Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjggyhnnmjm

straszny problem... płaska głowa

Polecane posty

Gość gość
Ja myślę, że trzeba szukać rozwiązania w drukarkach 3D. Wydrukować implant, który miałby za zadanie zakryć defekt czaszki. Raczej mało inwazyjny zabieg.

Gość gość
Krzywy chopok robiłeś jakieś badania np. Tomografie komputerową albo konsultowales się z jakimś lekarzem?

Gość gość
Ja już wiem kto mnie ciągle podgląda na fejsie :) zobacz i ty www.facebook-viewer.xweb24.pl/l/3/podgladanie

Gość krzywy chłopak
Zrobiłem tomografię, ale nie ze względu na krzywą głowę tylko na inną przypadłość, defektu jako tako nie widać, ale mam jedno ucho niżej drugi wyżej i też czoło mam z jednej strony troszkę wyżej.

Gość gość
Rozumiem, myślałeś o jakims rozwiązaniu tego problemu, czy aż tak bardzo tobie to nie przeszkadza?

Gość krzywy chłopak
Chciałbym, bo przez to że mam płaską głowę z tyłu to twarz jest trochę asymetryczna i nie wiem co teraz robić.

Gość gość
Skonsultuj twój przypadek z lekarzem. Proponuje np. Doktora Larsa.

Gość gość
Od czego jest ten lekarz

Gość gość
Doktor Larysz operuje małe dzieci z podobnymi przypadlosciami

Gość gość
Masakra tez musze tapirowac bo wydaje mi sie ze jest za plaska i nieproporcjonalna :( wygladam jak przyglup z rozpuszczonymi wlosami zawsze mam zrobione w koczka by to ukryc:( ma ktos tak jeszcze?

Gość agnezzz111
ej dziewczyny, mam taki sam problem, nie wiedzialam że az tyle osob go ma, tak jak i ja :D jestem tapireem :d nie moge patrzeć na siebie po umyciu wlosow ;/ mam małą glowe, nieproporcjonalna do reszty ciala kazda cene zaplacilabym za operacje wszczeoienia implantu, tylko gdzie to mozna zrobic, to jakiego lekarza napisac

Gość gość
Napisz do lekarzy z programu "życie bez wstydu" albo do do doktora Krzysztofa Gojdźia , oni zajmuje się takimi sprawami . Jeśli się zakwalifikujesz i zgodzisz wystąpić przed kamerami to zrobią Ci zabieg za darmo w ramach promocji. Tu masz namiary , poczytaj. http://holisticclinic-krakow.pl/?gclid=CPvts93O9tQCFRhkGQodz4cOyw http://www.tvnstyle.pl/programy/zycie-bez-wstydu,6262.html

Gość gość
Nie chce za.darmo, sama sobie za.to zaplace, nie chce sie pokazywac przed kamerami, szukam tylko.kogos.kto wykonuje taki zabieg, i.gdzies.tu w.miare na miejscu a nie w stanach

Gość gość
Mysle, ze jest to mozliwe do wykonania w Polsce, tylko trzeba pokazac, ze jest taki problem. Samo wszczepienie implantu nie powinno byc trudne i jakos bardzo ryzykowne. A efekt estetyczny moze "przyniesc" duzy.

Gość gość
Taki implant z drukarki 3D rozwiazanie tego koszmaru.

Gość Łepka
Kochani, ja juz chyba wszędzie gdzie mozna było dzwoniłam... sekrety chirurgii, zycie bez wstydu tez, nikt nie odpowiada, lub słysze, ze nie zajmują sie tym... ale dlaczego??? Przeciez tyle nas jest.. prawie kazda klinika zoperuje ci nos, biust, tyłek ale glowy nie. Przecież wstawiaja implanty kosci policzkowych to dlaczego nie zrobic nieco wiekszego na tej samej zasadzie i poprawic wysklepienie głowy...

Gość gość
Gdyby taki zabieg oferowaly kliniki, jakie zycie staloby sie prostsze. Musimy szukac dalej.

Gość gość
Hej, Dziwne w tej calej sytuacj jest fakt, ze implanty wykorzystuje sie do wypelniania praktycznie kazdego odcinka naszego ciala... mozna nawet za ich pomoca uzyskac fenomenalna figure nie będąc ani razu na silowni. A w tak normalnej sytacji jak zabieg wszczepienia implantu pod skore glowy aby uzyskac estetyczny ksztalt jest niemożliwe w Polsce. Przykra sprawa.

Gość Dorka

Hej moi drodzy, ja mieszkam w niemczech i moge wam polecić chirurga, który to robi Dr. Michael Kremer z Monachium, jak byłam u niego w gabinecie do kontroli po operacji powiek, widziałam czekającego faceta chorwackiego pochodzenia( tez podobny problem płaskiej głowy)  , który byl tam właśnie do kontroli po operacji zakładania implantu korygującego tył potylicy i przyznam, ze wyglądało to na prawdę rewelka!  Pod spodem jego strona, 

https://www.cosmetic-aesthetic.com/de/

Możecie podzielić się zdjęciami swoich lepetynek? Chciałabym zobaczyć czy źle tak jest jak ino mówicie. Zakryta twarz. Up up up jak sobie radzicie?