Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donaldson

Jestem w pracy...

Polecane posty

Gość janne
ale wg kierownictwa stopa ma prawo oddychać - a pupa nie???!!!

Gość Maciejozzz
a ja mam wolne dzisiaj, ale moj szef zaopatrzyl mnie w laptopa i czuwam... no i taki zywot. Pozdrawiam wszystkich !!

jak japonki to chyba tylko do dzinsow, przy rybaczkach beda krecic nochalami tak mi sie wydaje. zreszta, na co one nie kreca nosami, na wszystko! a ja mam dosyc lazenia w rajstopach jak chce ubrac spodnice (ile mozna) jak mi przychodza spoceni ludzie prawie na golasa. i te glupie pantofle, spalilabym na stosie. zostaja mi adidasy, w ktorych noga sie gotuje. :P no i te glupie bluzki. na ramiaczkach - wiadomo, niet. ale zeby nie darowac takiej sportowej na grubszych? ehhh pachy ogolone, ladnie pachnie wszystko git. a i tak nie mozna :/

Gość janne
a u na jeansy to kontrowersyjny ubiór i tylko przejdzie z tuniką

a jak bylo mowione o ubiorze to tekst \"kazdy powinien wiedziec jak sie ubrac\". no dobra, skoro wedlug mnie japonki sa ok bo nikomu nimi nie wadze pod biurkiem, to moglabym nosic. ale nieeee wrr

ide potem taka z pracy ugotowana w butach, w spodniach dlugich, w bluzce z rekawem. tyle mam fajnych ciuchow a do roboty ciagle nosze to samo :D

Gość janne
też chodze w kółko w tym samym, nie przejmuj się

u mnie jeansy nie, ale japonki - \"gole nogi\". wezcie zalozcie rajstopy do japonek :P

oho, chyba mi sie trafi wypad do banku, ale fajnie!

Gość janne
dla mnie osobiście to japonki do urzędu to nie, ale jeansy? Przecież w i jeansach można ubrać sie elegancko, zalezy tylko co sie założy na górę.

Gość Donaldson
A ja łaże w czym chce, dziś mam tshirt z myszka mickey;) (taki mały obrazek) rybaczki takie jakby spodnie w kant i białe klapki alladynki (planuje zakup nowych;)

ja sobei jeszcze z tym bankiem poczekam, wtedy tak wykombinuje ze jak wroce to od razu zmyje sie do domu sese

Gość Donaldson
Wredne to jakieś----> Nie denerwuj nas:P ja jeszcze 4 godziny:O od 12 do 14 sie zawsze najgorzej wlecze:O

Gość Donaldson
Kafeteria naszym wybawieniem:D Mi do pokoju kolege przesuneli i sobie stuka na laptopie za moimi plecami, ale sie tu czaje zeby nie zobaczył ze siedze na kaffe. U szefa gośc, wiec jest zaabsorbowany czymś innym i drzwi sobie zamknął;)

nie no nie wysiedze, ide do banku! juhuuu mam auto przed praca, ale w ogole nie bede patrzec w tamta strone jak bede wychodzic - ide pieszo, bede sie gotowac ale to nic. wracam do domu, siadam maluje paznokcie u nog, zakladam japonki spodnice i na kolo! dobre i to ;)

Gość Donaldson
Ja chyba jutro nad wodę wyskocze, wezmiemy grilla i będziemy się opieprzac;)

no i wrocilam :/ jeziorko mhmmm mieszkam w takiej fajnej okolicy, ze tu pelno jezior, rzek i wszedzie osrodki wypoczynkowe. a ja mam wszystko za free, jeziora i lasy. tylko trzeba w robocie siedziec.