Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajaaaaaaaaaaj

czy to taki duży wstyd?

Polecane posty

Gość 54y65uy75
trudniej? Mam brata mlodszego o 4 lata, kuzyna mlodszego o 5, jeszcze innego kuzyna o 3 i wiem ile sie uczyli;) a co do opanowania takiej samej ilosci materialu w 3 lata a nie w 4 to sie nie zgodze!! Przeciez czesc materialu z liceum jest juz przerabiana w gimnazjum!! I faktem jest to,ze kiedys trzeba sie btylo wiecej uczyc. Moze i pamieciowka, ale bylo wiecej do roboty

Gość 54y65uy75
Zreszta nie chodzi tu o to jak bylo kiedys, ale o sam fakt,ze jak ktos przysiadlyby nad ksiazkami, to choc nie wiem jaki bylby tepy z matmy to na 2 by wyciagnal! a nie,ze caly rok balangi i zakladanie tipsow przeplatane z ostrymi rznieciami na dicho a w czerwcu placz i zgrzytanie zebow bo "nie przejde do klasy 3":O

Gość greedy
na ocene dopuszczajacą wiedza która trzeba przyswoic jest żenująca. Tak, sprawia mi przyjemnosc usadzanie głąbów, nieuków i leni, picerów, laski z cyckami na wierzchu które nie wiedza co napisał Mickiewicz, tepaków, cwaniaków i leserów... Reszta przechodzi.

Gość 54y65uy75
chodzili do 3 roznych szkol, z czego 1 jest z tzw. "dobrych";) Pisze powaznie. Praktycznie 3/4 ich klasy zaczynalo sie uczyc w ostatniej klasie LO:O

Gość no tak tak jasne
moze i tzreba sie bylo wiecej ucyc, nie wiem nie uczylam sie ;P, ale teraz na brak materialu tez nie nazekalam ot takadyplomatyczna odpowedz 🌼

Gość o jejciu jejciu
greedy to powodzenia WSPANIAłA NAUCZYCIELKO! ;) Napewno jestes bardzo lubianą wsród uczniów :D Ja Ci zycze powodzenia :* Dziwne ze oceniach wszystkich jedną miara....pamiętaj ze kiedys Twoje dzieci równiez mogą byc takimi "głabami" jak Ci kt.órych usadzasz....zapewne Twoją pierwszą reakcją,po uslyszeniu od nauczyciela ze bedzie kiblowac wbije Cie w ziemie....ale moze i nie,bo jestes nauczycielką,a tacy ludzie w szkołach mają chody.bo nauczyciel moze wszystko :D tak tak..... nie oceniaj ludzi jedną miara,bo ze ktos ma duże piersi,czy nie kuma jakiegos przedmiotu ...to juz tak było,jest i będzie.... jeden super kuma matme ,a drugi super kuma biologie.... Nie rozumiem Cie...Ty dobrze uczysz?> Bo moim zdaniem dobry nauczyciel to i głąba wykształci! Takze masz morał z mojego pisemka! ;) Hej!

Gość greedy
o jejciu jejciu, ale sie naplułaś, niepotrzebnie..:)

Ale Greedy ona ma rację wiesz o tym dobrze. Naprawdę dobry nauczyciel to głąba wykształci !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze się to powtarza :classic_cool: Ja równiez na twoim miejscu wyciągnął bym wnioski z tego co napisała ,bo pisze mądrze.

Gość 54y65uy75
haha:D sluchaj-nie ma czegos takiego,ze ktos jest totalnym glabem z jakiegos przedmiotu, tlyko po prostu nie stara sie nawet przysiasc i tego zrozumiec. Ja tez nie bylam orlem z matematyki, ale na 4 zawsze wyciagnelam, pomimo tego,ze bylam matematycznym antytalentem;) Wiem,ze post nie byl skierowany do mnie, ale do greedy, ale odpowiem. Gdyby moje dziecko w przyszlosci nie zdalo do nastepnej klasy to powiedzialabymmu to samo co zalozycielce topiku. Ze jest smierdzacym leniem i dobrze mu tak.

Gość 54y65uy75
nawet glaba wyksztalci? jak ktos sie nie chce uczyc, to nie ma sily!! PO co ma ksztalcic kogos, kto sobie tego nie zyczy? jak ktos jest "NA NIE" to jego sprawa.

Gość o jejciu jejciu
Uwierz ze są tacy ,którzy kompletnie czegos nie rozumieją,nie wbijesz im wiedzy do glowy i kropka. Ze Tobie wszystko wchodzilo jak woda w gabke to nie znaczy ze kazdemu musi....Moja kumpela siedzi przy ksiązkach non stop ,po kilka godzin..co do czego nic nie umie,nic,zero. Albo niby umie ,a po godzinie znowu nie pamieta. No co zrobic .

