Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaaawska

Co to znaczy, że dziewczyna jest puszczalska?

Polecane posty

Gość Risor
seksuologia Nie zostalaś publicznie nazwana "pisiorem" :D :D :D

Gość seksuologia
ojjj, a wiesz, ze nie zauwazylam? :) przeczytalam szybko i w domysle widzialam 'Risor' :D

Gość do eh dylematy
A nie przyszło ci do głowy, nie każdy facet musi robić to ze wszystkim co popadnie? Niektórzy się szanują i kochają się tylko z prawdziwej miłości

\'Risior\"....sorry....to poprostu niezamierzona pomylka .Spieszylam sie ....nie miej mi tego za zle.Chyba sie nie gniewasz, co.....?

\"Seksuologia \" i\" Risior\"-macie ode mnie gorace buziaki, nie wiem czemu was tak polubilam?

Gość eh dylematy
Do: "do eh dylematy";) Oczywiście, że mi przyszło do głowy. Zaliczając pijaniutkie panny w 5 min. za remizą, raczej się tej gimnastyki nie nauczy, choćby ich było i 5 tysięcy. Nie o takim "doświadczeniu" mówię:)

Gość Risor
Pewnie, że się nie gniewam. Odrazu domyslilem się pomyłki i tak sie tylko niewinnie drażnię. ;)

Gość k.a.m.a.
do seksuologia po pierwsze nie opisuję historii utraty swojego dziewictwa, po drugie nie mówię o niczyjej winie, po trzecie karolina orzekła na -nie wiem jakiej podstawie - że dziewczyna osoby ją krytykującej jest "oziębła", bo nie zaproponowała sexu zaraz po poznaniu imienia swojego rozmówcy, po czwarte - wybacz, ale mam prawo do własnego zdania i nie zamierzam się z tym kryć, że dla mnie osoby, które idą po pierwszym spotkaniu do łóżka nie reprezentują sobą zbyt wiele - to jest MOJE zdanie; ciekawe jak czułaby się rzeczona karolina gdyby facet następnego ranka powiedział jej "spiep* dziadu" -nie powiesz chyba, że posiada 6-y zmysł i po prostu WIEDZIAŁA na 100%, że tak nie będzie..nie wiedziała, nie zdążyła poznać tego człowieka , nie wiemy nawet, czy pamiętała jego imię, skoro skoncentrowana była wiadomo na czym

Gość k.a.m.a.
do Risora (na wszelki wypadek 3 razy sprawdziłam pisownię) w nikogo nie rzucam błotem :O wyrażam tylko WŁASNĄ OPINIĘ na dany temat i mam do tego prawo; co więcej (tym razem pewnie uznasz, że napadam na ciebie), takie samo zdanie jak o pannach pchających się do łóżka na pierwszej randce (pewnie z oczu mu dobrze patrzyło a z fusów wyczytała że chłopak nie ma np AIDS czy nie zarazi ją HCV) mam o osobach przygodnie i bez uczucia uprawiających sex; tak samo myślę o zakłamanych facetach, którzy na stałą partnerkę poszukują dziewicy, a wcześniej "zdobywali doświadczenie" wolno mi

