Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sama i mam dosyć

No dobra, chce zacząć wychodzic do ludzi, zeby kogoś poznać

Polecane posty

ale nie wiem gdzie ja sama mogłabym chodzic??? bo tak samemu troszke głupio:(

Gość Keiraq
racja. Ja też muszę zacząć wychodzić do ludzi. A gdzie mieszkasz? Może w e dwie raźniej

Gość neturbinka
do pubu, disco, na koncerty, do kawiarni, na wystawy, mozesz sie zapsac do jakiegos klubu, jezdzic na wycieczki

Gość kolerzanka
:O

mieszkam we Wrocławiu i problem polega na tym, ze nie mam kolezanek, tzn nie mam takich , z którymi moge gdzies wyjsc bo albo mają chłopaków i wolą z nimi spedzac czas alebo są z innego miasta i widujemy si etylko na uczelni w weekendy. Z jedną taką wychodziłam gdzies po zajeciach jak nocowała w miescie ale przysiadali sie do nas tylko faceci co szukają rozrywki:(

Gość neturbinka
wsedzie mozna spotkac te druga polowe: moj wujek poznal ciocie w tramwaju, mama tate w pracy, kolezanke poderwala swego meza po pijaku w klubie. myslalam ze to jednorazowy wieczr a oni sa malzenstwem (a tego wieczoru byla spita jak nie wiem co )

Na początek weź kumpele z bloku lub okolic i idzicie do baru ma dyskoteke itp... Idzie lato mozesz poznać też kogoś nad wodą ;) Ja własnie eksperymentuje w taki sposób że ubieram sie jak dziewczyna bo cały czas nosze bluzy i szerokie spodnie itp. bo lubie tak luzacko sie ubierac ale dzisiaj bardzo ładnie sie ubrałam do kościoła i musze przynać że chłopcy sie za mną oglądali akoledzy mnie nie mogli poznać :D Troszke dziwnie sie czuje ale i tak nie odstąpie od swojego stylu ;) Ale pomysł z barem jest bardzo dobry :D

chciałam sie zapisac na kurs angielskiego bo to podwójna korzysc...kogos bym poznała i podszlifowałabym jezyk ale nie stac mnie niestety bo musze opłacac studia:(

Gość jestem kasia
tez poznalam meza bedac pijana

do koscioła nie chodze:) mieszkam w domku na uboczu i nie mam w okolicy kumpeli, nie mam kolezanek:(

Gość jestem kasia
moze musicie sie bardziej rozluznic i myslec o tym by sie bawic a nie patrzec na kazdego faceta jak potencjalnego meza

Gość jestem kasia
ja jak meza poznalam bylam strasznie pijana. wogole na drugi dzien nie pamietalam jak wygladal. spotkanie bylo jak randka w ciemno. kolezanka powiedziala mi ze puszczalska jestem ale on chyba tak nie pomyslal skoro sie ze mna ozenil. niech zyja imprezy w klubie

no ale ja własnie chce partnera bo juz mam dosyc samotnosci, z nudów i z tej pustki ide dalej na studia i juz mysle o podyplomowych...chce miec faceta juz takiego stałego bo znudziło mi sie latanie na randki ciągle z kims innym albo przesiadywanie z kolezanką w knajpie gdzie podrywaja nas panowei około 40:(

Gość jestem kasia
jak bedziesz za kazdym facetem wodzila teksnym wzrokiem to sie beda ciebie bac

Drogie kobiety, dajcie się po prostu poznać. A dużo z was w ogóle z domów nawet nie wychodzi. Ja z chęcią umówiłbym się z jakąś miłą dziewczyną i porozmawiał np. o jej pasjach, a także opowiedział o swoich. Ale na dyskotece takiej nie znajdę.

nie lubie dyskotek:)

Gość samantha-x
jestem sama i mam dosyć ...to co ty lubisz. nic ci nie pasi. pierwsze objawy staropanienstwa?

dlaczego nic??? lubie isc do jakiejs knajpki posiedziec i pogadac ale ostatnio za bardzo nie mam z kim a jak juz ide to podrywaja mnie starsi panowie;)

Gość jestem kasia
a moze wsrod tych starszych jest wlasnie ON?

nooooo ale bez przesady, ja mam 24 lata a podrywają mnie tacy około 40 lat:( i ja tam nie mam nic przeciwko jak bedzie jakis normalny ale trafiam na takich co chcą mnie przeleciec albo proponują sponsoring albo tacy po 30 ale juz totalnie beznadziejni, jacys pijacy i młoty:(