Gość DOBRY NAUCZYCIEL TO
I GLABA WYKSZTALCI bardzo mądre kolezanko jest u mnie w szkole tylko jeden taki nauczyciel. I szacunek wielki dla niego,bo dzieki niemu pieknie udalo mi sie zdac mature. Są tacy nauczyciele są. Ale to tylko jakis 1 %

Gość 54y65uy75
Nietety nie wszytskim wchozi wiedza do glowy i dlatego tez takie osoby chodza do szkol tzw "specjalnych":O o obnizonym standardzie wymagan;) Jka ktos chce sie lenic to niech idzie do zawodowki, a nie do LO:O

Gość każdy z nas chodził do szkoły
Nauczyciele naprawdę robią baaaardzo dużo, zeby nie wystawić tej pały na koniec. Poprawki przed wakacjami, po i w trakcie, wzywanie rodziców itp. trzeba naprawdę się postarać żeby nie zdać.

Gość greedy
Najlepiej powiedziec tak jak napisała mi w ankiecie jedna uczennica: Nic nie umię bo nic nie rozumię:) ha hahaha, żenada.. jak komus do łba nie wchodzi to niech sie do zawodówki przeniesie.

Gość i co daje ci to
wysmiewanie sie z tych uczniów????????????????? moze lepiej spojrz w lusterko i sie z samej siebie posmiej co??????????????? moze jeszcze nazwiskami nam sypniesz panienko? greedy idz stąd bo az nie moge ze nauczycielką jestes,chyba raczej praktykantką hehehe

Gość no tak tak jasne
greedy ma troche racji bo trafiaja sie tacy co mysla, ze posiedza i zdadza i sa naprawde nieprzyjemni, ale ogolnie to nie za ladnie o tobie swiadczy, mysle, ze nie masz powolania, tylko pracujesz w tym zawodzie bo nie powiodlo sie gdzie indziej.

Gość no pewnie poszla na jakis
kierunek studiow, zrobila na wszelki wypadek blok pedagogiczny, a ze nie byla na tyle inteligentna, zeby wybic sie na swojej specjalizacji to zostala nauczycielka. Takich jest najwiecej. naprawde ciesze sie, ze juz skonczylam liceum, na szczescie nie kiblowalam, ale tez bylam gnebiona przez taka jedna, za to ze sie malowalam i nie ubieralam jak szara mysz ( nie nosilam cyckow na wierzchu i krotkich spodniczek), co ciekawe z odpowiedzi dostawalam 1 albo 2, a z klasowek, testow z tego samego zakresu materialu 5. To chyba o czyms swiadczy. Na szczescie juz jestem zadwoloną studentką i z egzaminow mam bardzo dobre oceny, o niebo lepsze niz w liceum:) takze glowa do gory, nie jestes umyslem scislym, najwyzej przekiblujesz ten rok skonczysz liceum i pojdziesz na takie studia na jakie bedziesz chciala, tam sie wykazesz i nikt nie bedzie patrzyl w przyszlosci na to potkniecie. Pozdrawiam ta pseudo nauczycielke wypowiadajaca sie na tym topku i na pocieszenie chce jej powiedziec, ze pewnie wielu z tych gnebionych przez niej uczniow osiagnie wyzsze tytuly naukowe niz ona. Bo zaloze sie, ze pania profesor jest tylko za biurkiem w klasie a tak naprawde ma marnego magistra. ps ja np od razu po magisterskich mam zamiar zaczac studia doktoranckie

Gość a ja tak........
kurwa wstyd i to jaki, i to jeszcze z matmy. rozumiem kurwa z historii, bilogii, geografii, no ale z matmy??? pojebalo cie totalnie chyba, przeciez matma w liceum to banalny przedmiot, nie wiem jak mozna byc takim glabem zeby tego nie rozumiec :o

Gość a ja tak........
dziewczyno do ksiazek i to juz, a nie sie opierdalac na forum. wszystko jest tam ladnie napisane, wszystko wyjasnione, twierdzenie, wzory, zadanka... zacznij sie kurna uczyc to zaliczysz matme

Gość ups.....
nie jesteś idiotą;/ o do kogoś innego !!

Gość a ja tak........
dodam jeszcze ze ja jakbym byla nauczycielką to bym na pewno nie ukiblowala zadnego ucznia, bo taka wredna suka nie jestem. no ale wiem, ze rozne kurwy w szkolach uczą, dlatego zacznij sie wreszcie uczyc tej matmy a bedzie dobrze.

Gość a ja tak........
ja chce tylko zmotywowac dziewczyne do nauki :]