Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wika27

chciałabym mieć dziecko

Polecane posty

w lutym skonczylam 28 lat, czuje ze jestem gotowa, chcialabym zajsc w ciaze slub biore za rok dopiero, mam dzialalnosc gospodarcza i tego sie boje, bo zarabiam wiecej niz moj narzeczony, a kredyt mieszkaniowy i rachunki i w ogole jak pojde na macierzynski to z 4 tys zrobi sie 700:( czy ktoras byla juz w takiej sytuacji?

ale jak? przeciez jak urodze nie bede pracowac wiec co to da? jestem na kontrakcie, staram sie przejsc na etat, ale to co mam na fakturze licza mi jako super brutto i wychodzi mi jakies 1500 zl:( kredytu mamy 1200 plus czynsz 500

troche to niemozliwe, bo tesciowie czynni zawodowo i daleko od nas, to samo z moimi rodzicami

No fakt, nie ma dobrego rozwiązania. Gdybyś mogła pracować w domu przy dziecku, np. przez internet, wynająć sobie opiekunkę na parę godzin to byłoby nieźle. Względnie tatuś dziecka może się nim zajmować, jest chyba teraz taka opcja, nie?

musze chyba po prostu wykombinowac cos z tym etatem i tyle, nie chce zmieniac pracy - lubie ja i ta firme, w ktorej pracuje