Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donaldson

Jestem w pracy...

Polecane posty

gdzie tam ja na prawo... pedagogika :) gratuluje zrzucenia tylu kilogramow! wow, jestem pod wrazeniem.

Gość Donaldson
Oczywiście miało być oszczędzić;)

Gość janne
też chciasłabym pościemniać ale mam monitor przodem do dzrzwi i już dałam sie dwa razy przyłapać

Gość janne
kamilka co tam żresz

ja zamykam wrota i nasluchuje, czy nikt nie stuka obcasami :D

Gość Donaldson
Ja jestem sama u siebie w pokoju, tylko żeby dojśc do szefa trzeba przez mój pokój przejść i sie tu czasem ktos pałęta. Wiecie wkurza mnie takie udawanie wolałabym być zawalona robota, przynajmniej czas by szybciej zleciał. A tak to mnie szlak trafia, bo tu nie ma nic do roboty a w domu czekają ksiązki, a tak to bym sie mogła pouczyć. A znając życie przyjde do domu zjem obiad, to wezmę się za sprzątanie, zeby sb miec wolna i poświęcic sie edukacji (tzn jest taki plan, a jak wyjdzie to się zobaczy:D )

Gość janne
a ja mam półotware drzwi i też nasłuchuję, ale to sresujące.... a tu ciągle ktoś łazi, a le jak konkretna osoba wtargnie to nie ma czasu kliknąć

u nas nic nieda ze sie zamknie wrota,bo dzis nasza keirownicza ma cichobiegi i nieslychac jak idzie...

Gość Donaldson
wredne to jakieś---> oddam Ci moje 6 kg, pasuje??:D

Gość janne
i jeszcze ten hałas za oknem przeszkadza w nasłuchiwaniu.... macie u siebie klimę? bo u nas nie ma - ale nędza

przerabane. u mnie jest tak pusto dzisiaj, ze nie ma kto chodzic nawet. ja mysle tylko o tym, zeby sie znalezc w domu, wczoraj robilismy koktajl z truskawek i jeszcze mam caly dzbanek w lodowce :D

jak to dobrze ze moja kierownica nigdy nie nosi cichobiegow bo nie umie w takich chodzic :P nie mamy klimy, gdzie tam. oszczednosci! klima bedzie tu moze za jakies 20 lat. jak dobrze pojdzie.

Gość Donaldson
Ja mam klapki, które mnie obcierają, właśnie tak myslę, że trzeba by zakupić jakąs letnią sukienke i japoneczki, bo upały coraz większe:)

Gość janne
a ja ma do oddania właśnie 4

Gość Donaldson
Wredne to jakies---> Ok, ok niech stracę może być te 4:D U mnie klima jestw pokoju u szefa ale mi też wiucha, tyle dobrze ze jestesmy firmą która się zajmuje między innymi klimatyzacją;)

Gość janne
a ja ma do oddania właśnie 4 z brzucha

Gość janne
na nogi sie nie nadaje - za dużo smalcu

no ja w ogole nie wiem czy chodzic w japonkach do roboty czy nie, nie wiem czy wypada kurcze. co wolno wojewodzie... przepis: bierzesz truskawki, wrzucasz z jogurtem naturalnym (albo smietana, jak kto woli) dorzucasz do smaku cukru (albo fruktozy, jak to na diecie) i w malakser (mam taki duzy, pojemny) i wychodzi koktajl mniam. zamiast jogurtu mozna w mikserze wymieszac to samo z bialkiem jajka i wychodzi taka fajna piana owocowa. do lodow albo sama mozna jesc., mniamm

a jak wy w ogole chodzicie ubrane do pracy? ja na zwyczajnie, bez zadnych marynarek ani spodni na kant, ale chyba japonki wywolalyby komentarze.

Gość janne
u nas mozna chodzic w japonkach, aby pupa była zakryta i piersi (najlepiej obszerna tuniką bo nasze wszystkie ciuchy są za ciasne i za obcisłe na urząd!!