katinka85 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 witam byl maly flirt i dalam sie namówic to byl 17 dzien cyklu ale sie w pore zreflektowalam ten chlpak chcial to zrobic bez prezerwatywy i to byla doslownie chwila dwa pchniecia i go odepchnelam od siebie nie bylo wytrysku okres mi sie spoznia powinna dostac w poniedzialek a juz czwartek zupelnie nie wiem co mam robic pomozcie nie moge uwierzyc w to ze to moze byc ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Czerwiec 7, 2007 masz pełne prawo iść do apteki i zrobic test ciażowy-on powie Ci lepiej niz ktorakolwiek z nas tutaj;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka85 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 zrobie go jutro rano ale strasznie sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 7, 2007 nie jesteś w ciąży.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka85 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 to czemu okresu nie mam boze jaka ja glupia bylam to jest jakis koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka85 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 to czemu okresu nie mam boze jaka ja glupia bylam to jest jakis koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amba fatima było i ni ma 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 :P kuźwa lato przyszło i o!! sie zaczynają cionrze, spóźnione okresy i tematy w stylu \" o bosze on mnie zostawił \" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka85 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 ano takie jest zycie niestety czesto sami je sobie niszczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 7, 2007 okresu nie masz bo najzywczajniej ci się spóźnia.. Nie martw się dostaniesz lada chwila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach