Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamisko

załamana

Polecane posty

Gość Kamisko

jesteśmy z chłopakiem rok. zostałam zaproszna przez jego mamę na urodziny jego siostry mojego chłopaka (30-ste) raczej nie lubie kupnych rzeczy wiec on daje jej cos fajnego ale kupionego i kwatuszki a ja wymyśliłam fajna laurke bo ona też taka artystka jak ja. Może mi podopwoiecie co i jaki fragment wiersza mam tam napisac? By sie nie zraziła ze jest "Stara" ale i tak młodo wyglada tak naprrawde i młoda duchem jest ,hm? moze jaikis wiersz albo fragment tak by było bardzo fajnie misie wydaje POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO juz jutro!

Gość Kamisko
moze jescze dodam ze laurke robie dokładniej i chciałbym by sie tam znalzł jakis ładny fragment wiersza lub jakiegos utworu wiecie taki na 30-ste urodzinki.. PROSZE!!!!!!!! POMÓZCIE bo zgłupieje:(

mi podoba sie ten ( moja siostra kiedys napisala mi go na urodzinowej kartce): Zdrowia -życzę dziś Tobie, okazja taka nie codzień się zdarza, aby wyrazic słowami,co serce w ciszy codzień powtarza. Szczęścia-życzę Ci również takiego,jak Ty sam pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty -czym ono jest-odgadniesz. Miłości-życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. Stu lat-w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy-mądrość- przykładem dla innych niech będzie. Spełnienia marzeń najskrytszych, niech bedą realne i jasne.Marzenia spełniają się często ,niech spełnią się też twoje własne! Radości-też życzę Ci wiele, by Twoją twarz uśmiech zdobił, a jeśli się czasem zasmucisz to tylko na krótką chwilę. Wytrwałości-życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwą bądź i odważną, by rzeczy dokonac wielu!

Gość Kamisko
generalnie ten moj chlop to straszne Chamisko. wiec te laurki za ktore bardzo Wam dziekuje nijak do tego chama i kabotyna nie pasują.