Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataszka87

krwotok podczas okresu

Polecane posty

dzis mam 4 dzien cyklu i rano w sekunde zalalo mi cala podpaske...co moze byc przyczyna.. mam regularne miesiaczki i doyc normalne dopiero dzis mnie cos takiego spotkalo..przestraszylam sie troszke

Oj ja tak samo miałam, to może być przesilenie organizmu albo przemęczenie. Ale najlepiej idź do gina

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam tak co miesiąc,niekiedy nie zdązę zmienić podpaski i leci mi po nogach koszmar:/

Gość jak po nocy mialas w miare
sucha podpaske, to normalne jest, ze krew nazbiera sie i dopiero potem wyplywa. Mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi :)

nie to bylo raz a pozadnie..bylam zmeczona nauka do egzaminu, bralam gorace kapiele, stres i ten upal..ale czy moze byc to objawem jakiejs choroby..? strach wychodzic gdziekolwiek poczas miesiaczki jak sie cos takiego przydarzy : /

w czasie okresu nie powinno sie zazywac goracych kapieli, wiec moze dlatego, plus stres i upal, jezeli sie powtorzy to wybierz sie do lekarza, a jak nie to moze to bylo tylko jednorazowe :)

dzis jest 5 dzien okresu a ja jestem strasznie slaba i zaczyna znowu leciec rzadka krew..kreci mi sie w glowie..dziewczyny powiedzcie co to moze byc zaczynam sie martwic:(

tracisz sporo krwi wiec szoruj na pogotowie. z tym nie ma zartow. u mojej kolezanki tez sie tak zaczela, chocidzila kilka miesiecy i okazalo sie ze rosnie jej endometrium. nieciekawie.

Gość hehehahahahahahuhuhuhhahahha
nie straszcie ,ja tak mam co miesiąc;] to nie krwotok,macica sie oczyszcza,gdyby cały czas tak leciało,ze mnie tak leci całe 4 dni i zyję,rozne są przyczyny,temp powietrza,wysilek,leki

Gość anastaz
nataszko ,nie zawsze,ja mam 21 lat i tak od 15 r zycia,jakby leciało mocno,jedz do lekarza,ile podpasek idzie Ci w ciągu dnia ? i jakich ,ile kropelek mają na opakowaniu ?

zazwyczaj jedna albo dwie. Nie dziwilabym sie gdyby mi sie to zdarzylo w 1 lub 2 dniu cylku ale teraz? kiedy prawie juz sie powinna konczyc...popaski sa normalne. ale teraz strasznie kreci mi sie w glowie

Gość anastaz
1lub 2 podpaski ? dobrze zrozumialam ? ---->nie martw się,połóz odpocznij i w przyszłym tygodniu udaj do gienkologa,to nie krowtok,ja w ciągu dnia zuzywam 1 opak podpasek o najwiekszej chlonnosci ,a lekarze nic z tym nie robią ,tak jest od lat

Gość wieszto moze
byc wnikiem goracej kapieli i upalow mnie sie kiedys przydazyl krwotok na plazy, zaraz po zmianie tamopnu tez przesiakl w 3 minuty!! unikaj wyxchodzenia na zewnatrz i bierz chlodny prysznic a nie goraca kapiel zjedz tez czerwone miesa na obiad prze 2- 3 dni( nalepze sa steki, takie troche niedopieczone w srodku) i gorzka czekolade - to powinno pomoc na oslabienie. a po okresie wybierz sie do dobrego gina

Gość aaaaaa//
a ja mam dziś pierwszy dzień. Krwawienie co prawda w normie, ale omal nie zemdlałam w kościele. Pierwszy raz cos takiego mi się zdarzyło. Cały czs siedziałam. To chyba wszystko przez ten upał.

dzieki za odpowiedzi poobserwuje jeszcze nastepny okres i gdy sie to powtorzy zaczne dzialac.

moje okresy tez są masakryczne. trwają zazwyczaj po 2 tyg i zazwyczaj po 3x w ciągu okres mam krwotok. probowalam zelaza ale nie pomaga.macie jakieś pomysły?