Gość seksuologia
K.a.m.a. - przyjrzyj sie raz jeszcze uwaznie moim slowom - napisalam po wielokroc - zyj i daj zyc innym. nie atakowalam nikogo poza autorem - ten wybitnie zadzialal mi na nerwy - z powodow o ktorych pisalam. masz swoje zdanie - i chwali sie, ja takze swoje posiadam i swoje posiada Karolina - i nikt z nas nie zamierza sie z nim kryc, co tez jest swietne. Natomiast - czy to, ze zdanie np moje jest inne jest powodem do nazywania mnie puszczalska szmata? czy to, ze zdanie Karoliny jest inne jest powodem do tego, zeby robic z niej dziwke? Ile ludzi, tyle pogladow - i swietnie, inaczej swiat bylby przerazliwie nudny. Ale artykulowanie swojego zdania nie polega na obrazaniu innych. Jak najbardziej mozesz pisac, ze wg Twojego systemu wartosci sypiac powinno sie od ...randki. Ale rownie dobrze Twoje poglady dla miliona osob moglyby okazac sie bezwartosciowe i wowczas nazwaliby Cie...no wlasnie. W tym rzecz, widze, ze na kafe wypowiadanie sie w jakiejs kwestii bez obrazania kogos to wielka sztuka, ktora niewielu posiadlo. Nikt Ci dziewczyno do lozka nie zaglada, czy jestes oziebla, czy goraca - to Twoje zycie erotyczne i nikomu nic do niego - poza Twoim partnerem. Natomiast ocena rzeczonej Karoliny - znasz Ją, ze odwazasz sie na wysnuwanie na Jej temat wnioskow? Wiesz dokladnie jak sie poznali, zeby pisac sobie - pewnie nie pamietala jego imienia? Ja mam wrazenie ze sie wyzywasz - za co? hmm..za krytyke Twojego zdania. A jak sama napisalas - masz do niego swiete prawo, tak samo, jak kazdy tu obecny. Nie dziw sie natomiast, ze dziewczyna, ktora zostala nawyzywana od dziwek, kurew i puszczalskich broni sie atakiem - zrobilabym to samo. Odpowiedni poziom odpowiedzi.

Gość taka dygresja
A ja po raz pierwszy poznalam puszczalskiego faceta... Niestety, bylam z nim przez 2 lata. Moi kumple albo sa wierni swoim dziewczynom,albo skacza z kwiatka na kwiatek. A moj eks byl taki puszczalski - na dwa fronty klamstwa typu ,ze kocha oczywiscie) + jeszcze panienki na boku... SZOK Czemu nie ma takich okreslen dla facetow? Ja nie potepiam seksu dla sportu ani otwartych zwiazkow pod warunkiem,ze jest to przez obie strony uzgodnione. Ale jak zrozumiec to,ze przez 2 lata facet mi mowi ,ze kocha i jest ze mna w zwiazku i przez ten czas robi dokladnie to samo z inna? Klamstwo ma opanowane do perfekcji... Jeszcze do tego inne panienki, ale na to dowodow nie mam. Wiem tylko,ze na wyjezdzie bedac sluzbowym bardzo chcial,zebym dojechala do niego, pozniej panicznie odwolywal,ze bedzie zmieczony i praca itp, a potem znowu mnie prosil,zebym jednak przyjechala... Jak sie dowiedzialam o tamtej wyzwalam go od szmat i chwastow... Czemu tak malo okreslen na facetow puszczalskich... Facet sie naprawde nie szanuje. Nawet nei zalezy mu zeby gumke zakladac (ze mna zawsze, ostatni raz mial byc bez,ale zamiast sie kochac dowiedzialam sie ,ze jest inna). Najgorsze,ze mnie meczy, ze ona nie wie. Mnie nikt nie ostrzegl :(

Gość seksuologia
Czemu nie ma takich okreslen na facetow - a dlatego, ze zyjemy w zaściankowym społeczeństwie, w którym wciąż jeszcze funkcjonuja stereotypy typu - facet nie jest puszczalski, facet nie jest meska dziwka - facet jest gosc, bo ma duzo panienek - nic nie szkodzi, że jednocześnie, a do tego pozniej taki bedzie wyglaszal farmazony typu - akceptuje tylko dziewice, inne - ktore 'zle' sie prowadza to suki. A jak zrozumiec, ze tak Cie potraktowal? Nie zrozumiesz - masz raczej inny swiatopoglad i zbior zasad, ktorymi sie kierujesz. Nie pojemiesz pewnie nigdy, jak mozna patrzac w oczy klamac i ranic, zdradzac i wykorzystywac. Z czasem zostanie Ci po nim tylko niesmak - zycze Ci, aby jak najszybciej. Postaraj sie zapomniec, bo o takim nie warto pamietac.

Gość upupupupupuuupu