Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hey_madzia

Farbowanie ubrań

Polecane posty

Jak pofarbować ubrania? Gdzie można kupić farby? Czy to się opłaca i zawsze ładnie wychodzi?? Jestem w ciaży i kupiłam masę ubrań a tu niestety moja mama umarła i z powodu żałoby chcę je przefarbować na czarno... Czy jest ktoś doświadczony w temacie?

Gość kiedyś farbowałam
a właściwie próbowałam bo nigdy nic dobrze mi nie wyszło zawsze jakieś szarawe i pełno smug. bardzo współczuje z powodu tak wielkiej straty. Osobiście uważam że żałobe należy nosić w sercu a niekonieczne jest noszenie czarnych ubrań(tzn nosić jakieś stonowane nie jaskrawe) Pozdrawiam i trzymaj się.

Gość farbowanama
hej ja farobwalam kupilm a drogeri farbe kosztowala cos kolo 1,60 ja farbowalam granatowa bluzke, wyblakla w 1 miejscu i powiem Ci ze super sprawa, kolor wogole sie nie spiera a pralam juz chyba 7x lacznie, do tego bluzka wyglada jak nowa, kolor super i material tak jakby ciut inny pozdrawiam

Madzia 👄 🌻 o farbowaniu nic nie wiem, ale myslę, że na czarno dobrze złapie

Pozdrawiam Folicum 😘 A może ktoś zna jakąś nazwę tych farbek?? Szukałam w necie, ale nie mogę nic znależć... jedynie na allegro są farbki, ale raczej służące do malowania wzorków na ubraniach.... I tak coś mi się zdaję, że nie każdy materiał się do tego nadaje.... Może ktoś wrzuci jakiegoś linka na ten temat.... więc trochę podnoszę topik... P.S. Mama ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Ja farbowałam ,a farbe kupiłam w markecie.Raz farbowałam w garnku a kilka razy w pralce.Instrukcja jest na opakowaniu farbki.Ubrania przyjeły farbe bez żadnych zacieków a pralke póżniej wyprałam ACE.

Gość podnoszętopik