Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamany David

jestem okrutny

Polecane posty

Zrobilem cos paskudnego mimo ze mam juz 25 lat i powinienem byc dojrzaly. Zostawilem moja dziewczyne bo nie wiedzialem czy ja kocham,.czulkem sie ograniczonu w tym zwiazku. I przez pol roku bylo mi siwetnie samemu. Ale teraz...tesknie za nia :(

Gość jsjdbdsf
Udowodnij jej jakos,że ją jeszcze kochasz..może wcale nie jest za późno...

Gość tesknisz za przytulancem
za cieplym slowem, za seksem...bo coz seks bez milosci, gdybys zmnalazl taka w ktorej sie zakochasz, nie tesknil bys za tym co bylo jestes egoista

Gość kulk26
moj byly zrobil to samo potem dopiero dotarło co zrobił;( niestety zdalam sobie sprawe ze ten zwiazek bylby bezsensu musialam zaprzestac kontaktow;/

Gość taa docenia sie jak juz sie ni
nie ma

Gość uppp
Też żałuję, że odszedłem. MInęło już pół roku i byyło przez ten czas nawet nienajgorzej samemu. Kręciły się jakieś dziewczny, nawet ładniejsze od mojej ex ale nie chialem żadnej bo nie miały tego co ona. Chciałbym wrócić bo teraz wiem , że tylko ona jest moją miłością. Boję się , że po tym co zrobiłem ona już nawet nie zechce spojrzeć na mnie i nigdy juz nie zaufa. Głupi chuj ze mnie

Gość kicia22
no i tak zawsze jest...czemu faceci zanim coś zrobią to nie pomyślą???

Jeśli Wam naprawdę zależy na tych dziewczynach, to dajcie im spokój i szansę na ułożenie sobie życia z kimś dojrzałym, co nie będzie ich porzucał, bo jest niepewny, bo musi się wyszaleć, bo dupa zaswędziała... Po co znowu zawracać im gitarę, jak już pewnie przebolały i wróciły do równowagi?

Gość uppp
Wiem , że moja ex nie ma nikogo i nie chce mieć. Bywa tu na kafe i czytam co pisze o mnie. Ona tęskni za mną a ja nie wiem co zrobic bo boję się jej w oczy spojrzeć

I teraz będziesz skamlał jak pies, by ją odzyskać, a za jakiś czas znów będziesz się zastanawiał: "Kocham, nie kocham... Oto jest pytanie..." i ją zostawisz...i za kolejne pół roku kolejny raz rozpoczniesz walkę o nią... O jejejejej.... Taaaaaaa.... No to powodzenia :D

Gość uppp
Dla wyjaśnienia nie jestem autorem topika. Nie mam się nad czym zastanawiać, kocham ją. Jestem tego pewien . Tylko jak teraz sprawić by zaufała na nowo? Pierwszy kontakt po tylu miesiącach nie jest łatwy i trudno mi się przełamać.

Gość uppp
Do żadnej się nie dotknąłem mimo, że okazji bylo wiele. Chciałem być sam, odpocząć, wyciszyć.

zgadzam się z wypowiedzią zdecydowanie wiosennej. Nie wstępuje się dwa razy do tej samej rzeki, mało jest dziewczyn na świecie? Radzę dac sobie z nią spokój, z czasem o niej zapomnisz

Gość uppp
A co jesli ona o mnie nie zapomniała?

Myślicie, że pewne osobniki są w stanie to zrozumieć???? Niektórym sprawia trudność zaakceptowanie własnych decyzji i ponoszenie konsekwencji z nimi związanych...

Nie rozumiem tej głupiej paplaniny "chciałem być sam". Takie pierdoły to można mówić, jak się ma naście lat. A co kiedy będziecie małżeństwem z małym dzieckiem, a Tobie zachce się odpocząć? Jak byś kochał, nie chciałbyś odpoczywać - to jasne. Teraz sobie ją wyidealizowałeś, a tak naprawdę wrócisz, za chwilę znów Cię najdzie, tylko namieszasz dziewczynie w głowie :o] Już lepiej dla niej, żeby sobie znalazła kogoś bardziej statecznego i dojrzałego, nie uważasz?

Gość uppp
Nie napisałem wszystkiego. Ona jest w ciąży.

Gość przestancie mu pierdolowac
upp jesli jesli jestes pewny o jej uczuciu - rob co do cholery . chcesz potem zalowac??

"małżeństwem z małym dzieckiem, a Tobie zachce się odpocząć? " typowo żeński argument :O "Ale teraz...tesknie za nia " a moze nie za nią tylko raczej za związkiem... a że tamten pamietasz jako nie najgorszy... to tak ci się tylko wydaje, że za nią a tak na serio każda sensowna nowa była by ok

Gość uppp
Nie rozumiecie. Odszedłem od niej ze strachu przed odpowiedzialnością i pod naciskiem rodziny. Kurwa jak ja ich teraz nienawidzę i siebie też. Możecie mnie teraz pojechać, zasłużyłem na to, ale doradźcie jak wrócić . Ona mnie kocha , tego jestem pewien.

Gość prowokejszynnnnn
pora spac! marsz ale to juz