Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttekla

NOSAlLER I ALERGIA

Polecane posty

Gość ttekla

Chcialabym przestrzec wszystkich alergikow od kupna inowacyjnego produktu nosaller o ktorym robi sie coraz glosniej. Wczoraj pan w aptece wcisnal mi to cacko za jedyne 20 zl NIC NIC ale to NIC nie pomaga i nie pomoglo dzis poszlam do lekarza i powiedzial mi ze ta firma produkuje pianki do golenia i teraz wziela sie za wyzsza farmacje. Strata pieniadzy!!!! UWAGA nie dajcie sie nabrac

Gość ttekla
NOSALLER mialobyc w temacie

Gość Basia_40
Nie wiem jak lekarz mógł nazwać firmę, która produkuje tyle znanych i dostępnych na polskim rynku leków tą, która "wzięła się za wyższą farmację". Myślę, że ten lekarz zdecydowanie przesadził. Poza tym to, że lek nie zadziałał na Ciebie, nie oznacza, że nie zadziała na innych. Przecież to kwestia indywidualna każdego organizmu. Na mnie Nosaller działa i to bardzo dobrze. Pozdrawiam

Gość Basia_40
Nie wiem jak lekarz mógł nazwać firmę, która produkuje tyle znanych i dostępnych na polskim rynku leków tą, która "wzięła się za wyższą farmację". Myślę, że ten lekarz zdecydowanie przesadził. Poza tym to, że lek nie zadziałał na Ciebie, nie oznacza, że nie zadziała na innych. Przecież to kwestia indywidualna każdego organizmu. Na mnie Nosaller działa i to bardzo dobrze. Pozdrawiam