Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bob123456

co działa na NIESMIAŁYCH!!??

Polecane posty

Gość to samo co na śmiałych
to nie jest inny gatunek człowieka.

radczej bym się z tym niezgodziła bo dawanie znaków ze ci zalezy nie mam sensu ,i tak bedzie ta osoba milczała ,wydaje mi sie ze trzeba przejac incjatywe

Gość a co Wy tam wiecie
właśnie, najważniejszy, pierwszy warunek, to Obiektu nie wystraszyć ;)

Gość 5435
"radczej bym się z tym niezgodziła bo dawanie znaków ze ci zalezy nie mam sensu" dawanie znakow nie dziala ani na smialych, ani na niesmialych. My niewidzimy waszych znakow, przynajmniej wiekszosc z nas.

Gość a co Wy tam wiecie
nie wiem, czy oglądaliście reality " Piękna i Geniusz " ? była tam taka sytuacja, prowadzący zapytał dziewczynę ( czyli Piękną ) jak myśli, co poczuł jej partner ( czyli Geniusz ) kiedy ta go wybrała ? dziewczyna odpowiedziała - " Podziw ? " tymczasem Geniusz odpowiedział - " Mdłości " :D po czym dodał - " To ze strachu " :D

Gość niesmialy
"no co na was działa bo z doswiadczenia wiem ze warto was zdobywać!!!!" a dlaczego? Zawsze wydawalo mi sie, ze niesmialosc to najgorsze, co moze mnie (jako faceta) spotkac.

Gość Jako nieśmiała kobieta
mogę powiedzieć, ze trzeba byc upartym i cierpliwym :)

Gość a co Wy tam wiecie
Nieśmiały, no nie wiem, po obejrzeniu ww reality uważam że nieśmiali są super, faceci z tego programu byli naprawdę fajni :)

Jeżeli dziewczyna wyjdzie z incjatywą i bedzie walczyła ,i gdy beda juz ze soba to po jakims czasie nieśmiałkowi nie bedzie sie buzia zamykała , znam pare takich osób:)

nieśmiali i występowali w TV i to w takim programie:(

bo oni byle nieśmiali pewnie według normy USA :D Chociaż nie znam realisty show więc nie wiem skąd było :D takie moje założenie ;) Widać to po przykładach nieśmiałości podawanych w psychologicznych książkach made in usa :D

Gość niesmialy
"Jeżeli dziewczyna wyjdzie z incjatywą i bedzie walczyła ,i gdy beda juz ze soba to po jakims czasie nieśmiałkowi nie bedzie sie buzia zamykała , znam pare takich osób" z tym sie zgodze, ale malo jest kobiet, ktorym chce sie byc z niesmialym, bo nie oszukujmy sie, jest to ciezka praca.

Gość gfder
ja jestem nieśmiały i zgadzam sie z wypowiedzią bob123456. TO jest tak ,ze trudno niemialego zdobyć ,bo oni mają bardzo duży dystans do płci przeciwnej.To jest sztuczny dystand mający na celu obrone przed zranieniem. ale jak juz jest to jeszcze go trudniej sie pozbyć ,bo z reguły są bardzo oddani.

Gość gfder
``radczej bym się z tym niezgodziła bo dawanie znaków ze ci zalezy nie mam sensu ,i tak bedzie ta osoba milczała ,wydaje mi sie ze trzeba przejac incjatywe`` to tez jest prawda.Najlepiej by niesmiały czuł sie swobodnie

Gość a co Wy tam wiecie
a ja wygrałem życie --> coś Ty :) ten, który wygrał program, ciągle dostawał ze strachu mdłości, abo się trząsł, w ogóle taki nerwowy ! aż mi dziwno było, jak on do programu się dostał, że na castingu nie zszedł na zawał ;) był wysoki, bardzo szczuplutki, okulary, loczki na głowie i nigdzie nie ruszał się bez swojej torebki, zabawne to było, bo trzymał się jej wczepiony jak koła ratunkowego ;) Mimo wszystko bardzo sympatyczny chłopak ! :) jutro leci na Polsacie kolejny odcinek tego reality, także polecam ;)

Ja wolę nieśmiałego (ale nieśmiałego made in Poland:) ) bo nieśmiała + śmiały to by chyba tragedia była.

Gość gfder
jezeli chcesz by niesmialy czul sie swobodnie nigdy nie podrywaj go wsrod jego znajomych.

\"a co Wy tam wiecie\" albo wszystko było jak w Holenderskim programie o nerkach :D sama idea programie mi się jakoś nie podoba :P... zresztą pewnie na castingu wybierali takich którzy najlepiej przypasują do formuły programu. Znaczy żeby zdrowi mieli zabawę... :D wiem, wiem jestem uprzedzony do takich przedsięwzięć telewizyjnych :classic_cool: nieśmiała + nieśmiały = wieczne oczekiwanie na to żeby on/ona zrobiła pierwszy krok bo ja się wstydzę :P

Przy śmiałym czuje się jeszcze bardziej nieśmiała, przy nieśmiałym jest swobodniej, nawet odezwać się mogę :)

Gość trochę nieśmiały
dawanie znaków zainteresowania to zawsze jakoś działa tylko w przypadku nieśmiałych trzeba mieć trochę wytrwałości i nie dawać sobie spokoju jak udają że nie są zainteresowani

Nie wiem gdzie, liczę na opatrzność:)

Gość a co Wy tam wiecie
" żeby zdrowi mieli zabawę... " jak możesz ! ;) kiedy oni na koniec powiedzieli, że są szczęsliwi z udziału w programie, bo przełamali swoje lęki i zahamowania i zobaczyli, że dziewczyny " nie gryzą " :p a Ty tu jak o jakichś klaunach, których wykorzystano do potrzeb programu, spiskowa teoria dziejów prawie ;)

a co wy tam wiecie - naprawdę myslisz, że telewizja produkuje programy, zeby uszczęśliwiać uczestników tych programów? :)

niejaki TMT już 25 lat liczy na los :P to chyba nie działa :D Trzeba chyba liczyć na jakąś wspólną płaszczyznę do zawarcia znajomości... jak się nie ma odwagi samemu coś zaimprowizować :P już widzę jak planowali formułę programu :D oglądalność, innowacyjność, zabawa, kontrowersyjność tematu... :) a motyw piękne dziewczyny + "frajerzy" od zawsze był popularny, choćby w budżetowych komediach :classic_cool: na pewno zależało im na pomaganiu ludziom w przełamywaniu lęków... :D to taki marketingowy bonus... :classic_cool:

A co mam wg Ciebie robić? Ruszyć w miasto na podryw?

Gość niesmialy
możemy sie złączyć w parę:D

no... z mieszkania chyba trzeba jednak wyjść :P jak masz znajomych to trzeba to chyba zrobić podobnie jaki ich poznawanie... tylko z odpowiednią osobą :D genialna rada :P nie znam się :)