Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna ola

Moja cera się strasznie zanieczyszcza, czy jest na to jakaś rada?

Polecane posty

Gość gość
Proponuję wizytę u kosmetologa, który zbada skórę specjalnymi przyrządami, zaleci odpowiednie zabiegi i powie jak pielęgnować skórę. Ja juz taki salon znalazłam w moim mieście i Wam też polecam. Wejdzcie na stronę www.dobrakosmetyczka.pl

Predyspozycje genetyczne to jedno, ale zdrowym trybem życia i właściwą pielęgnacją można wiele rzeczy poprawić i tym samym zyskać większą pewność siebie, nie bądźmy pesymistami - wiele zależy od nas samych. Wiem, co mówię, a właściwie piszę, bo od lat zmagam się z cerą skłonną do wszelkiej maści wyprysków i wykwitów, do tego wrażliwej, mieszanej i naczynkowej. Grunt to dobranie kosmetyków do potrzeb swojej skóry, dobry dermatolog oraz eliminacja sztucznych substancji zarówno w jedzeniu jak i w kosmetykach. Moimi patentami są domowe sposoby pielęgnacji, które łączę razem z odpowiednio dobranymi kosmetykami, tutaj polecam sklep Helfy http://www.helfy.pl/ - w którym znajdziecie kosmetyki organiczne, naturalnego pochodzenia. Jeszcze się nie zawiodłam :) Poza pielęgnacją zerwałam z kilkoma złymi nawykami żywieniowymi, jak picie słodkich gazowanych napojów czy podjadanie chipsów - efekty są zauważalne, choć nic nie przychodzi samo. Systematyczność i cierpliwość - tego Wam życzę, dziewczyny w walce o piękną i zdrową skórę.