Gość chcaca wiedziec Napisano Czerwiec 9, 2007 czyli wyklupic ubezpiecznie w pzu czy w jakiejs innej firmie pytam bo kompletnie na tym sie rowniez nie znam tylko slyszalam cos nie cos a wiadomo ze zawsze moze sie cos przytrafic ze tzrebabedzie skorzystac z opieki szpitalnej. Moglabys mi doradzic w jakiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 nie znam sie na firmach ubezpieczeniowych w kraju, gdzyz nie korzystalam z ich uslug. jedyny wyjatek to Karta 26 jaka wykupilam przed wyjazdem tutaj, ale nigdy mi sie ona nie przydala :( moze poszukaj firmy ktora ma oddzial rowniez w UK (lub w kraju do ktorego jedziesz) to w razie czego moze byc latwiej w kontakcie z taka firma lub ew. poradzie z ich strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 poza tym jak napisalam wyzej, w UK za opieke szpitalna sie nie placi. tak bylo w moim wypadku, a poza tym dostalam rowniez ze szpitala antybiotyki do domu calkowicie za darmo. jesli ktos ma inne doswiadczenie to prosimy sie podzielic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poradzciee Napisano Czerwiec 9, 2007 ale gdyby byl przypadek np jakiegos ataku i nagla interwencja operacyjna to za to sie placi i trzeba wykupic odpowiednie ubezpiecznei tlyko jakie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 przejdz sie w Polsce do paru towarzystw, zobacz oferte i dopiero wtedy wybierz opcje dla siebie. najlepiej przyjedz tutaj i wykup ubezpieczenie od razu to bedziesz miala pewnosc ze pokrywa wszystko to co chcesz. z tego co wiem to wlasnie takie ubezpieczenie na wypadek operacji i dlugiego pobytu w szpitalu oferuje BUPA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 prosze bardzo, tutaj dostaniesz wycene takiego ubezpieczenia http://www.bupa-intl.com/asp/quote/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bylam operowana Napisano Czerwiec 9, 2007 nie placi sie za nagle operacje i antybiotyki dostaje sie do domu , ale pracowalam wtedy przez agencje wiec zostalam bez kasy na szczescie nie jestem tutaj sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyryryryr Napisano Czerwiec 10, 2007 ale pewnie byłas ubezpieczona przez agencje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Montana11 Napisano Wrzesień 30, 2015 Ja skorzystałam z polisadirect.co.uk Wyszukają najtańsze ubezpieczenie na rynku. Dodatkowy plus za załatwianie wszystkich formalności z tym związanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oponek2 Napisano Październik 23, 2015 Jak ubezpieczać samochód w UK to tylko przez http://www.polisadirect.co.uk/ Najtaniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maryjanka Napisano Październik 23, 2015 Ja mogę Wam polecić polisadirect.co.uk , po krótce powiem tylko tyle, że oferta jest naprawdę korzystna i warto się z nią zapoznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszczedzanie_na_ubezpieczeniu Napisano Sierpień 12, 2016 Zajrzyjcie tutaj - www.taniabrytania.uk albo www.kalkulatorubezpieczen.uk - na ubezpieczeniach mozna zaoszczedzic, ale trzeba obliczyc i zakupic ubezpieczenie samodzielnie. W innym przypadku dochodza koszty posrednikow itp. Zakup ubezpieczenia jest bardzo prosty dlatego nie warto przeplacac, a na wskazanych stronach znajdziecie polecane firmy ubezpieczeniowe w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2016 Temat zaloziny przez agencje ktora probuje sie wypromowac. W UK kazdy, nawet osoby bezdomne, sa przyjete do szpitala, operowane, zaopatrzane w antybiotyki BEZPLATNIE. Wystarczy ze albo masz brytyjskie obywatelstwo, a w przypadku imigrantow przepeacowales legalnie chociaz jeden dzien co sprawia ze znajsujesz sie Na radarze NHS. wszelkie inne ubezpieczenia to naciaganie- pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach