Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pencja

Wolne kwatery nad morzem

Polecane posty

Gość kamirx
Wolne mieszkanie w Rogowie k.Mrzeżyna w terminach : 27 lipiec-01 sierpień ( 5 dni) i od 15 sierpnia. www.rogowo61.superturystyka.pl

Gość Iwciusss
hello!!! ma ktos namiar na jakies wolne kwatery (najlepiej na polwyspie helskim, ale niekoniecznie) od 21 lipca??? piszcie: 69iwonka69@wp.pl Dzieks;***

Gość Iwciusss
1 pokoj na 2 osob, a drugi dla pary z dzieckiem jakby co :D:P

Gość hen
Mam nieskromne pytanie do wynajmujących ;-) ... czy w terminie 20-26 lipiec br. znajdzie się jeszcze wolny domek... lub pokój... z łazienką... nad naszym kochanym morzem ??? Pozdrawiam odpoczywających i... oczekujących na wypoczynek ;-)

Gość turystyka5
mam wolne, słoneczne poddasze z łazienką w terminie 27 lipca - 5 sierpnia i od 12 sierpnia oraz pokój z łazienką na 2 pokoje gościnne, wolny 5 - 17 sierpnia i od 24-go. Ustka, blisko morza

Gość Xellesia
Poszukuje wolnego pokoju 2 -osobowego u Ustroniu Morskim w okresie 26.07-01.08.2008

Gość Yank
Poszukujemy pokoju nad morzem dla dwóch osób w terminie 15-26.07.2008r. Bardzo proszę o pomoc.

Gość sdoris501
Witam! poszukuje 2 osobowego pokoju nad morzem w termine- 28 lipca-2 sierpnia.Proszę o informacje:-)

Gość gig
No nie mogę! Co za pseudonim! Nadal potrzebna Ci-Pencjo- kwatera? Jak dla tak wysublimowanego pseudonimu, to w różowej, czynnej całą dobę "Rozi" na gdańskim Przymorzu. :D

Gość Loua
Kochani!!! szukam wolnej kwatery w okolicach Krynicy Morskiej albo Jastrzebiej Gory Pokoj 2 osoby -malżenstwo w terminie23-27 lipiec Dzieki za jakikolwiek odzew

Gość Krystian 46
Szukam taniego noclegu nad morzem .

Gość turystyka5
Krystian, trochę mało szczegółów. Może podaj termin, ile osób czy miejsce, które Cię intreresuje

Gość Krystian 46
Chcialbym pojechac w piatek 18-go Miejscowosc obojetna jestem sam.

Gość WOZNIAK1
wolny pokoj 3 osobowy w kolobrzegu od 20 lipca do 3 sierpnia. pozdrawiam i zapraszam

Gość turystyka5
Krystian, z pokojami 1-osobowymi na prywatnych kwaterach jest problem. U nas sezon trwa krótko więc wynajmujący mają pokoje dla co najmniej dwóch osób. Jedyne co mogę Ci poradzić to jechać w II połowie sierpnia. Wtedy z pewnością coś znajdziesz, szczególnie w blokach mieszkalnych bo te są mniej poszukiwane przez przyjeżdżające na wczasy rodziny. Jeśli nie możesz jechać w innym terminie, pozostaje jazda w ciemno. Musisz się jednak liczyć z tym, że może się zdarzyć, że trzeba będzie zapłacić więcej niż planujesz. Powodzenia

Gość lukasz67
Witam wszystkich! Może tutaj ktoś mi pomoże... Szukam noclegów dla dwóch osób w Jastarni w okresie 03-17 sierpnia (8-9 noclegów) w pokoju z łazienką. Moze ktoś ma jakieś namiary?? Z góry dzięki!!!

Witam serdecznie, interesuje mnie wybrzeże zachodnie, Wolin i okolice, od 20 lipca do następnej soboty. Pokój dwuosobowy z łazienką, najchętniej z mozliwością zaparkowania. Pozdrawiam.

Gość a jaka pogoda nad morzem

Gość marlin5555
Witajcie Bardzo pilne potrzebuję pokoju 2 osobowego w Pobierowie lub Pustkowie w terminie 28 lipca 3 sierpnia Gdyby ktoś z Was coś wiedział będę wdzięczna pozdrawiam

Gość lokpiotr
Szukam pokoju 2 osobowego (para) w przystepnej cenie, od Kołobrzegu kierując się aż po Świnoujście (miejscowość nie ważna) czas też elastyczny- 23 lipca - 10 sierpnia - coś w tym czasie! Za wszystkie informacje serdecznie dziekuje, pozdrawiam Piotr.

Gość turystyka5
lokpiotr, w tym terminie, ale na ile dni? czy od Kołobrzegu na wschód też może być?

Gość WOZNIAK1
wolny pokoj w kołobrzegu 29 lipiec do 3 sierpien.

Gość lokpiotr
intersuje mnie pobyt 7 dniowy! może być i wschód!

ZAINTERESOWANA JESTEM WYNAJęCIEM POKOJU 2 OSOBOWEGO Z łAZIENKA I TV (MATKA Z 11 LETNIM SYNEM) WE WłADYSłAWOWIE,łEBIE,KRYNICY MORSKIEJ, CZY INNEJ FAJNEJ MIEJSCOWIśCI W TERMINIE OD 25 LIPCA DO 30,LUB 31.OCZYWISCIE W NIEZBYT WYGóROWANEJ CENIE, MOżE KTOS TAKI WOLNY MA? POZDRAWIAM.

Gość turystyka5
w międzyczasie wynajęłam na ten termin. Zostały mi tylko: 4 dni od 9 sierpnia, od 19 sierpnia i od 24 sierpnia. Ustka

DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ, ALE INTERESUJE MNIE TERMIN LIPCOWY, BO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ NA URLOP.MOŻE KTOS INNY COS BEDZIE MIAŁ WOLNEGO? ODPISZCIE.

Gość sanchoz
Poszukuje pokoju dla dwoch osob od 4 do 10 sierpnia. Do 35 zł za dobe.

Gość iguana***
witam pilnie poszukuje domku lub pokoju z łazienka ,niedaleko plazy ,dla 2 dorosłych osób i dwójki dzieci w wieku 7 i 10 lat .termin 9-17 sierpien interesuje mnie region zatoki Prosze o namiary na maila ilonasn-76@tlen.pl z oferta i cenami oraz nr tel lub mailem pozdrawiam

Gość Jazon
Witam serdecznie, Szukam kwater noclegowych dla 5 osób (domek 5os. lub 2 kwatery: 2os. i 3os.) w terminie 1-4 sierpnia lub 2-5 sierpnia w Pobierowie lub okolicach. Preferowana cena do 40 zł za osobę.