Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegowe pytanie P

allegro

Polecane posty

Gość allegowe pytanie P

hej! od niedawna mam konto na allegro, zdazylam juz kupic kilka rzeczy, ale mama pare pytan: 1.jak to jest z tymi gwiazdkami? dostaje sie je gdy sie sprzedaje? czy tez kupuje? 2. jak jest z platnosciami na allegro gdy cos wystawiam? 3. czy musze miec konto aby wystawiac przedmioty? od razu dziekuje za odpowiedzi :):)

Gość stary allegrowicz
1. Punkty(i odpowiadajace im gwiazdki) otrzymujesz zarówno przy sprzedawaniu jak i kupowaniu. Zanim zaczniesz sprzedawać warto ich trochę uzbierać, żeby zwiększyć swoją wiarygodność. 2. W regulaminie jest cennik. Płacisz opłaty za wystawienie oraz prowizję od sprzedaży. Opłaty dokonuje się przelewem na podane konto. 3. W zasadzie nie musisz, ale brak konta jest niewygodny zarówno dla ciebie jak i dla potencjalnego klienta. Wielu klientów po prostu może wybrać takiego sprzedawcę, który konto będzie posiadał.

Gość allegowe pytanie P
dzieki bardzo :) ale juz kupilam pare rzeczy ;/ a komenta od nikogo nie dostalm ;/

Gość allegowe pytanie P
juz wystawilam :) no ale dobra... a takie jeszcze jedno pytanko :P Po jakim czasie mam sie niepokoic jak nie dostane przedmiotu po wplaceniu przeze mnie kasy??

Gość allegowe pytanie P
jakos tak wlasnie myslalam... a o poczcie polskiej to lepiej nie gadajmy bo to jest masakra.... ;/