Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inninis

idę za godzinę do fryzjera, poleccie mi jakąs fajną fryzurkę

Polecane posty

Gość inninis

mam długie, cieńkie, zniszczine, brązowe włosy w sumie to bardziej szaro bure niż brązowe, nie wiem sama jaką chcę fryzure ale nastawiam się na radykalną zmianę, może macie jakieś propozycje?

Gość inninis
aaa jedyny warunek to taki żeby jej ułozenie nie zajmowało zbyt wiele czasu i jakis specjalnych umiejetnosci ;)

heyka,, nie umiem tak doradzic jesli tego nie widze, ale mysle ze dobra fryzurka jest taka co miala victoria beckham(nie te krotkie co ma teraz blond, ale ta taka brazowa) , ze z tylu krocej a z przodu dłuzsze troszke, bardzo fajnie taka fryzurka wyglada . to moje zdanie :)

noo a ta fryzurka nie potrzebuje jakis wielkich ukladan, wystarczy wysuszyc i cos na koncowki wlosow tych z przodu ..dac :]

Gość inninis
masz na myśli typ ala Ola Kwasniewska?

nie wiem jak ma obecnie kwasniewska :] ale bardzo modna jest teraz taka fryzura \" na boba\" tak to sie mowi :] i fajnie to wyglada!

no na tym zdjeciu akurat dziwnie wyszla, chyba nie uczesalasie :D ale naprawde polecam taka fryzurke, na lato w sam raz! bo nie ma z nia duzo roboty! :]

ja mam np. geste wlosy ktore sie podkrecaja i w moim przypadku ulozenie takiej fryzurki to godzina meki z prostownica...

Gość inninis
chociaż w sumie ta victoria ma podobną twarz z kształtu i żle nie wygląda, kwaśniewska ma okrągłą i tez zle nie wygląda, to fryzura uniwersalna chyba

Hehe ja tez dzis ide do fryzjera :D tez mam zniszczone wlosy i musze sciac ale neiwiem czy zetne je teraz czy po wakacjach Jesli ktos potrafi doradzic to neich na pisze do mnei na gg 6999877

Gość inninis
a jakies inne jeszce pomysły macie?

Gość tade k
opierdol sie na łyso

Gość inninis
na łyso miałam w wieku 16 lat, więcej raczej tego nie powtórzę ;)

w sumie lepiej sciac na wakacje... krotsza fryzurka jest wygodniejsza:) chetnie scielabym swoja ale niedosc ze mam okragla twarz to w dodatku geste wlosy takie nijakie... i co tu zrobic?? wogole to obie je tak zniszczylam...:O:O moze mnie tez ktos cos doradzi?

darkWater gdzies Cie na innym topicu widzialam tylko nie pamietam gdzie hehe Ja tak mysle dzis isc ale wlasnei napisalam e-maila do kolegi stylisty i chyba poczekam na odpowiedz jak co to pojde jutro jesli zdaze lub w pon

Gość dziumdzia
a co mi dporadzicie: mam okrągłą twarz i cienkie włosy których nie jest za dużo, prosze doradźcie coś.....

Gość inninis
ja juz po ;) nie jest zle choc zawsze jak wyjde od fryzjera czuje sie dziwnie, mam fryzure jak victoria z tym ze przód bardziej prosto niz na skos, bo to podobno zapobiega wydłuzaniu twarzy, a dla kolezanki o okrągłej buzi polecam ta sama fryzurke jest bardzo przyjmemna, tylko wtedy przód w skos

inninis pokaz fotke hehe :D wszedzie slysze ze ta fryz jest fajna i ogolnie o jakiejs bombce i tak ciagle ale neiwiem co zrobic powinnam sciac na krotko bo poniszczyly sie wlosy a zawsze mialam dlugie i wogole zdrowe Czas cos z tym zrobic ja jutro ide zoabcze jak to bedzie

Gość inninis
fotkę masz powyżej, Kwasniewskiej >> ja mam tylko mniej scieniowane, bardziej prosto sciete