Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaaawska

Co to znaczy, że dziewczyna jest puszczalska?

Polecane posty

Gość Do seksuologia
Ale ja nie chcę odrazu dziewicy tylko kobiety, która się dobrze prowadzi. Sam spałem tylko z jedną i to była kobieta, z którą byłem w związku i bardzo ją kochałem

Gość Paola Girl
Więc mozesz wymagać podobnej przeszłości od kobiety jak Twoja własna ale nie masz prawa krytykowac innych za ich styl bycia tylko dlatego, że Ty tak nie robisz. To co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą. Uważasz, ze chłopak, który miał 10 partnerek sexualnych w tym 2 przygodne ma prawoodczekiwac od kobiety, ze w przeszlosci miała GÓRA 2 partnerów i żadnych przygód?? Bo o to sie własnie w tej dyskusji rozchodzi + cisnota pogladów i szufladkowanie ludzi.

Gość Paola Girl
Spójrz na to z mojej strony. Mogłabym powiedziec, ze jesli masz 22 lata i miałeś tylko jedną kobiete to jestes frajer i sztywniak, który nie umie krzystać z życia... Mogłabym tak powiedzieć... ale nie powiem bo tak nie uważam!!! Uważam za to, że każdy ma prawo robic w zyciu co chce bez obawy, ze mu sie przypnie łatke albo zaszufladkuje jak tego czy owego. P.S. Ja jestem dziewicą ale nie mam jakis takich zaściankowych pogladów na ludzi i ich seksualność.

Gość Do seksuologia
Może sobie wymagać nawet dziewicy, jeśli tylko takowa go zechce. Tak samo puszczalska laska uprawiająca przygodny sex może chcieć porządnego faceta, jeśli jakiś dobrze prowadzący się facet ja tylko zechce, w co wątpię. Za to opcja pierwsza jest bardziej prawdopodobna :)

Gość seksuologia
Otoz to - juz pisalam z reszta, nic mi do tego, czy kowalski szuka dziewicy, czy wyrafinowanej kochanki z doswiadczeniem - nie klade sie pod nimi jako przescieradlo i zupelnie mnie to nie obchodzi. "Do seksuologia" - miales 1 partnerke i super, ale zrozum czlowieku, ze nie Tobie oceniac innych. Prawo do oceny masz wylacznie we wlasnym zyciu - mozesz oceniac swoje partnerki, a nie ludzi trzecich. Mierzysz ludzi swoja miara - ktora akurat w moim wypadku jest niewiele warta - wybacz, nie jest moim celem obrazanie Ciebie w zaden sposob, ale mam inaczej poukladane zycie w glowie, niz Ty, moze to kwestia wieku - nieistotne. Bynajmniej zdejmij klapki z oczu i zdaj sobie sprawe, ze kazdy z nas ma prawo do wlasnych osądów.

Gość Paola Girl
I własnie to jest szowinizm naszego społeczeństwa. Naprawdę uważasz, że to sprawiedliwe podejscie? Facetowi wolno wszytko, mieć bujna przeszłość, 10-tki partnerek, macanki po dyskotekach a jak dziewczyna miała w życiu więcej niż 5 partnerów to jest szmata i nie warto na nia splunąć.

Gość seksuologia
kazdy z nas podejmuje wlasne decyzje i o ile tymi czynami nie krzywdzimy innych - wolno nam wszystko. Nie obrazaj ludzi epitetami - puszczalskiej, latwej, itp - nie istnieja takie definicje uniwersalne. subiektywna ocena subiektywnych ludzi. zyj i daj zyc innym.

Gość co wy tam wiecie
puszczalska to taka ktora raz pusci baka , raz pawia czy faceta bokiem to jest prawdziwa puszczalska a wy tutaj pierdolicie glodne kawalki :o

Gość Do seksuologia
Nie. Po prostu kobiety nie przywiązują takiej wagi do przeszłości faceta. Niedoświadczeni chłopcy boją się kobiet z doświadczeniem, bo mało, który facet by chciał mieć kobietę, która spała z większą ilością partnerów niż on sam. A kobiety do tego mniejszą wagę przywiozują. Ja nie jestem szowinistą, prowadzę się nienajgorzej i tego samego wymagam od kobiet, z którymi się spotykam

Gość Paola Girl
Ale jednczesnie potepiasz wszytkie, które TWOIM ZDANIEM prowadzą się źle. Co gorsza, wyzywasz od łatwych i puszczalskie. Tak, masz rację. Nie jestes szowinistą. :O A jeśli, byś spotkał dziewczynę, która miała 4 facetów w łóżku, wszytkich kochała i z każdym była w stałym związku. To co? Szmata czy porzadna dziewczyna? Zawiazałbś się z nią wiedzac, że brała do buzi 4 innym kolesiom i pieprzyli ją jak chciali?

Gość Do seksuologia
Nie wiem. Pewnie napewno bym się nie cieszył, że spała z :( I nie wiem czy bym chciał z nią być. Jakoś tak mało niewinnie mi się kojarzy dziewczyna w moim wieku, albo młodsza, która spała z 4. Nie tam, że odrazu puszczalska, ale do mnie nie pasuje. No spałem z jedną - czyli prowadzę się nienajgorzej, okazji na przygodny sex miałem sporo, ale z żadnej nie skorzystałem.

