Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to calkowicie

chyba mnie porąbało...

Polecane posty

Gość i to calkowicie

puściłam faceta samego na imprezę 3 dniową. są tam bardzo fajne laksi i bardzo mało facetów.chyba mnie porąbało, że tak mu ufam! dzwoni do mnie i już słyszę, że jest kompletnie narąbany!!!!

Gość oifjgsh
to dobry znak, moze teskni

Gość oifjgsh
ale co on mowi? ze jest fajnie?

no coś Ty... skoro jest z Tobą, to przecież sam tego chce...a że będą dziewczyny...to o niczym nie świadczy... a Ty pokaż klasę;) na pewno wróci stęskniony:)

Gość i to calkowicie
mówi mało. super, co? wyciągnęłam z niego, że impreza udana; piją od południa :(( w tlke roześmiane laski - chyba mnie porąbało...

Gość i to calkowicie
to nie tak, że mu nie ufam, ale najzwyczjaniej chyba mnie skręca z zazdrości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

top posiedz z nami i nie myśl o tym :) a co one moga mieć lepszego niż Ty???? zapewne nic :)

to, ze pija - to nie jest nic zlego . mam na mysli - raz kiedys mozna sie upic , chociaz mnie sie to nie zdarza . ale rozumiem to u innych. a jego telefon - to dobry znak !! :)

Gość i to calkowicie
moze macie rację, ale jak pokonać tę zazdrośc??? poprostu mnie skręca :)

pomyśl, jak spędzicie dzien, kiedy on wróci....zrób coś dla siebie :) poczytaj książkę, wyjdz z koleżankami, itp. :)

Gość i to calkowicie
właśnie wróciłam z wyjscia i obrylam sie do egzaminu. ni cnie daje. nie moge przestac myslec o tych laskach! probuje do niego nie dzownic!!!!

Gość oifjgsh
no nie dzwon, niech mu bedzie tez troche smutno

daj se na luz.... a teraz powaznie , zapamietaj : nikt nie che byc kontrolowany . poza tym , zadne kontrole nic pozytywnego tobie nie dadza. one tylko poglebia twoja frustracje i bedziesz kontrolowac coraz bardziej. z kolei on - poczuje sie kontrolowany i wtedy bedzie robil wszystko aby z tego zwiazku sie uwolnic. wiesz , nawet najbardzie zaostrzona kontrona nie zapobiegnie zdradzie . jezeli ktos zechce zdradzic - zrobi to. a twoja kontrola i wypytywanie moga wiele popsuc . wiele zwiazkow rozpada sie nie przez zdrade ale przez zazdrosc.

Gość izzu
ja zanim wyszlam za maz ,tez czesto puszczalam samego na imprezy mojego wtedy jeszcze chlopaka,, Zawsze wracal steskniony i choc byly tez nie raz inne laski,to nawet na nie nie spojrzal!! :) Jesli sie bawi to ok, :) ale nie mysl zaraz o tym,ze cie zdradza!! Spa_cja dobrze mowi :) Zrob cos dla siebie,najlepiej sama wyjdz z kolezankami,nie bedziesz o nim myslec.;) Poczytaj ksiazke,wez kapiel jakas relaksujaca,,wykorzystaj ten czas dla siebie!! Jeszcze nie raz zatesknisz za tym,ze by miec choc 5 min . dla siiebie i tylko dla siebie!! ;):)

Gość i to calkowicie
ja to doskonale wiem i nie chce dzownic! probuje sie powstrzymywac i narazie sie udaje ale mam strasznao chote zadzwonic, z drugiej strony ja bym nie chciala zeby on dzownil gdybym ja gdzies pojechala... to jest okropne! dzis odkrylam ze jestem przerazliwie zazdrosna mimo z enie chce byc :((

Gość i to calkowicie
macie racje, sprobuje calkowiecie o tym nie pmyslec moze wylacze telefon, zeby mnie nie korcilo??? :P

nie wylaczaj telefonu ale nie dzwon . i nie mysl o glupotach , zajmij sie soba .

Gość izzu
moze nie wylanczaj,bo jakby on dzwonil,to wiesz,,nie fajnie jak bedzie z sekretarka gadal ;) Ale odloz telefon w takie miejsce zebys go nie widziala,to nie bedzie Cie kusil ;)

oczywiscie, ze nie dzwon:O w ogóle, dlaczego napisałaś \"puściłam faceta\" ...co to znaczy puścić?? To jak ja wychodze bez narzeczonego to zanczy, że mnie puścił, czy ze sie pusciłam...? bo nie rozumiem....Jak kocha to doceni Twoje zaufanie i zobaczy, że z Toba lepiej zostac....i razem się pobawic...ale kazdy potrzebuje przestrzeni

Gość i to calkowicie
dzięki z arady, tak też zrobi/łam, tel lezy daleko. mniej mnie korci! w ogole dziwie sie ze po tylu latach zwiazku nagle odkrywam z eja jetsem zazdrosna!!!!!!!!!!

on ma wiedziec , ze ty jestes na luzie. w razie gdyby zadzwonil a jezeli tego nie zrobi - to nie jest nic strasznego .

Gość i to calkowicie
wiesz, ja nigdy nie bylam i zastanawiam się skad to sie bierze??? to musi przeciez miec zwiazek z tym jak postrzegam siebie i nasz zwiazek! kurde moze to jakies moje chore akcje sa? niedawno sie zareczylismy, bardzo powaznie rozmawiamy o przyszlosci, wiec nie ma mowy o jakiejs niepewnosci!! skad to sie bierze???

kazdy facet ma charakter lowcy , nawet po slubie powinien walczyc o ciebie. gdy ty okazesz mu slabosc w postaci zazdrosci ... czar pryska ...

Gość i to calkowicie
oki,biore sie za sbie otrzasam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem zazdrosna!!! zaczynam sobie wmawiac!:D