Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudno- słodka

Zeby być samotnym to trzeba sie naprawde bardzo starać!

Polecane posty

Gość brudno- słodka

mam dziś taka własnie refleksje. Jak ktos chce być samotny to będzie a jak nie chce to nie będzie, amen. Opowieści o pechu mozna se wsadzić... To tylko i wyłacznie kwestia podejścia, tak sadze... Jestem samotna, i dopiero teraz widze ile wysiłku włozyłam w to aby tak było... To smutne, ale dobrze ze to widze... Byli faceci, odtracałam ich, nie dbałam o przyjaciól , zamykałam sie w sobie, a potem jak mnie przycisnelo dawałam sie wykorzystywac byle draniowi który mnie porzucał, a ja znów mialam dobry powód do płaczu i do mnożenia pesymistycznych wizji... Zaklete koło. Od teraz zaczynam baczniej przygladac sie swemu zyciu...

jak się jest kobietą to może i tak 🖐️ facet wystarczy że będzie małomówny, niski, nie atrakcyjny, nieśmiały, biedny, nie atrakcyjny, mało rozrywkowy... i będzie samotny całe życie. :P Nawet jak się jakaś desperatka zainteresuje wstępnie wyglądem i zdobędzie się na odwagę to i tak sobie zaraz odpuści :D 🖐️ :classic_cool:

Gość brudno- słodka
a ja wygrałem zycie; Pieprzysz, płec nie ma tu nic do rzeczy. Naczytałes sie kafeteriańskich pierdół...

Gość malagga
jezeli ktos wiaze sie z facetem tylko dlatego, zeby z kims byc, to moze masz racje, ale zawsze wydawalo mi sie, ze na zawolanie zakochac sie nie mozna...

Gość brudno- słodka
Wystarczy pielegnować znajmosci, skad wiesz co może sie z nich wykluc..? Osoby takie jak ja popełniaja bład, skreślajac ludzi zbyt szybko lub pielegnujac toksyczne znajomosci....

jakich kafeteriańskich pierdół.... kobiety o cechach patrz wyżej :D i tak mają łatwiej od facetów o cechach patrz wyżej :D czyli zaraz skończy się na \"kobiety kochają drani\" :D 🖐️ i oceniają po wyglądzie 🖐️ zresztą te kafeteriańskie (świetny neologizm) bzdyry są chyba jednak prawdziwe :P

Gość a jaki to
"nawet robisz pierwszy krok" bo mogłaś zrobić taki, że on się nawet nie zorientował:D Przecież wy częsato powiedzenie "cześć" komuś znajomemu uważacie za pierwszy krok

Gość nie jest problemem mieć
przydupasa, pieprzyc sie z nim, chodzić do kina, spędzać w jego towarzystwie czas- tylko po co?:O Po co mi obcy człowiek w życiu????? Jeśli ktoś nie umie być ze soba, potrzebuje kogokolwiek, to ok. Dla mnie to obrzydliwe.

Te tzw.\" nic nie robienie\", dla takich jak ja, to tarcza ochronna przed upokorzeniami :P

Gość starająca się bardzo
brudno- słodka zgadzam się z Tobą w 100%. Jestem samotna a starałam się o to bardzo i to przez lata. Teraz mogę mieć pretensje tylko do siebie, sama jestem sobie winna! Czasem myślę że przydało by mi się leczenie, a znajomi powtarzają to już od czasów liceum….

Gość autorka raczej nie odpowie

Gość lapucapu
mnie dzis dokladnie taka sama refleksja dopadla ... ze robie takie rzeczy, ze potem jestem sama. bo wlasnie analizuje przyczyny mojego zrywania z facetami. ciaglego zrywania z facetami :/ i tez postanowilam sie sobie baczniej przygladac, swoim reakcjom