Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia256

ciąża a nowa praca

Polecane posty

Gość Monia256

Witam wszystkich. Ostatnio dowiedziałam się,że jestem w ciąży,teraz to ok.6 tydzień.Zanim się o tym dowiedziałam odpowiedziałam na ofertę pracy w soim zawodzie(jestem inżynierem ochrony środowiska),a tearz kiedy dowiedziałam się,że jestem w ciąży ,zostałam zaproszona na romowę kwalifikacyjną.Nie wiem teraz co zrobić,od lat szukam pracy w swoim zawodzie i pech taki ze akurat odpowiedzieli kiedy zaszłam w ciążę. Byłabym wdzięczna za jekiekolwiek podpowiedzi. Mogłabym spróbować moze anuż by mnie przyjeli,ale co dalej po miesiącu powiem im że jestem w ciąży.

Gość
Witam, uważam, że powinnaś pójść na tę rozmowę i powalić ich na kolana. A potem spokojnie powiedzieć, że jesteś w ciąży. Powiedz, że zależy ci, ale nie chcesz ich okłamywać w tej kwestii. Postaw na szczerość. I albo cię przyją, albo nie..., wóz albo przewóz. Gorzej by było, jakbyś w ogóle nie poszła, albo okłamała ich. W sumie kiepska sytuacja. Ale wszystko się ułoży... No i gratuluję ciąży:) 🌻 pzdr

Gość a na czym polaga
ta praca ?

Gość Monia256
tylko właśnie, chodzi o to,że nawet jeśli mnie zatrudnią,to ile tam popracuję?Pół roku góra i co potem?

Gość Monia256
to stanowisko na inspektora ochrony środowiska.Właśnie najbardziej chodzi mi co dalej,wątpię,żeby poszli na rękę i gdybym poszła na macierzyńskie znaleźli kogoś na zastępstwo.A własnie nie wiem jak to wygląda jesli ida na rękę, to ile daja tego macierzyńskiego??