Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak tak jasne

nie mam ochoty ciagle paplac, jestem na straconej pozycji?

Polecane posty

Gość no tak tak jasne

owszem mam cos do powiedzenia, mam swoje zdanie i nie jest tak, ze jestem kompletnym milczkiem(chyba, ze kogos malo znam), ale nie lubie ciagle paplac..przegralam?

Gość no tak tak jasne
;)

Gość no tak tak jasne
ej a znacie moze tytul posenki i nazwe zespolu, co w teledysku biegaja dwa takie dzieci murzynki-amorki.wokalista jest tez ciemnoskory facet..bylabym wdzieczna

wiesz co,jest sporo racji w tym co piszesz...ja,podobnie jak ty,nie jestem papla.i chociaz nie jestem glupia,moge porozmawiac na wiele tematow,mam wiele zainteresown,nie lubie gadac byle gadac albo paplac z kolezankami o byle czym...i chociaz jestem lubiana, to wiem,ze czasem odstaje od towarzystwa...nie przeszkadza mi to specjalnie,ale rozumiem co masz na mysli,i uwazam,ze tak,jestes moze nie na straconej pozycji,ale napewno na gorszej

Gość no tak tak jasne
kymco ->zdaje sobe z tego sprawe, widze, ze nie jestem az tak rozchwytywana jak moje kolezanki gaduly:), z jednej strony to przykre ale z drugiej rozumiem, ze ludzie lgna do tych co sie odzywaja i tego nic nie zmieni. ja dobrze rozumiem, ze to przez rozmowe czlowiek sie poznaje z innymi i ja tez tak robie, bo przeciez rozmowa jest bardzo wazna..tylko, ze nie mam potrzeby caly czas nawiajc, czasem po prostu mam ochote przez chwile nic nie mowic, a inni to dobieraja jakos zle..a milczec z kims bez skrepowania chyba jest juz wyzszym stopniem wtajemniczenia ;) pozdrawiam

Ludzie, dlaczego jestescie tak zakompleksieni? Dlaczego kazdy ma jakis powod, zeby uwazac sie za gorszego? Jerden jest milczkiem, inny niski, trzeci biedny, czwarty ma czerwona twarz. No wezcie sie opanujcie i juz przestancie wymyslac nowe pierdoly, bo juz nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

tak,to doklad:nie tak wyglada jak napisalas,nic dodac,nic ujac.ale pamietaj,to,ze jestes inna,nie znaczy,ze jestes gorsza...pozdrawiam ;)

Gość no tak tak jasne
moze i wymyslamy sobie problemy, pewnie dlatego, ze sie nudzimy, ale jesli mam jakis problem czy watpliwosci, to chce to skonsultowac tu na forum, chyba o to w tym chodzi? a uwazam, ze problemy typu relacji miedzyludzkich nie sa glupie, yhm?

Gość no tak tak jasne
a piosenka, o ktora pytalam wyzej to-->Gym Class Heroes-Cupids Chokehold ;););)