Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka totalna to juz koniecc

jestem zalamana, pomocie mi sie odchudzic, prosze...............................

Polecane posty

pomozcie mi, prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikt mi nie pomoze?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?" ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

a ile sie chudnie w ciagu 3 miesiecy? ?

80kg na 175cm

w 54 dni musze schudnac duzo prosze o porady :-( bo sma juz nie daje rady a taki plan: rano: koktajl obiad: mieso z warzywami ok 16-17 koktajl czy w taki sposob schudne do lipca ok 10-15kg??????

Gość ja zazywam kudzu
zalezy ile wazysz mozliwe ze mozesz tyle schudnąc.

Gość zalamka totalna to juz koniec
waze 80kg i mam 175 wzrostu wiec? ? ? ? ?

Ruda Zabo opowiedz cos wiecej, prosze...........

Gość a ja tak........
lepiej ty powiedz jak sie tak roztylas

Zgubiłam tak 10kilogramów w 3 tygodnie chyba..Nie pamiętam dokładnie:)Poszukaj w internecie ćwiczen callanetics, nie są bardzo meczace , polegają bardziej za rozciąganiu,ja już po kilku dniach zaczełam szybko tracic cm w brzuchu i biodrach (chociaz od kilku lat mimo staran nie chciały zniknąć)..Jeśli zalezy Ci na szybkich efektach to dodatkowo stosujesz diete 1000-1200kcal i pijesz wode..moim zdaniem nie ma lepszego, nie gwałtownego sposobu na odchudzanie.Dobrze jest tez pobiegac czy chociaz spacerowac codziennie.A callanetics przyjemny i szybko widac efekty:) powodzenia:)

Gość ja zazywam kudzu
jak 1000 kalorii to 1000 kalori musisz liczyc i tyle kup tablice kaloryczne i komponuj posiłki tak by nie przekroczyc tej magicznej liczby i tyle!

Ja mam 177cm, wczesniej ważyłam 73kg, teraz 62:)) A wierz mi ,że nigdy nie należałam do chudzielców ani nie przepadałam za sportem.

dzieki Zabo a przez ile trzeba te cwiczenia wykonywac????przez jaki czas dzinnie/ ? ?

Powinno sie wykonywac cała serie czyli ok.1 godziny 2-3razy w tygodniu.Ja ćwiczyłam na poczatku pół godziny codziennie i dzieliłam ćwiczenia , tylko rozgrzewka musi być pełna , bo jest najważniejsza.Teraz odzyskałam formę i ćwicze 1-1,5h dziennie dla przyjemności:)Nawet cellulit mi zniknął:)

Gość a gdzie to kupic
gdzie sie kupuje tablice kaloryczne

a masz moze te cwiczenia co wykonywalas??? bardzo mi zalezy :-) a moze bedziesz przy mnie gdy ja bede sie zmagala z nadwaga, ok??? ;-)

Gość AURI
Dieta i ćwiczenia są jak najbardziej ok, ale super rada- nie myśl o jedzeniu! zajmij się czymś innym, czymś co wciąga i interesuje. Ja ważyłam dość długo ok 80kg przy 175 cm. Zaczęlam intensywnie pracowować, angażować się towarzysko - i sama nie wiem jak 20 kg spadło.

Chętnie pomogę jak będe umiała:)Ja mam książke o callaneticsie, moim zdaniem to najlepsze źródło cwiczen , w takiej niebieskiej oprawie , napewno znajdziesz np.na allegro:)a jak nie to tu masz ćwiczenia niektóre:): http://www.wizaz.pl/callanetics/index.php Niestety w internecie nie ma tego zbyt dużo, mogę Ci napisac kilka ćwiczen jesle chcesz

A żołądek możesz zapychać sobie truskawkami:)to tylko 32kcal w 100g a jaka pychota;)w dodatku zawieraja zwiazki wspomagajace odchudzanie i akurat sezon mamy:)

ok napisz mi troszke ciwczonek, bede bardzo wdzieczna :-) napisz takie, ktore Ty wykonywalas :-) Auri---------------w jaki sposob tyle schudlas????? gratuluje sukcesu :-)

Przed ćwiczeniami dobrze jest zawisic sie za ręce na jakims drązku ,żeby rozciągnąć ciało.Nawet może byc na chwile , ale póżniej łatwiej sie ćwiczy jakos:)Te cwiczenia na stronie która Ci podałam z wizażu to własnie te , które wykonywałam na początku , teraz już jestem na poziomie bardziej zaawansowanym..Ale te ćwiczenia spokojnie możesz wykonywać, nawet jak czegos nie dasz rady zrobic to sie nie martw , pozniej sie uda:)kwestia wprawy:) Myslałam ,ze na tej stronie jest tylko rozgrzewka ale widze ze jest całość ta podstawowa, wiec do dzieła:)trzymam kciuki

a6w to ja cwiczylam ale wysiadam caly czas :-( lecz wieze w te Twoje cwiczonka :-)

Apropo wpisu AURI, najlepiej sie chudnie gdy samo spada:)zgadzam sie całkowicie.Zmiana trybu życia działa cuda (+ ćwiczenia ,dieta...to najlepsza droga do idealnej sylwetki .Siedzenie w domu i myslenie o chudnieciu sprawia tylko,ze sie mysli o jedzeniu i powstaje bledne koło..

ale pomozesz mi???? ;-)