Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod słońce

Kto też miał dzisiaj zły dzień?

Polecane posty

Pod słońce......... jutro też jest dzień ;) I to będzie suuuuuuper dzień ;)

Tak jakby pośrodku ;) Ale jedzonko musi być do tego..... samo nie podejdzie :(

Uno momento..... robię właśnie trzy rzeczy na raz :( Może dlatego nie łapię....... somalier ??

Gość mężaaaa....
...moj dzien ... normalny... no prawie, bo wlasnie oprozniam butelke wina jednak dalej mi smutno.... pusto tu u mnie... moze jutro cos sie zmieni...

Jeżeli to aluzja do tego, że kończymy na dziś naszą rozmowę - to zrozumiałem ;)

Gość a ja mam zły dzień
Wy tu o trunkach, a u mnie właśnie na biurku stoi kieliszek, smukła szampanówka z pachnącą gałązką jaśminu :) zaciągam się ;) jedyny narkotyk jakiemu ulegam

Ja tam nie lubię gości :( A jak już w ogóle dowlokę się do swoich 4 ścian-to wolę odpocząć......

mam zły dzień od piątku, bo: 1. zostałam sama (rozstanie) 2. nie mam pracy, szukam i NIC 3. samotność mnie dobija 4. nawet w końcu zachciało mi się jeść, ale nie mam siły by coś sobie przygotować 5. skasowałam karnisz, mieszkam na ostatnim piętrze w wieżowcu i wymyśliłam, że rurka pod sufitem spełni jego rolę. Kupiłam łańcuch miedziany, oplotłam rurkę, dodałam żabki, powiesiłam firankę i wygląda to fatalnie. Nie wiem co mogę zrobić 6. .... z całym swoim dupawym życiem

LAHKOONA - dziękuję Ci za te słowa.... A ja właśnie chciałabym się skupić tylko i wyłącznie na karniszach i innych pierdołkach.... Wtedy jakoś jest normalnawo... Ale w połowie najzwyklejszej czynności - odpuszczam i rozpamiętuję. Wiem, że to minie, wiem. Przeczytałam masę słów o wychodzeniu z piekła, co nieco przeżyłam też. Ale jestem TU i TERAZ. Pomagam sobie jak umiem, m.in. pisząc do Ciebie te słowa...

Do nas, Bakalio, do nas ;) A na mnie już czas......... dobrej i spokojnej nocy życzę :)

BAkalia-->wywal ten łańcuch a na rurkę można założyć koniki,poszukaj w jakimś Leroy Merlin, poza tym sa fajne rozwiązania...jak pochodzisz tam po sklepie, to na pewno coś wypatrzysz ;) wiem, bo ja namiętnie majsterkuję i zawsze coś fajnego mi wychodzi z takiego łażenia;)

Gość Cichutka..................
a ja jeszcze trochę i zacznę wyć!!!!!! 1. mam już ponad 50 lat :( 2. młodzi chcą mnie wygryźć z pracy :( 3. rozbiłam auto i nie prędko będe miała drugie :( 4. od grudnia nie miałam seksu !!!!!!!! 5. moj syn chce sie rozwodzić :( 6. miesiąc nie widziałam wnuczusia :( :( :( i co wy na to? wyć czy sznurka szukać?

Gość Cichutka..................

Gość cichutkaaaaaaaaaaa
............... i na dokładkę mam jakiś niepokój w biodrze, mimo apapu nie moge spać! Lahkoona bardzo dziękuję za wyczerpujący komentarz. Fajnie mi to wszystko uzasadniłaś. Fajnie, ze pomyślałam aby wstać i odpalić kompa. Jest już nowy dzień, może uśmiechnie się do mnie optymizm? apropo tych młodych - nie pokaże pazurów, bo ich nie mam. Jestem takim potulnym babskiem, ciepłym, zakompleksionym, a oni pełni energi, pomysłów, zaradni. Wnioskuje wiec, że chociaż to tylko ja wśród nich mam stałą umowę, zostanę zwolniona, bo im właśnie od pierwszego obiecano umowy na kolejny rok, a nas tam nie potrzeba tak dużo :( radosnego przebudzenia, oczywiście dopiero rano, mnie chyba też nareszcie zmorzyło...

Gość cichutkaaaaaaaaaaa
na wzajem 🌼

Gość załamana bez powodu
ALE TO BYŁO w zeszłym tygodniu -dostałam kosza :(

Gość załamana bez powodu
ALE TO BYŁO w zeszłym tygodniu -dostałam kosza :(