Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_236

mam lampe o mocy 15 w

Polecane posty

Gość monika_236

posiadam lampe o mocy 15 w i jak nałożyłam żel to wsadzilam paznokcie na kilka minut to wcale mi sie nie utwardził chociaz go przemywalam płynek. czy jest to wina żelu czy lampy

zdecydowanie wina lampy :O profesjonalne lampy mają CZTERY żarówki po 9W czyli 36W + lustrzaną powierzchnie, która odbija światło i żel utwardzany jedt dosłownie od każdej strony a nie tylko od góry. zmień lampe a na marginesie jakiego żelu używasza?

Gość monika_236
ale moja kolezanka z salonu miala taka sama lampe i paznokcie sie jej utwardzały. Mam tylko jedna zarówke o mocy 15 w. A co do żelu to kupiłam go w zestawie razem z lampa- konkretnej nazwy nie ma tylko jest napisane nail studio uv gel

czyli i jedno i drugie to jeden wielki badziew ;O a co do twojej koleżanki to gratuluje jej odwagi ---> salon i 15 W lampa.... :O jakiś marny salon chyba....

Gość monika_236
no dobra ale jak kupie jakis dobry zel to powinni mi zastygnac. a jeszcze jedno jak wyloze paznokcie z lampy to przemywa sie je clear prawda? Bo słyszalal jeszcze ze mozna przemyc je spirytusem salicylowym( tak pisze tu na forum). Czyli jak kupie lepszy zel to powinny zastygnac wkoncu lampa jest lampa tylko troche dłuzej trzeba poczekac

Gość bamboletta
zgadzam sie że najlepsze sa lampy co maja 36W, najpierw sprawdzilabym lampe- wymien na 36W, jesli nadal bedzie cos nie tak to juz lampe bedziesz miala super a zmienisz żel.

Gość bamboletta
pierwszy raz slysze zeby w salonie byla tak badziewna lampa... :-(