sara1983 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 2 tygodnie temu dowiedziałam się że mam 3 grupe badania cytologicznego.mam stan zapalny pochwy- grzybica.czy podczas leczenia jast mozliwosc zajscia w ciaze???prosze o porade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1983 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 czy nikt mi nie poradzi??? pewnie wszyscy smacznie spią???zaczekam do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1983 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 czy nikt mi nie poradzi??? pewnie wszyscy smacznie spią???zaczekam do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czapka Napisano Czerwiec 7, 2007 Moze i mozna , nie wiem, ale po co ci to ? Lepiej wylecz i wtedy sie zabieraj za dziecko. Inaczej dzieckop już bedzie w środku, a tobie zostanie zablokowana możliwosć leczenia , bo tego nie można , tamtego nie można. Trzecia grupa to nie żarty, lecz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominujaca Napisano Czerwiec 7, 2007 tez tak uwazam,ale ja bym sie nie zabiereala za dzidziusia w 3 stopniu bo to bardzo powazny stopien-i chyba sobie ni ezdajesz sprawy.czasem ciaza leczy lekko i poprawia stopien ale nie zawsze.Ja uwazam ze powinnas powaznie myslec o leczeniu a potem zajsciu w ciazy bo leczenie w ciazy nie jest latwe ni ewszystkie leki mozna podawac a po porodzie musisz byc sprawna dl adziecka bo ni eleczony 3 stopien juz bardzo latwo przechodzi w rakowa 4....niemysl od konca a leczenie grzybicy nie jest latwe wiec zaczynaj od leczenia a nie dziecka bo na nim tez si eto odbije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 7, 2007 zajdziesz ale jest duże zagrożenie dla maleństwa. Tak więc uważam że osoby decydujące się na dziecko mają wystarczająco dużo pieniędzy aby wyleczyć się najpierw a później zachodzić w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach