Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazany na

co bedzie w II cz. SKAZANEGO NA ŚMIERĆ?

Polecane posty

Gość skazany na

ktoś wie? ponoć ich złapią, bohater dowie się, ze lekarka jest z nim w ciązy itp

Gość a w końcu będzie SONA
:)

Gość Damian.
nie z nim tylko z Łyżwińskim :-0

Gość kankan
a Sucre jakiś taki się bezradny zrobi jak mu Maricruz porwie ten skubany Bellic

Gość pewnei znów się okaże
w ciązy jest aktorka która gra Sarę, i podobno nie będzie jej w pierwszych odcinkach ale III serii a nie II i scenarzyści powiedzieli że to pasuje do scenariusza.. a w drugeij serii seksik będzie

Gość zen1979
Bzdu Ci nagadali. Beda zwiwac caly czas i bedzie lapanka co poniektorych, beda szukac kasy i potem ja sobie wykradac. Pod koniec zrobi sie juz smetnie i zauwazycie ze naciagaja juz na maxa, az sie nie chce ogladac. Ciekawe co wymysla w trzeciej :/

Gość ja oglądałam i wiem co będzie
za duzo będzie sie tam dzialo by pisać:-PNie złapią ich(niektorych w czasie 2 serii zabiją,Michaela aresztująą znowu w ostatnim odcinku)i Sara nie będzie w żadnej ciąży;-)Oni nawet sie ze soba nie prześpią:-P Zreszta tu masz opis kazdego odcinka,poczytaj sobie:http://www.prison.pl/opisyodcinkow.html :-)

Gość juliakokoko
złapią ich ,ale tym razem drugi brat wytatuuje sobie całe ciało i znowu uciekną,tym razem do meksyku gdzie przyjmą imiona juanita i maria de la Cruz

buahahahahahahha:-Dświetny pomysł:-P

Lincoln wytatuuje sobie plan więzienia stanowego w którym siedzi Paris Hilton i popedzi na ratunek swoja drogą - nie trawię gościa ma bardzo malo roli mówionej bo sprawia wrażenie jakby mu to z trudem przychodziło

Co do lostow to sie zgadzam. Ogladnelam do konca trzecia serie i w obliczu tych wydarzen zastanawiam sie nad watkami np anny luci(czy jak to sie pisze) czy mr. eco. No dajcie spokoj teraz to wyglada jak watki poboczne a wlasciwie cala druga seria na tym sie opierala.

T-bag jets zajebisty;-)A 3 seria ma byc w USA już w sierpni(i tym samym w necie:-P)W polskiej tv pewnie będzie za rok albo i wiecej:-o

ja jeszcze nie obejrzalam trzeciej serii lostow do konca, wiec prosze, nie zdradź się czasem no ale ana lucia i eco nie żyją, wiec co ma byc o nich wiecej??

no właśnie:-oz tym napisami to będzie problem:-(

w II części pojawi się w serialu błyskotliwa aktorka -naturszczyk z Polski znana pod pseudonimem artystycznym jako pijawka, oplecie ona siecią uczucia głównego bohatera, który pod jej wpływem zmieni się w kochającego męza i ojca ośmiorga dzieci jakie urodzi mu pijawka. Łenłort zaangażuje sie w budowę kompleksu penitencjarnego z którego nie sposób uciec, bedzie go budował dla swych pociech, które będą mieć wytatuowane poszczególne sektory kompleksu na swym ciele. Zniekształcona dorastaniem mapa kopleksu oraz wzajemne konflikty ośmiorga nowych bohaterów będzie przeszkodą w pokonaniu więzienia pomysłu ojca. Dalsze perypetie Łentłortowo-pijawkowych potomków opowie część III. Czytał Lucjan Szołajski:)

Gość a tu po engliszu
ta aktorka naprawdę jest teraz w ciązy...no cóż zobaczymy jak to rozwiążą

haris pilton nie zdradze sie ale chodzi mi o fabule w obliczu wydarzen z konca trzeciej serii opowiesc o annie luci i mr. eco ma sie tak do rzeczy jakby w bajce o czerwonym kapturku nagle zaczac opowiadac o wiewiorce i zajacu zyjacych w lesie. No chyba ze scenarzysta ma jakas wielka wizje ale naprawde ciezko mi sobie wyobrazic by mogl to jakos sensownie wplesc w wyjasnienie fabuly.

tam juz nie ma zadnej wizji tam jest tylko chaos... czytalam gdzies wywiad z wentwothem, ze bawi go mysl o połączeniu obu tych \"kultowych\" seriali, chętni wziąłby udział w tym przedsięwzięciu