Gość Paola Girl
Ja to nie pasuje??? Przecież nie puszcza się na boki. Nie ma przygów. Jedynie 4 mezczyzn na koncie z którymi byla i których kochała. Tak jak chciałeś. :O Też nie pasuje? Normalnie krew mnie zalewa jak czytam te pokrętne posty. :O Mam ochote iść stracić dziewictwo z pierwszym lepszym. W ramach buntu. :P

Gość Do seksuologia
Jak na ten wiek 4 dla kobiety to dużo. Nie jest puszczalska, ale też nie jest zbyt w moim typie

Gość Do seksuologia
Poza tym jak byłem prawiczkiem, moja była nie była dziewicą. Spała z innym kolesiem wcześniej. I strasznie mnie to drażniło wtedy. Teraz to już szczerze bym wolał nie wiązać się z kobietą, która miała więcej facetów w łóżku niż ja kobiet

czyli tak naprawdę nie chodzi o to, że kobieta jest/nie jest puszczalska ale o meskie ego, ze laska ma więcej doświadczenia niż facet!!!!!!!

Gość Paola Girl
Ty sam nie wiesz czego chcesz. Najlepiej, żeby była dziewicą lub miała GÓRA jednego kochanka z którym robiła to tylko przy zgaszonym świetle, w pozycji misjonarskiej i było jej z nim beznadziejnieeee. I wtedy Ty ją wparowadzsz we wspaniały świat rozkoszy i bedziesz jej nauczycielem miłości... a ona bedzie patrzeć na Ciebie cielecymi oczami jak na Boga Sexu... :O Tak by było fajnie, co? A jakby ta laska od 4 kolesi miała 25 lat to nadal, by do Ciebie nie pasowała. Za stara? Jaka wymówke wymyslisz tym razem? Przestań pieprzyć, że nie jestes szowinistą bo z Ciebie niemal ksiązkowy przypadek.

Gość realne az do bolu
paola wpisz w wyszukiwarkie aresa haslo hymen, a nagraja ci sie sposoby jak stracic cnote przy pomocy wlasnych paluszkow

Gość Do seksuologia
Wrażliwy chłopiec ponoć jestem i do tego strasznie zazdrosny ;)

Gość Paola Girl
Eeee.. Tylko ja nie chce nic tracić sama. :P

Gość realne az do bolu
kazda milosc jest pierwsza i od kazdej nowej znajomosci sie swiat zaczyna, durne chlopy mysla ze sa chojraki i jeebaki, i nawet w tych swoich durnych lbach nie przypuszczaja ze kobiety sa takie czarodziejki, ze kazdego zrobia w trabe i owina dookola palca wystarczy ze pokaze kawalek pipki i chlop ugotowany. wiem to bo sam jestem chlopem

Gość Do seksuologia
Mam na tyle powodzenia (gdyż jestem ponoć atrakcyjnym i interesującym) facetem, żeby nie być desperatem i brać sobie taką co spała z 4. To, że obcowałem seksualnie tylko z 1, nie znaczy, że to była jedyna kobieta, z którą się spotykam. Umawiam się z wieloma kobietami, ale nic z tego nie wychodzi. I nie sypiam z nimi, bo sex mogę tylko uprawiać z prawdziwej miłości. Nawet jak bym miał 100 kobiet, a większość z nich to by były przygody to i tak miałbym szansę szukać dziewicy, bo napewno byłaby na mnie chętna jakaś atrakcyjna dziewica. Nie chwytam się wszystkiego co się da. Jestem romantykiem i szukam naprawdę porządnej kobiety. Po co mi taka co spała z 4, skoro potencjalnie mogę mieć atrakcyjną nawet dziewicę.

Gość Do seksuologia
A nie uprawiam przygodnego sexu, bo porządne kobiety dzisiaj mimo wszystko bardziej jednak patrzą niż kiedyś na przeszłość facetów. No a mnie interesują moralne panienki i nie chcę jakiejś odstraszyć zbyt "kolorową" przeszłością. Ale i tak kobiety nie patrzą na to aż tak jak faceci

Gość Jak kawa
"chetna na Ciebie nawet dziewica" ;) wierzysz,ze bylaby, czy ze sa ;) jeszcze

Gość Do seksuologia
Nie musi być dziewica, ale mam na tyle powodzenia, że mogę przebierać w atrakcyjnych, porządnych damach z klasą. Ale muszę się zakochać, bez tego ani rusz

Gość a ja lubie grubaski
puszczalskie/latwe sa OK - ale na jeden raz, do zwiazku te bardziej niedostepne i trudniejsze najlepsze sa

\" Seksuologia \" i \" Pisior\"...... Wasze komentarze sa wspaniale .... nic dodac nic ujac.Kocham was !!!!!!!

Gość Risor
jenny Mam podziękować czy sie obrazić? :classic_cool:

Gość seksuologia
a ja? ;)

Gość eh dylematy
nie trawię niedoświadczonych facetów... Ciapcioki i tyle;) Co jak co - sex to nie tylko uczucie, ale i sporo gimnastyki. Nie wystarczy fiołeczki wręczać i na gitarze grać:D