Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArlenaF

zostawił i to w jakim stylu

Polecane posty

Gość ArlenaF

Witam wszystkich. Początkowo miałam w planach wyżalić się tu i opisać swoja historię, ale potem zmieniłam zdanie. Powiem tyle facet, którego kochałam i myslalam że mnie kocha potraktował mnie okropnie. Nie myślalam, że tak można postąpić z drugim czlowiekiem. Dwa tygodnie temu mieliśmy plany na całe życie - dzisiaj mnie chyba nienawidzi . Po prostu w ciągu jednego nastąpiła zmiana i powrócił do swojej byłej dziewczyny.Jeszcze mieszkaliśmy razem a już latał na randki. Przy mnie dzownili do siebie, smsowali Brrrrr okropne. Czuję się jak rzecz, jak rzecz. Teraz w dodatku przesyła mi pełne nienawiści smsy. W dodatku cały czas lączą Nas finanse- to jest najgorsze. Jestem na skraju zalamania , przydaloby mi się parę słów wsparcia, może jakaś rada.

trzymaj sie 🌼 postaraj si jak najszybciej uregulowac wszelkie sprawy finansowe, i jak najszybciej uwolnic sie od niego :o bedzie dobrze:)

Gość ale masz gust
skoro tak się zachował, to znaczy że jest po prostu palantem. Więc zamiast się stresować z tego powodu, powinnaś się cieszyć, że już z nim nie jesteś. Po co ci palant do szczęścia?

Gość janne
popieram - załatwić sprawy finansowe i zapomnieć

Gość janne
tylko dlaczego jak mieszkaliście razem i on kontaktował sie ze swoją była już wtedy tego niue załatwiłaś, tylko czekałaś aż on to zrobi?

Gość ArlenaF
Cieszę się. Co nie znaczy , że tak łatwo przejść mi nad tym do porządku dziennego. Jestem zła na siebie, że uuwierzyłam. hmmm uwierzyłam, że mnie można szczerze i mocno pokochać. Lipa

Gość ArlenaF
Jak miałam reagować? Powiedziliśmy sobie, że się rozstajemy - mówił mi - "o co Ci chodzi, przeceiż nie jestesmy razem" miałam się miotać, zamykać go w domu, histetyzowac? Kiedy byliśmy razem to nie wiedziałam, że się z nia kontaktuje, coś przeczuwałam, ale wtedy mówil, że jestem histeryczką .

Gość ale masz gust
o masz, ale masz dobre zdanie o sobie... To nie chodzi o to, że nie mozna cię pokochać, tylko o to, że on jest PALANTEM. Trafiłaś po prostu na niewłaściwego faceta. To nie był ON. Widocznie trzeba szukać dalej. Pozdrawiam