Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość je..ac pedalow

geje nadal uwazaja ze to wlasnie oni sa normalni co powinno sie z takimi zrobic?

Polecane posty

Gość je..ac pedalow

Gość _KiKi_
Bo są normalni! To ze facet sypia z facetem to zadna zbrodnia jesli właśnie to daje mu przyjemność. Poza tym znam jednego osobiscie i wiem ze dla nich tez liczy sie miłość, problemy w tej kwestii maja zupełnie jak hetero.

Gość beatka777_85
ja jestem bardzo tolerancyjna i uważam że homoseksualiśći i hetero... powinni żyć w zgodzie, wiekszość facetów geje obrzydzają a lesbijki podniecają więc jak to jest, ??? przecież w związkach homo... nie chodzi tylko o sam akt seksualny,,, przecierz ci ludzie tez mają uczucia dokladnie tak samo jak my... wszyscy jestesmy rowni bez wzgledu na plec i upodobania seksualne,,, pozdrawiam a na pytanie co nalezy robic z gejami odpowiem.... ze nalezy nam uczyc sie od nich tolerancjiiii bo chore są teksty tupy ZAKAZ PEDAŁOWANIA itd,,, a całą młodzierz wszechpolską z giertychem na czele trzeba oddac na terapie dla chorych psychicznie

Gość _KiKi_
--->je..ac pedałów Zamiast pisac jakies bzdury opierajac sie na tym co mowia znajomi i co lansuja media przedstawiające homoseksualistów jako opentanych seksem itp. sam sie nad soba zastanow i dojrzej wreście do tolerancji! To sa naprawde ormalni i mili ludzie! Im tez jest czasem ciezko znalesc sie w srodowisku tak zacofanych intelektualnie ludzi jak ty! Naucz sie dziecko tolerancji i postaw czasami na ich miejscu! -->beatka777_85 Popieram ;) Dobrze ze ktos tu mysli jak człowiek ;P

Gość heteromania
jak ja lubie tych super tolerancyjnych ludzi. Mam nadzieje, ze jak Wasze dziecko oswiadczy, ze jest gejem, to bedziecie piac z radosci..bo jak nie, to znaczy ze jestescie hipokrytami.

Gość hehehehheehheheheehhe
piać z radości??? chyba czegoś dziewczynko nie rozumiesz. gdyby mi dziecko oświadczyło, że jest gejem to nie piałabym z radości, ale też nie wyklęłabym i nie wyrzuciła z domu. nie uprzykrzałabym mu również życia. rozumiem,że ty właśnie talk byś zrobiła.

Gość heteromania
nic bym nie zrobila, bo to by bylo jego zycie, ale nie bylabym zachwycona i nie udawala, ze sie ciesze i jest to dla mnie normalne.

Gość wiecie ze wrogosc
wobec homoseksualizmu- nieuzasadniona niczym, zadnym np. gwaltwaltem czy jego proba.... swiadczy o tlumionych sklonnosciach homo- jest to jeden z najczestszych mechanizmow obronnych podswiadomosci:P mysle ze to powinno wam pomoc zrozumiec wasz problem- bo problemem jest homosexualizm tlumiony a nie praktykowany. pozdrawiam wszystkich nienawidzacych samych siebie:P

Gość tak szczerze powiem
nie jestem w stanie zaakceptować innych związków poza damsko-męskimi a gejom wsadziłbym po 10 czopków przeczyszczających do tyłka i w ten sposób pokazał do czego służy dupa.

Gość no i geje mają rację bo
są normalni, to ich prawo decydować w departamecnie posiadania lub nie biologicznego potomstwa. tak samo jak ich prawem jest decydować w co im się wkłada i gdzie oni wkładają. gdyby ci kazano wkładać tam gdzie nie chcesz, wkładałbyś/łabyś fundatorze/rko topiku? społeczności na wyższym poziomie rozwoju już teraz przychylają się do adopcji dzieci przez pary homoseksualne. ci ludzie również mają prawo realizować się w roli rodziców. to, że z biologicznego punktu widzenia nie są w stanie zaspokoić swojej potrzeby, nie znaczy, że społeczeństwo nie może im tego umożliwić.

Gość tak szczerze powiem
a co wsadzić do jamy ustnej w związku damsko-męskim? i z jakim zwrotem wystartować? rozumiem że nie będzie to lewatywka? jarzysz?

Gość Odina17
Leczenie kosztuje tylko 1,54 PLN. Tyle kosztuje jeden nabój. I po kłopocie. pozdr

Gość do wiecie że wrogość
wobec homoseksualizmu... troszkę innymi słowami. wrogość wobec homoseksualizmu tłumaczy się w dobry sposób niewystarczającym rozwinięciem się empatii. jeśli ktoś nie potrafi postawić się w sytuacji geja, to nigdy nie zrozumie co gej przeżywa. to jest sprawa zaakceptowania w sobie samym pewnej dozy homoseksualizmu, czyli dla tych, którzy jeszcze nie odkryli w sobie tego pierwiastka - cała droga przed wami. i wcale nie chodzi o to, że odkrywając ten pierwiastek staniecie się (aktywnymi) homoseksualistami, o nie, chodzi o to, że zyskacie coś, zyskacie pewną mądrość, która pomoże wam zrozumieć innych ludzi. przecież nie musimy mieć raka mózgu, by współczuć chorym w terminalnym stadium takiej choroby.