Gość Keiraq
poczekasz jeszcze parę lat i nie będzie Ci przeszkadzało że facet jest beznadziejny

Gość ulalalal
jestem kasia--> ja poznalam tak chłopaka ostatnio w klubie i tez bylam pijana, moze nie bardzo ale tak ze nie nie wiem dokladnie jak wygladal, mialam bombke troche:P no i cos tak zaiskrzylo (bylo calowanko) teraz ide znowu do tego klubu, moze bedzie;) tylko ze ja teraz nie chce miec miec nikogo a tez troche nie moge miec kogos chociaz bym chciała... tyle chlopaków chce mnie poznac, a ja mam jakas bariere do nich... nie bylam nigdy skrzywdzoina, zawsze ja dawalam kosza... teraz mam 18 lat i mysle ze trzeba cos zrobic ze swoim zyciem... ale zycie to same problemy a ja mam ich troche a majac faceta boje sie ze nabawie sie ich wiecej... w ogole nie wiem czy woierze w milosc... wydaje mi sie ze faceci to swinie tylko o jednym mysla, a nawet jak sie ozenia to z checia by sobie pewnia jakas młoda znalezli, zazdroszcze szczesliwym kobietom, które czuja sie kochane, maja zaufanie do swoich facetów i nie musza sie zżerac z zazdrosci;)

Gość jestem kasia
ja spotkalam meza majac 22 lata a on 30 - w pubie gdzie niby nie przychodza porzdne osoby. on starszy troche ale kochany i porzadny, ja tego dnia popilam ale ogolnie chyba tez jestem normalna. Troche mniej uprzezen dziewczyno.Jaka jest dla ciebie definicja beznadziejnego? ze przyszedl do klubu i ci sie z wygladu nie podoba? A ty jestes miss Polonia? Czlowiek jest i bedzie czlowiekiem. A imprezy sluza do tego by sie poznac. Daj sobie i innym szanse i potem zobacz jak sie rozwija znajomosc. moze facet ktory z pierwszego wrazenia wydaje sie byc beznadziejny tak naprawde wcale taki nie jest

Gość ulalalal
kochaliśmy sie w WC i dzisiaj też ide do tego klubu bo może trafi sie następny:p

Gość obrzydza mnie sex
jakies pół roku temu skonczyłam związek z facetem , który teraz ma 31 lat, bez ambicji, ciagle na piwko z kolegami do 3 w nocy gdzies pod blokiem stał i pił:( wczesniej spotykałam sie z takim 20 lat starszym, który mi sie osiadczył poczym zerwał zaręczyny , teraz ma inna babke a ze mnę chce sie spotykac na sex:( potem spotykałam sie z innym facetem 17 lat starszym, który szalenie mi sie podobał, elegancki, wykształcony, zadbany, szarmancki....po roku oznajmił mi ze ma zona, z która nie zyje i mają 2 dzieci:( a jak sie pytałam na poczatku to mówił ze jest wdowcem bez dzieci:( a na samym poczatku spotykałam sie z równiesnikiem, który kompletnie był bez honoru i gdy podejzewałam ze jestem w ciązy ( bo powiedziałam mu ze spoznia mi sie okres a nastepnego dnia zrobiłam test i wyszło ze nie jestem) ale jak sie dowiedzia to ze mną zerwał:( poza tymi związkami spotykałam sie jeszcze pare razy z facetami poznanymi przez net.....jeden ciągle orzeklinał i okłamał co do wykształcenia bo miał tylko zawodowe, drugi sie do mnie dobierał na pierwszej randce:( szczerze to mam juz dosyc:(

Gość obrzydza mnie sex
wiec droga autorko nie szukaj facetów bo to dupki;)

Gość jeszcze jedna
A ja popieram założycielkę i niestety mam ten sam problem.Masakra poprostu...Trzeba coś z tym zrobić ;-) Ale co? nie lubie nigdzie chodzic sama tzn.na wystawe czuje sie nieswojo wtedy...do knajpy sama bym nie poszła...głupio tak! moze ktos smielszy podzieli sie z nami poradami czy tez spostrzezeniami... piszcze,moze przynajmniej sie posmieje :P

Gość po pierwsze kup sobie psa