytalam w ksiazece z tabelami kalorycznymi

Gość ja zazywam kudzu
ja też! tylko ze te ok 30 kalorii znalazłam w ksiazce o zdrowiu wiec pewnie w Twojej jest pomyłka ablo kalorycznosc truskawek z bita smietaną a to jest mozliwe

Gość trace_oddech
a ile masz wzrostu? bo ja mam 170 cm i podobna wage , chcialabym zrzucic jesze troche:)

Gość TERAZ SIE UDA
Mam 162 cm, wiec troche za duzo

Gość TERAZ SIE UDA
waze jak na ten wzrost

Gość jak wolisz

Gość TERAZ SIE UDA
juz kilogram mniej!

Gość TERAZ SIE UDA
Juz 2 kilogramy mniej:) Tluszcz schodzi z miejsc, gdzie trudno sie normalnie pozbyc-tzn. z boczkow, z brzucha i plecow

Gość TERAZ SIE UDA
15 czerwiec: 60 kg

Gość TERAZ SIE UDA
Witam, Efekty sa super, moze po wadze tego nie widac ale w cm mi spadły: talia:-3 cm udo:-3cm!!! biodra:-5 cm Waga: 60 kg

Gość TERAZ SIE UDA
Na wadze 59 kg:) Ale najwazniejsze, ze tluszcz zniknal z boczkow, cialo stalo sie jedrniejsze. Moze waga nie spada, ale cm ubywaja:)

Gość TERAZ SIE UDA
Juz na wadze 58 kg! czuję sie świetnie:)))) Nie wiem czy pisałam ale dokupiłam jeszcze Cla i zazywam je 3 razy dziennie!

Gość mary.....
to masz szczescie bo ja schudłam 5 kilo a straciłam tylko 2 cm w biodrach...teraz wazę 45 kilo 155 cm wzrostu...

Gość TERAZ SIE UDA
Ja nadal chudnę!!!!

Gość Teraz sie uda
Znow 1kg mniej:))))

Gość nikkkaaaaa
ja przez mc schudlam 2kg na tych tabletkach. bez diety i cwiczen. czasem nawet piwko sie zdarzylo

Gość natasza226
właśnie zamówiłam therm line 120 kapsułek jaką dietę do tego?? jestem leniem nie lubię ćwiczyć

Gość Andziara
Kiedyś bardzo odchudzałam się herbatkami przeczyszczającymi, niestety gdy je odstawiłam nie mogłam iść do toalety. Biore term line już dosyć długo, na początku było oki- chodziłam normalnie do toalety ale teraz nie. Boje sie że to jakiś efekt uboczny i boje sie, że gdy odstawie term line to znowu będe musiała zrobić wszystko aby moje perystaltyka jelit znowu zaczęła działać tak jak należy. Bardzo aktywnie spędzam czas, no ale mimo że biore te tabletki mam duży apetyt- to normalne??