Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaszkonijak

moda unisex - normalni tego nie noszą

Polecane posty

Gość Lalonka Miczyńska
termin unisex jest typową intelektualną zmyłą homopropagandy. Sex to coś co odróżnia płcie, unisex zaś ma zamazywać różnice pomiędzy płciami ... czyli jest wrogiem seksu !!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdybym miała wpie***** każdemu facetowi, który wg mnie ochydnie się ubiera co najmniej 75% Polaków od razu by poleciała:)

Gość Lalonka Miczyńska
koleżanko, masz uniseksowy język i to w najgorszym wydaniu - jesteś marginesem i hołotą w jednym !

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiedziałam, ze rodzina pana Giertycha zagląda na forum:)

Gość Romuś Giertychowy
a ja nie wiedziałem, że kobiety robią wszystko aby nie być kobietami ... No, ale w czasach promocji wszelkich zboczeń wszystko jest możliwe.

Gość kaloszowy
im idzie o to by kobiety myliły się z facetami, i żeby zboki mieli większy wybór kiszek.

Gość alótka
uniseksiary są do de...

Gość Marthy
Jestem facetem heteroseksualnym i bardzo lubię chodzić w rajstopach bo według mnie sa unisex

Gość Osz Gad
o matko boska... moda unisex, to po prostu moda, a Ci którzy uważają że to moda dla homoseksualistów to chyba sami nawet nie wiedzą że mają w swoich szafach rzeczy typu unisex. Sam fakt że dziewczyny noszą spodnie już jest elementem mody unisex ;] moim zdaniem w dzisiejszych czasach moda unisex nikogo już nie razi, bo właściwie nie widać już różnicy między innymi typami ubrań które nosimy na co dzień troszkę się zakręciłam ale mam nadzieje że wyraziłam swoją opinię w miarę jasno :P

Gość panna brytfanna
panna annnna rozumiem, że nie nosisz tej bielizny, żeby wreszcie przestać być tą dziewicą... to chyba dość niehigieniczne..

Gość panna brytfanna
> znawcy tematu unisex nie oznacza noszenia się w stylu zdziczałych pseudokobiet i pseudofacetów, których często omija się z daleka w tym stylu ubiera się co drugi człowiek - przynajmniej w niektórych elementach - już ktoś tu wspominał o dżinsach. To po prostu sportowy, dość klasyczny już styl, często z elementami safari, w którym najczęściej - jeśli fajnie skompletowane wygląda się bardzo ładnie, w przypadku dziewczyn wręcz rasowo. Przykład? spodnie marki levis 501, prosty t-shirt, skórzana kamizelka - zapinana na prawo, sportowe buty i plecak.

Gość kurczę bladek
---> naprawdę polski czy jak zwykle noszę spodnie (najróżniejsze), pod niektóre zakładam stringi (ale jak słowo daję, nie wystawiam ich na zewnątrz), bardzo często nie mam biustonosza, a jednocześnie jestem stateczną matką, kobitą interesu to też łapię się na te twoje kryteria i jestem ta o \"podejrzanej konduite?\" ps. włosy mam średnio długie i najczęściej dużo biżuterii...

Gość Osz Gad
Panna Brytfannna! Brawo! Właśnie to mniej więcej starałam się przekazać :) Moda unisex to po prostu rzeczy które mogą nosić zarówno kobiety jak i mężczyźni, chociażby adidasy, t-shirty, płaszcze, kamizelki, spodnie itp. Ale gdy już facet zakłada szpilki,a kobieta np. wielkie męskie bokserki, to nie jest unisex, tylko zgoła co innego...

Gość JustB.
Mam 18 lat , chodze w sukienkach ubieram sie kobieco i projektuje .... wiec jesli nie macie ludzie o czyms pojecia to nei wypowiadajcie sie ... Unisex moze byc kobiecy ... wiele w kobiet w historii mody tego dowiodlo !! i wiele dowiedzie

Czytając wasze wypowiedzi, nasuwa się jedyna myśl że rozumowanie społeczeństwa jest staroświeckie, nietolerancyjne, prostolinijne. Niestety, czasy się zmieniają i nie czas a my musimy się do niego przystosować... Pisząc np: "pedalski wynalazek" to chyba osoba ta nie przemyślała co w danym momencie napisała... brak tolerancji i wyrozumiałości. Jak wy chcecie ludzie żyć, jak wasze babcie i dziadki? Staroświeckie poglądy macie, chyba czas się przebudzić i zrozumieć że każdy ma własny wybór do własnego wizerunku, do noszenia tego w czym się najlepiej czuje. Czasy ciemnogrodu już przemijają. Ja osobiście popieram i uwielbiam ludzi oryginalnych, nietuzinkowych, którzy wprowadzają w codzienną szarość choć odrobinę kolorowego światła...

Czytając wasze wypowiedzi, nasuwa się jedyna myśl że rozumowanie społeczeństwa jest staroświeckie, nietolerancyjne, prostolinijne. Niestety, czasy się zmieniają i nie czas a my musimy się do niego przystosować... Pisząc np: "pedalski wynalazek" to chyba osoba ta nie przemyślała co w danym momencie napisała... brak tolerancji i wyrozumiałości. Jak wy chcecie ludzie żyć, jak wasze babcie i dziadki? Staroświeckie poglądy macie, chyba czas się przebudzić i zrozumieć że każdy ma własny wybór do własnego wizerunku, do noszenia tego w czym się najlepiej czuje. Czasy ciemnogrodu już przemijają. Ja osobiście popieram i uwielbiam ludzi oryginalnych, nietuzinkowych, którzy wprowadzają w codzienną szarość choć odrobinę kolorowego światła...

Tia, nie raz można się naczytać, że Polacy,(w sensie mężczyźni) tacy staroświeccy, że niepoprawni politycznie, że nietolerancyjni, że nie uznają wyzwolenia seksualnego kobiet i takie tam. Tylko czemu ja się pytam te wyzwolone politycznie poprawne i supernowoczesne kobiety maja takie parcie na tak średniowieczną instytucję, jaką jest małżeństwo? A blachy w ciele w miejscu innym niż uszy, czy tatuaże mnie osobiście od kobiety odstręczają. Podobnie jak "mercedes" , czyt. stringi wyłażące z gaci. O widocznych plastrach antykoncepcyjnych nie będę się za długo rozwodził. Takie obnoszenie się ze swoją seksualnością jest, nie dość, że ordynarne, to jeszcze stanowi dowód braku jakiegokolwiek poczucia smaku w ogóle.

Gość zielona_fala
uniseks to znaczy że dla wszystkich stringi to wymyslili południowoamerykańcy Zeby pupa się opalała