Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagunia

impreza w pubie?

Polecane posty

Gość gagunia

witam, mam taki pomysł, żeby na ślub cywilny zaprosić tylko naszych znajomych i przyjaciół, i chcielibyśmy potem ich zabrać do jakiejś knajpy z muzyką. a potem na ślub kościleny zaprosić rodzinkę i potem małe przyjęcie w lokalu, bez muzy. tylko mam problem z tym pierwszym. bo nie wiem jak to jest z takim pubem, czy my płacimy tam za wszystko co goście będą zamawiać? czy sami sobie płacą? jak to jest? miał już ktoś podobną sytuację? i czy wtedy trzeba zarezerwować cały pub, czy inni klienci też tam bedą? nie mam pojęcia jak sie to robi.proszę pomóżcie.

Najpierw powinnaś porozmawiać z szefostwem pubu, który sobie upatrzyliście. Zapytaj o to, czy w ogóle jest możliwe wynajęcie lokalu na określony czas i jaka będzie cena za alkohole (czy też czy moglibyście dostarczyć swój alkohol).

Gość no dzięki za takie zaproszenie
gdzie za wszystko musze płacić sama

Gość Maryla
he he dobre ;-) taa pozapraszaj znajomych, a potem kaz im placic ;-) hi hi hi :D :D

Gość nie no przegielas
i to w wielkim stylu ;) no jasne " intelygencyjo"! pospraszaj ludzi na wesele, a potem niech se sami przy barze placa za to co wypili!

Gość zwlaszcza to
takie inteligientne topiki powinny byc na czerwono

Gość kjhsl
to musisz zapytac w lokalu> pewnie mozesz aynajac caly na ten dzien, ale jak jest z alkoholem to nie wiem... lepiej jakbys miala swoj, bo jak Ci rachunek wystawia za gosci to wyniesie o wiele drozej, ale nie wiadomo czy sie tak zgodza wlasciciele... z nimi pogadaj.