Gość Odina 17 popatrz
z innej perspektywy, skoro leczenie kosztuje 1,54 pln, to może wyświadcz światu przysługę, i... będzie taniej po prostu... jarzysz?

Gość ja nie mam nic do gejów
przynajmniej wiem że żaden gej mnie np. nie zgwałci w przeciwieństwie do "zdrowych" heteroseksualnych prawdziwych Polaków zwłaszcza tych co drą ryje "jebać gejów" większość z nich to bydło które byłoby zdolne do gwałtu na kobiecie

Gość Gugiel
ale ten kolo jest brechtancki z tym "jarzysz" to takie.. dresiarskie:P

Gość _KiKi_
,,Psychologicznie rzecz biorąc większość tzw. "homofobów" to osoby, które boją się lub wstydzą swojej homoseksualnej cząstki (Freud zakładał, że człowiek rodzi się biseksualny). Potwierdza tę tezę dwukrotnie przeprowadzony głośny eksperyment (1). Tak więc walczymy u innych z tym, czego boimy się lub nie akceptujemy u siebie samych. Dlatego należałoby przypuszczać, że najbardziej walczące z homoseksualizmem grupy, są złożone w dużym procencie z nieakceptujących się gejów. Łatwiej bowiem walczyć z kimś innym, niż zmierzyć się ze sobą." ,,Co za różnica skąd to się bierze? Nie może być i nie jest chorobą coś co nie zagraża ani życiu, ani zdrowiu danej jednostki. Dlaczego są osoby, którym istnienie homoseksualistów jest tak bardzo nie na rękę? Boją się? Nie rozumieją? Od lęku można się uwolnić samemu lub z pomocą psychologa. Zrozumienie przychodzi z wiedzą i doświadczeniem. Trzeba przestać wreszcie dopasowywać każdego do własnej wizji świata i do własnych poglądów. Pozwólmy każdemu być sobą." z: http://www.homofakty.info/index_.htm

Gość to bydło jak określasz
też ma pewien problem, niechęć do myślenia i duży poziom testosteronu. więcej seksu - na receptę! co więcej, czasem wrzucam dres, jako niedzielna dresiara.

Gość widzialam dzis 2 lessby
jak szly objecte jak zakochana para i wcale nie wygladaly męsko albo to byla z ich strony prowokacja moze taki test na temat tolerancji w naszym kraju jednak smiesznie to wygladalo ,kazdy sie ogladal bo to byly takie 2 biusciaste less

Gość Kiki ależ to oczywiste
dziecko uczy się swojej roli, a za przykład ma dwoje rodziców, najczęściej przedstawicieli obojga płci :) to są kwestie poruszane nie tylko przez Freuda, ale również przez De Beauvoir (Druga Płeć - dlaczego druga? Bo pierwsza rości sobie prawo do bycia pierwszą, samozwańczo...) Tak jak heteroseksualiści roszczą sobie prawo do bycia tą 'zdrowszą' nad homoseksualistami, tymi drugimi, gorszymi.

Gość nie jestem lesbijką
, to znaczy nie jestem aktywna lesbijką i mój popęd płciowy skierowany jest na mężczyzn, ale pamiętam swoją pierwszą a zarazem ostatnią fascynację homoseksualną, miałam kilkanaście lat. Miała na imię Sylwia. Była mało biuściasta :)

Gość trainstation
macie dziecko, jestescie smiertelnie chore, nie macie rodziny i musicie zdecydowac komu powierzyc swoje np. 6letnie dziecko. Do wyboru macie dwie sympatyczne pary, pierwsza: facet i kobieta, druga: facet i facet. Komu powierzycie dziecko??? Odpowiedz jest oczywista podejrzewam, takze nie gadajcie pseudotolerancyjni, ze homoseksualizm jest normalny...

Gość nie jestem lesbijką
oczywisty wybór to jest dla ciebie trainstation, więc nie wypowiadaj się za inne osoby, bo dla mnie bez różnicy czy moje dziecko wychowywałaby para homo, czy hetero, a jeszcze gdybym miała to szczęście by bliżej poznać osoby które zajęłyby się mym dzieckiem po mojej śmierci, to już w ogóle pełnia szczęścia. W drugą stronę, są ludzie którzy pragną dziecka dla jego samego, zdarzają się adopcje dzieci chorych, czy kalekich, ale zdarzają sie też odrzucenia dzieci niekalekich, tylko dlatego, że 'nie spodobało się' danej parze, która ma fantazję takie dziecko 'przyjąć' lub nie.