Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika TE

Tragedia w komunikacji miejskiej.

Polecane posty

Gość Weronika TE

Dzisiaj to normalnie prawie pawia puściłam i postanowiłam że do pracy będę jeździła na rowerze. Nie wsiądę przez najbliższe 3 miesiące do autobusu. Czuje obrzydzenie i niechęć. Dzisiaj koło mnie stanął taki facet z 50 lat, ze 150 kg i z koszulka z wyciętymi ramiączkami. Oczywiście przepocony (plamy od potu na koszulce), śmierdzący i oczywiście złapał się rury u góry. Pod pachą busz... miałam zamiar przecisnąć się dalej od niego.... nie zdążyłam. Autobus przyhamował a on poleciał na mnie i centralnie przepocone i śmierdzące włohale z pod pachy wcisnął mi w twarz.. :( Paskudne uczucie, nikomu tego nie życzę. Proszę ludzie róbcie coś ze sobą, to było traumatyczne przeżycie. Będę miała po tym lęki:) Nie wsiądę w najbliższym czasie do autobusu.... Miałyście może podobne przypadki?

Gość ja dziś miałam
Stanęła obok mnie dziwczyna, ładna zadbana, od której jechało... samoopalaczem:) W autobusie tłok a ja musiałam przez kilkadziesiąt minut wdychac ten samoopalacz.

ja miałam dzisiaj podobny przypadek chyba ze trzy razy:( po prostu brzydkie zapachy czuć od ludzi otyłych , szczególnie jak jest tak ciepło;( ludzie myjcie się.