Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kate_16

Celuitis??

Polecane posty

Więc mam 16 lat. Przez 3 lata bardzo utyłam w szybkim tępie :/ Na mojej pupie i udach pojawił sie ceulitis(czy jakos tak to śie pisze) jak mam sie go pozbyć szybko i skutecznie. I czy mam wogule sznse sie go pozbyć całego?? Prosze odpiszcie mi :D

Gość supcia
na początek to ćwicz duzo i staraj sięnie jeść słodyczy i tłustych rzeczy, pij duzo wody mineralnej i kup jakis preparat anty.. np Garnier (żółty) masaz przy prysznicu i beda efekty

Witam. Możesz zrobić sobie taką maseczkę antycelulitową w domu. Potrzeba: po 2 łyżeczki: kawy rozpuszczalnej, cynamonu, imbiru i oliwy z oliwek i 1 łyżeczkę spirytusu kosmetycznego. Zrób z tego papkę, jak będzie za gęsta to dodaj trochę wody lub oliwy, nie dawaj więcej spirytusu! nałóż to sobie na lekko zwilzone uda, czy gdzie tam masz celulit i owiń ciasno folią spożywczą, tą przeźroczystą. Możesz nałożyć rajstopy. I potrzymaj 20 minut. Będzie gorąco i może szczypać, ale działa. Potem jak zmyjesz, to posmaruj oliwką, lub balsamem antycelulitowym. Ja robię sobie co 2 dni i jestem zadowolona, po 1 zabiegu 1cm w udzie mniej. Może u ciebie też zadziała. Powodzenia.

Gość nonono
po jednym zabiegu 1 cm mniej.....Jak robisz to co 2 dni to już Ci kosci zostały......jeny!