Gość do aaaleksandra
to prowokacja mam nadzieję bo chyba nie jesteś aż taką ignorantką własnego zdrowia,że jeszcze nie byłaś u lekarza...

Gość patka512
czesc dziewczyny:) mam drugi dzień okres i pierwszy raz mi sie zdarzyło tak, że miałam taki mocny krwotok.. tak mocno mi poleciało, że z podpaski kapało i miałam całe nogi zalane.. czym to może być spowodowane?

Gość kajaaaaaaa
Hey pomóżcie może ktoś miał podobny problem Wczoraj pierwszy raz współżyłam ze swoim chłopakiem i było bardzo dużo krwi a miesiączkę powinnam mieć dopiero za parę dni. Na początku myślałam że to może okres mam od tego wcześniej ale dzisiaj od rana jest jeszcze gorzej co 10 min, muszę zmieniać podpaskę bo mnie ciągle zalewa i pojawiają się skrzepy. Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu z miesiączką pomóżcie bo nie wiem już co mam robić. Boję się że to coś poważnego.

Gość asasaz
Do lekarza i to raz dwa. Skoro aż tak krwawisz to trzeba to sprawdzić. Nawet po porodzie nie musiałam zmieniac podkładów tak czesto jak piszesz.

musisz isc do lekarza - ja kiedys tez mialam podobny problem zadzwonilam do ginekologa i kazala mi natychmiast przyjsc !!! z utrata duzej ilosci krwi nie ma zartow ! lec do lekarza

Gość gość
dziewczyny pomóżcie !!! boję sie załatwiać. jak założyłam dzisiaj podpaske odrazu była cała w krwi. za każdym moim krokiem i ruchem czuje jak mi leci :( POMOCY ! :'(

Gość gość
jedź do szpitala

Gość gość
Też mi się kiedyś coś takiego zdarzyło dosłownie w jednym momencie zalałam się krwią, okazało się że pękł mi torbiel w tej sytuacji okazało się to szczęsliwe że krew znalazła ujście przez macice a nie do brzucha co podobno może grozić śmiercią. Najlepiej szczególnie w przypadku młodziutkich kobietek przełamać wstyd i iść do lekarza na usg może się okazać że wszystko wporządku i nie potrzebnie człowiek się zadręczał wertując co rusz sensacyjne informacje z internetu

Gość gość
W pierwszych dniach okres jest zawsze mocniejszy i naturalną rzeczą jest że podpaski trzeba zmieniać częściej natomiast to o czym tutaj piszesz wygląda mi na krwotok ,nie bagatelizuj tego i jak najprędzej udaj się do ginekologa. Unikaj cięższych prac i staraj się nie przemęczać,w te dni nie zaleca się kawy ani alkoholu,unikaj też gorących kąpieli. Magda

Gość gość
mi sie wydaje ze to n ie krwotok, zawsze miałam obfite miesiaczki i to nie zadna nowosc że czasami podpaska potrafi mi przemoknac w kilka minut- jesli robisz badania i wyniki hemooglobiny masz oki to nie ma co wariować- taka Twoja uroda

Gość gość
Dziś podczas prysznicu niechcący przez ok. 5 sekund polałam sie dosyc ciepła ale bez przesady az tak goraca to nie boje sie ze cos sue wydarzy przed chwila troche kwi wylecialo mi tylem ale naszczescie troche. Troche pokapalo po pizamie. Czy przez cos takiego mozna dostac krwotoku boje sie

Gość Kotka1400
Dzisiaj się obudziłam z bardzo bolącym brzuchem ( okresem ) . Nie wiedziałam co robić w końcu wzięłam tabletkę, która po godzinie zaczęła działać!. Nie chciałabym tego znowu przeżyć. Jeśli macie jakieś propozycje na temat : Co robić z bardzo bolącym brzuchem ( oprócz tabletki) . Piszcie!! Proszę

Gość gość
Jak co mozna zrobić dziewczynek ma okres miescoczki