Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pall mall

PAULINa

Polecane posty

Gość pall mall

znacie jakies pauliny??? bo wszystkie co znam sa takie same: wysokie brunetki dobre z charakteru, mozna na nich polegac, troche niesmiale, ladne. mam siostre pauline, 2 kolezanki na studiach i ciotke tez macie takie odczucia????

Gość ja jestem paulina
i zgadzam się ze wszystkim mniej więcej, z wyjatkiem wzrostu - 165cm tylko :)

Gość hm.....................
tak. odczucia sa takie, ze to bure suki i kazda jedna jaka ja przynajmniej znam jest wredna jak cholera. a tak na marginesie to jakis sequel bo taki topik juz kiedys byl.

Gość 145236
znam 1 ale opis pasuje ja ulał hahaha

Gość zona ale jeszcze nie
dokladnie. mam kumpele pauline. i opis pasuje. wszystko. dodam jeszcze ze jest calkiem inteligentna. ale obrazalska

Gość happycow
ja znam grubą ale zajebistą! z irokezem na głowie, szaloną jak nikt inny! moją dziką dziweee :D!!!

Gość ja znam i wszystkie sa
beznadziejne a znam 4 :| MASAKRA !! Moze i nawet ladne, chociaz sa gusta i gusciki:) Nie wiem czy niektorym facetom pasowaloby aby dziewczyna nosila 1 tubke podkladu na twarzy w ciagu 1 dnia:) ALe najgorsze wredne !! Przebiegle !! I klamczuchy !! I moze mam pecha ze spotkalam akurat takie, ale tego imienia chyba nigdy nie polubie !!

Gość nokia111111
ja znam 2 pauliny. jedna znam dobrze i moge ja opisac tak: wysoka ladna madra dobra niesmiala ma czasami dziwne fochy ale szybko jej przechodza. inna paulina: skromna ladna fajna mila slodka