Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naanna

32 lata lub cos koło tego, panowie, panie, zapraszam.

Polecane posty

20 zapraszamy jak dojrzejesz ;) Ja nie narzekam na zainteresowanie panow. Poza tym powiem ci szczerze, ze takich wysuszonych, puszczalskich z tradzikiem jak ty oni tez nie lubia. Naanna> nie tyj, z czasem waga i tak moze wrocic do siebie, a poki co ciesz sie smuklejsza sylwetka letnia pora. Poza tym chyba nie tobie oceniac czy sexy??? Mysle , ze powinnas wyjsc na miasto w ten weekend i przetestowac swoj sexapil ;) Asasello dzieki za \\/

Gość zdzisław psikutaz
stare jest jare

rozleje jeszczepo lampeczce dla wszystkich \\/ \\/ \\/ \\/ \\/ \\/ no, wystarczy, jutro do pracy :))

im in love, może masz racje... Pewnie masz.:) Ja jestem tez w miare zadowolona z zycia, w kazdym razie jest bez porównania lepiej niz 10 lat temu, ale co dalej...? :)

Cześć wszystkim a ja mam 31 a czuje sie jak 20 i nikt na ulicy mi więcej nie da. I tego życze 20 za 10 lat

Hej, fresha, to jak ty to robisz kobieto..? Zdradź, nikomu nie powiemy...:)

Gość smil...
hm nie chwalac sie mnie zawsze daja mniej lat a mam 28;) . No wlasnie i tutaj wychodzi niedojrzalosc dziewczat w wieku 20 lat i mniej. Kobietki tutaj rozmawiaja sobie milo i nagle wpada 20ka i odrazu tekst " wy macie zmarchy , cellulit" wyobrazam sobie ze piszac to ma jezyk na wierzchu. Teraz powiedzcie czy to dojrzale zachowanie? Rozumiem poczucie humoru ale tego tutaj nie bylo a zwykla zgryzliwosc i zloscliwosc i zeby dopiec . Ale niech tam ;)