Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod słońce

Kto też miał dzisiaj zły dzień?

Polecane posty

Gość załamana bez powodu
ALE TO BYŁO w zeszłym tygodniu: -dostałam kosza najgorsze -kolega z koleżanką na wrzeszczeli na mnie -negatywnie skomentowana moja ciężka praca -wytknięcie wszystkich błedów akurat w ten dzień -projekt , który robiliśmy od pół roku i szedł jak po maśle akurat w ten dzień nie działa!

Witam :) Ło matkoooooo jedynaaaa... ;) Do której wyście gadały ????? Spać nie możecie, czy jak ;) Cichutka------ Ty się kobieto nie przejmuj ;) Życie zaczyna się po 50-tce ;)

Hej, Lah :) Ufffffff..... ale żar...... :( Co to upałów to zgadzamy się w 100% - nienawidzę upałów.... A jeszcze na dodoatek ludzie przez nie dostają głupawki - a ja mam mnóstwo przez to roboty :(

Hej :) Duchota niemiłosierna :( Nie ma czym oddychać :( 32 stopnie....... ZDYCHAM !! Właśnie zaczynam dyżur-nie wiem, w co ręce włożyć najpierw:( A ludziska z tego upału poszaleli.........

Gość iwonkaaaa
Dzisiaj koszmarny dzien -bardzo powazna klotnia z chlopakiem -od pewnego czasu nie mam sie z kim piwa napic -dreczenie mamy :/ zalamka...:(

Lah :) A mnie właśnie się gotuje!! Pogryzę dzisiaj kogoś !! Wrrrrrrrrrr !!

Gość TinkyWinka
1.pare dni temu zepsul mi się telefon (ale musze zaznaczyć, że popłakałam się dopiero przy 6 telefonie na infolinię TPSA) 2.o seksie to ja nawet nie myślę, bo nie do końca wiem co to jest 3.w związku z powyższym nie wiem, jakie są moje sznase na syna i w efekcie wnuczusia:( 4.nie wiem, czy mnie przyjmą do pracy i czy nktos sie nie będzie bal, że go wygryzę 🖐️

Gość cichutkaaaaaaaaa
Nie śpię jeszcze. Zawiodłam się mocno na wielu ludziach, ale skoro syn nie potrafi pełnić roli męża i ojca dla niemowlęcia i woli się rozstać, to traktuję jako moją kolejna porażkę. S T R A S Z N I E mi smutno! Wziął taką młodziutką żonkę i nie docenia rodzinnego szczęścia. buuuuuuuuu

Gość cichutkaaaaaaaaa
jak mozna wytłumaczyć to, że żona odpodobuje się zaraz po ślubie?

Gość tam czytam sobie
Idz juz spac :) I niech Ci nie jest smutno :P Czasem w zyciu jest lepiej, czasem gorzej...ale nigdy nie wiesz co bedzie jutro :)

Gość tam czytam sobie
Bo zony sie zmieniaja po slubie...mezowie zreszta tez :P

Gość cichutkaaaaaaaaa
ale dziecko? czy nie powinien sie opamietać ze wzgledu na synka? odp prosze i już ide spać

Gość tam czytam sobie
Widzisz, nigdy nie zgadniesz co siedzi w glowie drugiego czlowieka. Moze to i smutne, ale tak jest. Natomiast odpowiedz mi na jedno pytanie: Nie lepiej zakonczyc zwiazek bez przyszlosci szybko niz ciagnac cos przez lata ze wzgledu na 'dobro dziecka'? Nie lepiej szukac szczescia z kims kto pokocha niz zyc w zwiazku bez milosci? dobranoc, spij spokojnie :)

Gość TinkyWinka
a maly ile ma ? wiesz moze się jeszcze opamięta ten Twój syn... moze martwisz się na zapas..?

Gość cichutkaaaaaaaaa
mały ma ledwie pół roczku, ale syn już w ciąży był nie czuły dla żony. On sie bardzo zmienił pod wpływem odpowiedzialności on własnie tak tłumaczy że lepiej się rozstać niż aby dziecko rosło wśród kłótni i bijatyk, jak to było w jego dzieciństwie....

Gość tam czytam sobie
Moze tak bedzie lepiej. Ile lat ma Twoj syn?

Gość cichutkaaaaaaaaa
32

Gość tam czytam sobie
To juz taki wiek, ze powinien byc odpowiedzialny. Gdyby mial 22 to zrozumialbym takie zachowanie, ale w tym wypadku to troche dziwne. Mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy :)

Gość cichutkaaaaaaaaa
daj Boże! pa kłade się, ale czy zasnę.... chociaż juz jestem jakby spokojniejsza. dzieki, że poświęciłas mi czas

Gość dominujaca
ja mam przechlapane moj wybranek serca obrazil sie na mnei w nocy ze pozycja w ktorej sie kocahlismy nie przypadla mi do gustu.I wiecie obrazil sie i stwierdzil ze jestem jedyna na swiecie co tego nie lubi...kurcze jaki obcykany....czy ja musze byc taka jak te poprzednie ?czy on nie wie jak mnie tym ugodzil...teraz chodzi oburzony i czeka na moj pierwszy krok-bo oczywiscie ja zawsze przepraszac musze!!!mam dzien do dupy spalam kilka godzin wygladam jak dupa makijaz nawet nie zakryl worow pod oczami jestem wkurzona bo czuje sie zle i nie dlatego ze sex nie wyszedl ale o to porownaniu z babkami z calego globu i o te cholerne dasanie sie jak dziecko a ma juz 40 lat czaicie/.?

Gość pod słońce
Witam wszystkich! Słuchajcie, u mnie o niebo lepiej, u Was też na 100% zaświeci słońce 🌻 pozdrawiam ciepło!

Gość cichutkaaa....................
U mnie jeszcze gorzej. Synowa już wróciła do rodziców. Syna cały czas widzę na gg. Czego ten chłop szuka? Nie rozumiem własnego dziecka! :((

Dostałam odpis pozwu rozwodowego, który wniósł do sądu mój małżonek:( Czuję się jakby mi cały wszechświat spadł na głowę, tak mnie to dobiło:(

Hej :) Trochę mnie nie było, ale już jestem. Koda--- nie spodziewałaś się tego ????

Gość cichutka....................
ogromnie Ci współczuję, podobnie pewnie czuje się moja synowa, chociaż jeszcze bez pozwu 🌼

to wyżej to do kody

lahkoona - dzięki za dobre słowo. Staram sie patrzec obiektywnie. Cały czas jestem w kontakcie SMS z synową, a synowi dam popalić jak przyjedzie, na razie powiedziałam mu na gg do słuchu, tak, flirtuje na gg, bo o to się kłócili też

Spodziewałam się...ale tak naprawdę nie wierzyłam...nie chciałam wierzyć. Nie docierało to do mnie. A jednak dotarło, oj dotarło.Wiem, że najgorsze jeszcze przede mną.

jego żona nawet podszywała się pod inne a on nie wiedział i był przemiły i chciał sie spotkać Boże! jak ona się musiała poczuć.....!!!!!

dziewczynki, a po ile macie lat?