Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szydło w worku

młody mężczyzna i dojrzała kobieta

Polecane posty

coz, widac nie wiek jest najwazniejszy w tej calej sprawie zwnaje \"milosc\" ale moze to tylko moje skrzywione, idealistyczne podejscie :)

Melepeta nie jestem doskonały ,a przytoczyłem tylko opinię ,która przecież funkcjonuje.A że zrobiłem to brutalnie,no cóż :)

Gość dawniej to facecie
żenili się też dla kasy i pozycji więc bywało, że mieli starsze żony. Na przykład Mahomet pierwszą.

Gość ale później to same
młódki brał ...

Gość no i tak
Melepeta - o tym własnie myślałam, o takich związkach, używajac słowa "obleśny", nie myślałam, że o to słowo rozpęta się taka awantura. Wracajcie sobie teraz grzecznie do tematu, proszę. Jak już napisałam, cuda się zdarzają. Czasem. I przeważnie innym. Ale się zdarzaja. A że nie mam juz "nastu" lat, to nie życzę sobie być nazywana "starą piczą" bo to jest właśnie obleśne jak dla mnie. :O

endokrynolog to kliknij też na inne nicki na kafe ,to się przekonasz,że nowy ze mnie osobnik na kafe :) A moja prośba jest taka abyś powstrzymywał się z obrażaniem innych :)

doskonaly facet nie istnieje :) i duzo opinii funkcjonuje, majacych mocne podbudowanie w faktach, np: \" dal Bog dzieci da i na dzieci\", \"jak sie baby nie bije to jej watroba gnije\", \"Baba bez brzucha jak garnek bez ucha\" - takie tam, same najprawdziwsze z prawd :)

no i tak wcale Ciebie tak nie nazwałem tylko użyłem powszechnie używanego zwrotu.Nie miałem najmniejszego zamiaru kogokolwiek obrażać ale jeśli się tak stało ,to posypuję głowę popiołem i PRZEPRASZAM :)

Melepeta no i doskonała kobieta też nie istnieje :) A te wszystkie powiedzenia skądś się wzięły więc jakiś związek z rzeczywistością mają :D

Gość kobieta koło 40tki to już
na realnym rynku seksualnym sie nie liczy. Może co najwyżej liczyć na seks niszowy z małolatem w szaletach albo z pijanym w krzakach

umowny :) I co, twierdzisz ze ja nie istnieje?! :) Dobra, przepraszam za zart, daleko mi oczywiscie do doskonalosci wiec pozdrawiam wszystkich milych uczestnikow dyskusji, czas zrobic cos konkretnego :)

Gość kobieta ekologiczna koło 40
oddaje swoje ciało na karmę dla psów

pomaranczko nade mna, mam nadzieje ze mocnys/mocnas nie tylko tutaj pod plaszczykiem pomaranczowego nicka tylko takze w czynach :) Zatem do dziela - wroc do domku i powiedz to Szanownej Mamusi :):):) Swoja droga, jestem na kafe bardzo niedlugo ale ogromnie bawia mnie (na razie) takie teksty jak ten powyzej :) W ogole, smiesznie tu jest - przepraszam za OT i juz oddalam sie z godnoscia :)

a ja pomimo starczego wieku,czuję sie atrakcyjniejsza niż w wieku dwudziestu kilku lat.moze i psy cieszyłyby sie z takiej karmy,ale jeszcze niech się nia nacieszy mój mężczyzna.

Gość bengarelli28
Czy to nie jest tak ze kobiety w ogole się nie interesują młodszymi (no może wyjątki)...?