Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doniczka24

Panna z małym dzieckiem-tez szukam meza

Polecane posty

Gość ertyl
ja szukam dziewicy.

Gość Przed laty
ile ma dziecko?

Gość jkcb hbecf
Czekasz na frajera ktory bedzie utrzymywał ciebie i twojego bachora

Dziewczyno, Twój maluszek jest naprawdę słodki. :) Jesli jesteś też taka fajna jak on, to nie musisz nawet szukać męża. Jakiś fajny facet sam Cię znajdzie. :)

Gość kurwidska
kurwia sie a potem szukaja ojca dla dziecka

synek ma 3 i poł miesiaca :) i nie kurwia,tylko w zwiazku byłam.to facet zdebilal jak byłam w ciazy,pozniej sie ocknał jak mały miał miesiac,ale gnoja wywaliłam z naszego zycia.brakuje faceta na codzien...oparcia w kims...zeby gdzies sobie wyjsc we dwoje

Nie przejmuj sie doniczka takimi komentami :) znowu jakis dzieciak z wyprostowanymi zwojami na mozgu chcial sie popisac ze nauczyl sie pisac a bobas jest slodki

jak czytasz te wasze wypowiedzi to czuje sie conajmniej dziwnie... i co z tego ze z dzieckiem?? co z tego?? ma sie dziewczyna zamknac sama w czterech scianach, dolowac, nie szukac pracy, zajecia , ma popasc w depresje , chorobe psychiczna, ma zrobic sobie krzywde i dziecku?? co wy w ogole piszecie.... BARDZO DOBRZE ZE SZUKA !!!!!!!!!! doniczka nie przejmuj sie 🌼

Gość kurwidska
Trzeba wiedziec z kim i kiedy zaplanowac dziecko a nie wpadac .mas zczego chciałas do roboty sie zabierz i na bachora zarabiaj

bo ja naprawde szukam :) słuchajcie,byłam baaardzo zakochana,byłam w tym zwiazku prawie 5 lat i on zdebiłał po prostu.i teraz potrzebuje faceta i tyle.jestem młoda,mam 24 lata,przeciez mi tez sie cos jeszcze nalezy.a dziecku jest potrzebny ojciec.bo ja i synek to jednosc :)

Gość a ja dodam
nie przejmuj się , nie przejmuj, moja sąsiadka ma już dwoje dwoch różnych ojców i po 1 też szuka po 2 nie wyklucza zę bedzie miala jeszcze dzieci ... i gwoli wyjasnienia nie żadna patologia tylko osoba po studiach, sekretarka, mieszkanie, samochód itp ( z alimentów ? )

Nie przejmuj się tym wpisem powyżej,wiadomo słoma z butów wystaje,takie uroki kaffe.Ja wierzę,jestem pewna,że znajdziesz faceta,który pokocha Cię i dzidzię.Jejku moje 2 koleżanki były w podobnej sytuacji,ojciec dziecka okazał się świnią,ale za to trafiły na mężczyzn swojego życia,którzy pokochali ich dziecko.Więc głowa do góry!!!

Gość kurwidska
doniczka twoj nick pasuje do cibie jestes taka donica na sperme i robis zdzieciaka nie dajac mu ojca ty kurwo

Gość kurwidska
jakbys dziecko zaplanowała to byc slub wzieła ty kurwo

staram sie nie dołowac,naprawde.ale facet to facet,potrzebny jest bo ma inne spojrzenie na pewne sprawy.a chociazby taki przyjaciel tylko,albo na poczatek...

kurwidska rozumiem ze jestes niedorozwojem emocjonalnym,ale nie musisz tego eksponowac wszystkim.

Gość ciekawe to
bezmyslna dziwka zawsze zostanie dziwka ,myslała,ze faceta na dzieciaka weźmie a on mial ja w dupie i ona teraz pisze ,ze ona wyrzuciła faceta heheheh

Gość ciekawe to
ramzes a ty co niepłodny jestes ze suki puszczalskiej brobnisz he he he

Jestem z Tobą,tutaj większość chce się po prostu wyżyć na osobach,które mają problem,po prostu w ten sposób się dowartościowują,bo każdy w życiu realnym ma ich za nieudaczników i zwykłe zera.To jest jedyna okazja dla nich aby się dowartościować,więc olej to co piszą.Będzie dobrze!!!

Gość ciekawe to
ponabijac sie z kazdego mozna fajna zabawa jak kogos sie szmaci he he he

aż przykro czytać to co sie tu wypisuje doniczka głowa do góry znajdzie sie ktoś mój kolega niedawno poślubił kobietę w takiej sytuacji jak twoja mój brat zrobił podobnie i szczęsliwie żyją !!!! a bachorki to są dzieci które nie potrafią uszanować czyjegoś zdania wiec myslę aby już tu żadne bachorki nie wypisywały głupot i poszły spać !!!!!!!!!!!