Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male takie pytanko

Macie moze linka do zaproszen na slub rzez net?

Polecane posty

Gość male takie pytanko

cos takiego jak kartki na onecie, ale nie zyczenia ale zaproszenie. Jednemu takiemu chce wyslac ;) wiecie - byly

Gość cholera jasna..
dzieki! juz wyslalam, ale inna kartke. Moglam poczekac, ta ladniejsza ;) ale dla innych sie przyda ;) dzieki!

Gość no ja wyslalam
ja wyslalam zwykle zaproszenie, ale w tresci napisalam ze na slub ;) takze pierwsze zaproszenie juz wyslane ;)

Gość Brzydka ta kartka.
Lepiej samemu swoje zdjecia wkleić i coś ladnego napisać

Gość polecam google

Gość wy serio
zapraszacie ludzi przez i nternet??? ja bym sie nie odwazyla, przeciez to nigrzeczne

no a jak myślisz? na wesele zapraszam tych, na których obecności mi zależy, na ślub sąsiadów, ludzi z grupy z uczelni, rodziców koleżanek czy bliższych znajomych mamy. Oczywiście osobiście! Z zaproszeniem:) Ale np. na gg mam wielu znajomych, którzy aż tak bliscy by ich osobiście zaprosić na ślub mi nie są, często to osoby, z którymi widywałam się często jakiś czas temu, a teraz jakoś nie udaje się nam spotkać i pozostaje kontakt internetowy i chciałam jakoś inaczej zaprosić ich na ślub, niż zwykłą wiadomością na gg. A poza tym mój były oczekuje zaproszenia, a uważam za przesadę, zeby jechac do niego z narzeczonym, więc tak by było wygodniej dla mnie;) Jednym zdaniem, zapraszam osobiście, wręczając zaproszenie tym, na których obecności mi zależy lub tym, których wypada zaprosić, a tym, którzy \"mogą przyjść jak mają ochotę\" mogłabym wysłać takiego linka. Ale pewnie nie da się tak zrobić, google mi nie pomogły;)

hello, no ja mialam taka sytuacje ze po latach (sic!) dobijal sie do mnie na gg moj dawny dawny kolega. Jak bylam sama i potrzebowalam z kims wyjsc chociazby na pifffko to nie raczyl, a teraz nagle sobie o mnie przypomnial i proponuje wyjscie. No coz, wtedy skorzystalam z zaproszenia przez net i napisalam z jasne mozemy sie spotkac i podalam date i godzine mojego slubu ;) poczekajcie, same bedziecie miec taka sytuacje to skorzystacie z zaproszenia przez net. Ale to jest tylko dla takich \"znajomych\" zarezerwowane, inni dostaja osobiste, drukowane zaproszenia.

Gość lela34
robilismy z mężem zaproszenia na zamówienie przez allegro niestety nie mam linku ale moge podrzucic pomysł.Wygladały jak kartka z kalendarza takiego wyrywanego czarno białego z godzina wschodu i zachodu słonca w miejscu gdzie zwykle wpisane sa imiona (imieninowe:))były nasze imiona.Kartka z kalendarza przyczepiona była do tekturki ozdobnej otwierało sie ja i był piekny tekst zaproszenia w postaci wiersza.wszyscy byli mile zaskoczeni taka postacia zaproszenia bardzo efektowne i niespotykane.W podziękowaniu dla rodziców tez byliśmy inni zamówiliśmy przez allegro księgi w kształcie serc z doczepionymi rózami a tło kartek to nasza fotografia moja i męża.Ułozyłam piekne podziekowania i firma wydrukowała je na tle zdjęć.Zamiast kwiatów extra i dużo taniej nie myśląc materialnie tylko kwiaty się wyrzuci a taka pamiątka jest na zawsze.

Gość lela34
a kartki przez net piekne okazyjne były ostatnio na stronie "Wedla"tego od czekoladek na wszystkie okazje z muzyczką.