Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jwl

Kto zna dobrze angielski i mi pomoże?

Polecane posty

Napisałam pewny tekst po angielsku niestety nie jestem w tym az tak dobra i jest pelno byków;/ na koncu sa rymy i chodzi o to by one sie nie zmienily, ale chcialabym by zdania byly poprawnie napisane z zachowaniem tych ostatnich slow w kazdym zdaniu. Czy ktos mi pomoze? Oto ten tekst: I see you in my dreams, then I am in the sky But it doesn’t enough and my tears will never dry I desire to be with you but you are from afar I was dreamer, sometime I often looked on my star But now she’s doesn’t shine for me, she stop shine forever I will must go my way if I see you next to never It’s possible that then we were seen last case Maybe you will be living in far place Maybe then our kiss was last Maybe time passes so fast But you will know that I will recover you in Other World If you speak out some word, one word Baby, I love you so much I miss your kiss, I miss your touch But time passes so fast Life taught me that I should hold off I will must go…

Gość znajacy dobrze angielski
o s h i t :o

Gość a mnie sie poodoba
fajny text :) tylko nie zna angielsigo na tyle zeby zauwazyc bledy :)

Jest sporo bledow gramatycznych i stylist., niestety nie mam na tyle wolnego czasu (ani ochoty, prawde mowiac), zeby to poprawiac. Sorry.