Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doniczka24

Panna z małym dzieckiem-tez szukam meza

Polecane posty

Gość ofiary losu szukasz
??????????/// puszcac po knajpach to sie zachcialo kiedys a teraz nie ma kto benkarta wychowac a idz wpizdu

alez olewam :) a czym tu sie przejmowac,ta nedzna imitacja człowieka,daj spokoj.nie potrafia zaistniec w normalnym zyciu,wiec tu cos probuja,tylko co...w kazdym razie chcialabym kogos poznac i wierze ze mi sie to uda :)

zawsze każdy z was może mieć podobny problem wiec ..........

Gość tylko sprawdź
czy kandydat nie żonaty :p

Gość ciekawe to
doniczka bedzie utrzymanka he he he i bachora chce kosztem jakiegos naiwnego utrzymac he he he

ciekawe to >>> a co ma plodność do obrony ?????????? normalnie nie wiem co Ci odpisac bo nie potrafie zejsc do tak niskiego poziomu

Gość ciekawe to
doniczka wykształcona a bachora dała sobie zrobic he he he

Gość jasko---wedrowniczek
byc moze wyksztalcona ale na lekcjach biologii raczej nie uwazala:))

cisnie mi sie na usta -bo piłam jaska w ostatniej ławce ;) niczego nie załuje,bo mam wspaniałego synka.

Gość uczcie sie biologii dzieci
zamiast uwazac na lekcjach chodzila na wagary i seksila sie za plotem. ateraz -ma nieslubne dziecko - i musi szukac meza na forum

co boli was heh nie jestem żonaty nie pisze dla tego iż coś zaraz ma być tylko aby pomóc wiekszość z was pisze bo niema co robić z czasem myslałem że bywają tu inteligentniejsze osoby ale sie pomyliłem mam swoje problemy i nie żeruje jak wy na cudzych

Gość 4543543
Jestem zainteresowany Pani ofertą. Czy bezplodny mezczyzna moze byc ??

aby ktoś z waszych znajomych sie z was nie nabijał live is brutal nawet boicie sie ujawnić prawdziwe nicki leszcze tak propos nie wchodzą tu ludzie którzy nie mają problemów kryjecie sie pod dziwnymi nickami boicie sie ujawniać jesteście tutaj cwani a w życiu codziennym małolaci których nap........ w szkole :)

Gość Andrzej z Biłgoraja.
doniczka🌼

Gość zakochana madchen
ja tez jestem z toba:) uwazam ze dziecko w niczym nie przeszkadza a taki slodki maluch moze jesczze pomoc:) fakt nie udalo ci sie z tatmtym chlopakiem ale to nie znaczy ze masz byc nieszczesliwa, ze nie mozesz nikogo szukac tylko bo masz dziecko:) dziecko to najwiekszy skrabek i kazdy normalny facet powinnien to zakaceptowac:)nie rozumiem myslenia facetow ktorzy mowia ze nie wezma bachora bo to nie ich i oni nie beda placic, ale chwileczke! kto powiedzial ze musza placic?! jest ojciec ktory placi alimenty ! mama pewnie pracuje wiec o jakie pieniadze chodzi?! wydaje mi sie ze chodzi o obecnosc drugiej osoby, nikt nie chce sie budzic sam, nikt nie chcew zyc z mysla ze jest sam jak palec:(druga osoba naprawde pomaga:) a tak jak napisalam dziecko to najwiekszy skarbek i w niczym nie przeszkadza:) a normalny facet powinnien go zaakceptowac:)

Gość ertyl
ale problemem nie jest dziecko tylko brak dziewictwa.Nie umowie sie z laska ktora nie jest dziewicą .TO nie ma znaczenia czy ma dziecko czy go nie ma.Musi byc dziewica.

Gość Overthose
Doniczko,nie przejmuj się.Znajdziesz takiego,który da szczęście Tobie i dziecku.A na kafeterii nie masz co szukać,bo sama widzisz co się dzieje po komentarzach.I teraz wielka prośba do wszystkich-jeśli chcecie napisać doniczce ze jest k***a to sobie to darujcie,bo nie tego oczekuje w odpowiedzi.Pytanie jest jedno-czy wg Was panna z dzieckiem znajdzie męża a nie takie co myślicie o takiej osobie i to ze jest k***a wcale jej nie pomaga w poznaniu odpowiedzi na zadane pytanie.Zatem darujcie sobie wypowiedzi-mowa tutaj do wszystkich 'dzieciaków'. A Ciebie doniczko,pozdrawiam i życzę powodzenia:-)

Gość gość
Część mam 30 lat i też jestem po rozwodzie u mnie to żona się zmieniła niemamy dzieci choć bardzo bym chciał mieć i twoim też bym się zaopiekowal l

Gość gość
To mój numer 723485931 daj się za prosić na kawę

Gość gość
puszczalskie z dzieckiem jakiegos jak widac gnoja mnie nie interesuje. Jakbys miala nastoletnia corke to bym chetnie coreczke przygarnal sama do siebie ale cudzego syna to sory ale malo frajerow i nieudacznikow ktorzy beda to tolerowac

Gość gość84_prawdziwy
Problem w tym, że Tobie nie tyle brakuje jakiegoś konkretnego faceta tylko faceta jako takiego. Jeżeli koleś będzie spełniał szereg jakiś Twoich wymagań to to go sobie weźmiesz za męża. Byle by był.

Gość gość
jezeli kobieta sama potrafi sie utrzymac z dzieckiem to czemu nie ale jesli ja mialbym byc jej sponsorem to nie dzieki, wolalbym juz sponsorowac bezdzietna nastolatke, mniej problemow

Gość gość
Mezczyzni nie lubia puszczalskich wiec panna z dzieckiem to odpad

Gość gośćjmdwgja
sam jesteś odpad,jak tak możesz pisać o samotnych matkach?!i dodam ze nie jestem jedną z nich ale szacunek nalezy sie nawet prostytutkom a samotne matki to często dobre kobiety

Gość gość
Tylko że Autorka ma już 43 lata, a jej syn 19 :) Swoją drogą ciekawe co u niej.