Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczerpana łajza

długodystansowiec w łóżku

Polecane posty

Gość wyczerpana łajza

słuchajcie, dzis sie kochalam z chlopakiem, ktory mógłby sie kochać od 1 - 2 godz. Ja opadam z sil po 20 minutach a on jeszcze moze. I moje pytanie brzmi czy wy dziewczyny zawsze sie sexicie do konca aż facet sie spusci, czyli tak non stop 2 godziny?

Gość wyczerpana łajza
puk puk

jankesa 👄 :-O 20 minut, to jest tylko mgnienie oka 2-3 godziny to chwila a noc cała to dopiero rozkosz :) ale ja mówię o sexie a nie rąbance

Gość niunieczka.
z reguly moj facet nie jest dlugodystansowcem...zazyczaj mamy krotki sex...ale gdy jest chory, albo troche % to jest dlugostynsocem..i tak bylo w sobote...kochalismy sie ponad godzine...

Gość to powodzenia bo szczerze
mowiac to macie problem.

Gość niunieczka.
mi jest dobrze....nasz sex jest super wiec ja nie narzekam... ale jak Ty masz tak caly czas to na serio taki sex jest meczacy i serio wspolczuje. mi to sie zdarza raz na rok taki dlugi sex wiec ja nie mam takiego problemu jak Ty

Gość seks tantryczny
praktyki seksu tantrycznego pozwalają facetowi kochać się wiele godzin, cerpać radość z seksu bez wytrysku- kontrolując i utrzymując stan tuż przed orgazmem. Wymaga to jednak wytrwałości i pracy nad sobą, wyzbycia się egoizmu w seksie. Polecam