Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajaaaaaaaaaaj

czy to taki duży wstyd?

Polecane posty

Gość ajajajaaaaaaaaaaj

nie zdać do następnej klasy? zbliża się koniec roku i wygląda na to że grozi mi poprawka, której na bank nie zdam :-o niech mi ktoś powie że coś jeszcze ze mnie będzie..

Gość a w korej jestes klasie

Gość jak jesteś w drugiej klasie
podstawówki to wstyd:)

Gość ajajajaaaaaaaaaaj
w drugiej ale liceum

Gość google_nie_gryzą
ja w liceum nie zdałam przez lenistwo i jakoś wyszłam na ludzi ;) mam pracę, studiuję więc nie łam się. wszystko da się odkręcić :)

Gość to wstyd ale nie az taki duzy

to nie jest tak źle. Wstyd to kraść:)

Gość a z czego poprawka

Gość wiesz co powiem
masz szanse sie poprawic, to dobrze:)

Gość 54y65uy75
Pewnie,ze wstyd! Dziewczyno, jestes taka tepa,ze nie mozesz nawet zdac do 3 klasy chocby na dopalaczach? Trzeba bylo mniej czasu poswiecac na chlanie jaboli i obciaganie kolegom a wiecej czasu przeznaczyc na nauke.

Gość ajajajaaaaaaaaaaj
dziękuje Wam :-) z matmy. Najgorsze jest to że za dwa lata czeka mnie obowiązkowa matura z tego przedmiotu :-(

Gość *xenia*
ja tez powtarzalam w ogolniaku, druga klasa i tez z lenistwa:P. Dzis tez juz jestem po studiach, dokladnie po ekonomii, ktora skonczylam z swietnymi wynikami, a dzis pracuje w dosyc znanym koncernie, swietnie zarabiam i dalej sie doksztalcam...

Gość no tak tak jasne
a skad jestes?moze mozna jakos zaradzic?po co masz kiblowac?pogadaj od serca z nauczycielka, moze jakies korki..postaraj sie

Gość Nie poddaj się rozpaczy Zabija
Dla mnie to nie wstyd ani tragedia, może dlatego że mam gorsze problemy. Jesli to z lenistwa, to moze troche byloby mi glupio, ale Ja np nie zaliczylam 3 klasy liceum bo opiekowalam sie umierajaca mama, z ktora bylam sama i nie wyobrazalam sobie siedziec w szkole caly dzien, kiedy moja mama odchodzila i gasla z kazdym dniem, to chyba zrozumiale, zaczelo sie w pazdzierniku a odeszla w lipcu Teraz zas nie moge sie pozbierac bo nie mam motywacji Nie widze sensu dalszego zycia, po co i dla kogo Po co mi zycie, samej dla siebie, zupelnie niepotrzebne i niezalezy mi na nauce, chyba zawale kolejny rok I przyznaje- mam to gdzies, bo to nie ma juz znaczenia

pomyślcie o tym facecie, który był w śpiączce przez 19 lat, a wy tu biadolicie o roku wyrwanym z życiorysu:)

Gość no tak tak jasne
j e b ->ile ty masz wlasciwie lat?:)

Gość Już byście głupot nie pisali
Rok wyrwany z życiorysu, za dużo napisane, bez przesady ...

Gość o jejciu jejciu
nawet nic nie mów o matmie ja tez jestem w 2 klasie liceum i równiez jestem zagrozona z tej nieszczęsnej matmy;/ ale jestem dobrej mysli,codziennie siedzie przy ksiązkach i zeszytach,takze staram sie z calego serca:) aaa i naprawdę pogadaj tak w cztery oczy z nauczycielem...to prawie zawsze pomaga...jesli nauczyciel ma choć troszke uczuć,to mysle ze da Ci szanse:) Tylko musisz pokazac ze żalujesz i ze w 3 klasie napewno bedziesz lepsza ;) POWODZENIA!

Gość no tak tak jasne
no powied bo bardzo mnie to interesje;) zwykle kojarzylas mi sie z nastolatka ale teraz to juz sama nie wiem;) czy nie masz grubo ponad 20, e e e?:P

Gość greedy
Tak, to wielki wstyd. Jestem nauczycielka i wiem ile nauczyciele robia by wyciagnąć takich jak ty na ocene dopuszczjacą. jak ktos nie zdaje do nastepnej klasy to znaczy ze olał totalnie i jest naprawde super gamoniem albo zwykłym głupkiem bez wyobraźni, tyle ode mnie, pozdrawiam.

Gość 54y65uy75
Sorry,ale dla mnie to niepojete,ze ktos nie potrafi nauczyc sie na dopuszczajacy:O Tym bardziej,ze teraz w szkolach poziom jest taki,ze szkoda pisac:O Kiedys na 4, 5 to trzeba bylo kuc pol dnia, a z tego co mowia mi teraz mlodociane sasiadki to nawet nie ucza sie 1/4 tego co my:O

Gość o jejciu jejciu
i co ze jestes nauczycielką? Co to ma do rzeczy? Kazdy nauczyciel jest inny,kazdy ma inne wymagania i inne spojrzenie na nauke..Nie wiesz o tym?Ty moze lubisz usadzać ..może Cie to bawi,moze tym sie dowartosciowujesz? Ale są równiez tacy nauczyciele ,którym jest przykro kogokolwiek zostawiac...Np bardzo wielu ludzi nie rozumie zasad matematyki i w zaden sposób im to nie wejdzie w mózg! Takze nie oceniaj za innych ..... Pozdrawiam!

Gość no tak tak jasne
i znow sie zaczyna gadka typu"a kiedys to.." czemu myslisz, ze wszystkie szkoly i nauczyciele sa identico w calej polsce? ja np tez musialam dosc duzo akuwac a wcale nie chodzilam do super szkoly, ot normalna-przecietna i byly okresy kiedy naprawde trzeba bylo przysiadac a byly tez takie kiedy na ludzie sie przychodzilo.. i tak uwazam ze za duzo glupot sie uczymy i to wszystko pamieciowka.

Gość o jejciu jejciu
aha i to było do greedy to co napisałam powyżej:)

Gość no tak tak jasne
wem, ze z zadnej twojej wypowiedzi nie moge wywnioskowac twojego wieku, moze jestes stara baba;), tak tylko mam jakis twoj obraz w glowie a teraz chcialam ten obraz skonfrontowac z rzeczywistoscia, ale ok skoro to taka tajemnica..

Gość do o jejciu jejciu
!Zagdzam się z Tobą! kazdy Nauczyciel jest inny. Ja nigdy nie potrafilabym kogos usadzić,chyba sumienie by mnie zabiło;/

mnie usadzili wlasnie z matmy:/ przezylam to jakos i nie jest mi z tym jakos specialnie zle. Stało sie i juz!