Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gola25

Stracić 20kg - poczuć sie lepiej! 09.06.07- start

Polecane posty

Gość gola25

Witam! Chciałabym sie poczuć lepiej, lżej... wiem ze motylem nigdy nie bedę ale chce stracic prawie 20 kg ... po 1.. dla siebie... po2.. dla mężą.. po 3.. żeby pokazać niedowiarkom że można... Pewnie takich osób jak ja jest wiecej, wiec dołączcie sie kochani.. razem zawsze lepiej.. bedziemy sie wspierac i wymieniać doświadczenie. a teraz o mnie :) mam 25lat, i niestety 78kg i 164cm :( ale nic mnie nie załamuje bo najważniejsze jest pozytywne myślenie. Za odchudzanie zabierałam sie już tyle razy ze nie potrafie zliczyc, ale pomyślałam ze w grupie raźniej wiec do DZIEŁA !!! pisać, pisać :):):)

ach jeszcze jedno... nie bede stosowała zednej z reklamowanych diet ale za to mniej jadła ale zdrowo.. przeciez teraz taka pora ze owoców i warzyw jest pełno.. tylko sie cieszyć :)

nie wierze !! nie ma chetnych ?? no chyba ze wszystkie Polki są już szczupłe... tylko nie ja :) na co czekacie ... pisac jaki macie jadłospisna jutro... :)

cze ja chce stracic 15-20, waze obcnie 75 przy 170, mam 20 lat, odchudzam sie podobnie jak ty dla sibie i dla chłopaka, no i dla mnóstwa innych powodów....odchudzam sie juz od ponad 2 tygodni mam za soba jakies 3-4 kilo, razem napewno razniej, tyle ze ja jestem zdeterminowana i czuje ze dam rade, nie wiem jak ty sadze ze rowniez, po proistu chce zeby topik nie upadł po miesiacu, a ten balast pozostał ci po dzieciach???pozdrawiam moje dzisiejsze menu: kanapka z masłem i wedlina-150 kawa z mlekiem i cukrem-70 truskawki 500g-250=razem 470 kcal jesczcze zarzuce cos ale nie wiem co bo narazie nie jestem głodna, a jutro zarzuce ze 2 kanapki jakas surówke z warzyw i jogurt naturany albo truskawki,

no witam... niestety ten moj balast nie został mi po dzieciach, nawet nie wyobrazam sobie jak bym wazyla po ciązy , dlatego tez jestem zdetermonowana... w zasadzie diete zaczęłam stosowac 2tyg temu ale cos ja zakłocilo :) tylko ze mam ogromne wyrzuty sumienia i nie moge sie poddac tak łatwo za duzo juz poświecilam, i sobie naobiecywałam tak wiec utrzymajmy ten topic przy życiu. Moze jak bedziemy sie wspierac to damy rade... pozdrawiam

Hej Gola! Chętnie się przyłacze do Ciebie, jeśli mogę? Co prawda nie mam do zrzucenia tyle co ty ale jednak. Mam zamiar zrzucić jakieś 6-7 kg. Dziś stanęłam na wadze- 66,5 kg przy 171 cm. Nie jest źle ale jednak jest troche feciku:P na brzuchu i wewnętrznej stronie ud. Też niechce stosować ksiązkowej diety a jedynie zrezygnować, ze złych kalorii;) wiecej ruchu i duzo mineralki:) i czerwonej herbatki. Na początek chciałabym choć 64 kg ważyć, a więc do zrzucenia 2,5 kg, a mam nadzieję, że póxniej pójdzie już lekko:) Pozdrawiam Cię serdecznie, a teraz idę łapać czerwcowe słonko:)

wiatm ! serdecznie zapraszam, im nas wiecej tym lepiej ja juz po śniadanku... kromka razowego pieczywa z twarogiem i koktajl truskawkowy na kefirze pozdrawiam :)

Gość Paulina20
ja rowniez sie odchudzam .. {od 1 czerw. -1.5 kg:(}.. mam do zrzucenia min 10 kg.. chętnie przylacze sie do Was dziewuszki..;) pozdrawiam:*

Witajcie Kochane! Ja od dzisiaj zaczynam się odchudzać (po raz 100000000). Mam do zrzucenia jakieś 25 kg, więc przede mną długa droga. Myśle, że każda z nas potrzebuje wsparcia, dlatego także chciałabym, żeby ten topik nie przepadł. Mój sposób na stracenie kilogramów: dużo wody mineralnej, rezygnacja z kolacji i ograniczenie wielkości porcji zjadanych posiłków. Oby pomogło... No i jakaś domowa gimnastyka typu aerobik i ćwiczenia na kocyku. Damy radę, musimy... A tak szczerze to jestem totalnie załamana i mam chwilę pt. nie mogę na siebie patrzeć... :(

Gość ja też bym chciała
tak 15 kilo starcić, waze 69 kg przy 164, przytyłam teraz bo mam jojo i kompulsy, ach szkoda słów, moze mi sie uda?

Co najbardziej Wam przeszkadza schudnąć? U mnie porażką jest słabość do słodyczny i... lenistwo... Ale bardziej to pierwsze, bo nie mam alergii an ruch;) Tylko ta okropna czekolada pełnomleczna... ;(

no ja jestem i nie opuszcze was az do smierci.....trzymam sie jakos, nie chce mi sie wogole jesc, wyzbyłam sie wilczego apetytu na noc i to jest moj wielki ogromniaty sukces!!!!!!jestem jeszcze na innym topiku, moj start był ponad dwa tygodnie temu, nie mysle o dietach i o jedzeniu tyklko o moim misiaczk, dzis ciocia wychwaliła mnie ze schudłam, czuje ze ma siłe by powalczyc jeszcze o te 15 kilo, pozdrawiam

tez miałam probolem z słodyczami ale to naszczescie przeszłosc moze sprobuj łykac chrom???podobno niektorym skutkuje a najlepiej nto sie zakochaj i badz kochana!!!!ja tak zrobiłam i dieta mi sama wychodzi, moj luby oszczedzi troche na mnie hehe ile potrzebije czasu na te 15-20 kilo???daje soboie 3-4 miechy

Gratuluje ci nosek20. Napisz proszę coś wiecej na temat twojej drogi do pięknej sylwetki;) Już kiedyś próbowałam z chromem, ale nie było nawet minimalnego efektu:( Musze więc zwalczyć to straszne ulzależnienie sama. A z tym zakochaniem to oj baaaardzo ciężko... Na nic sie nie zapowiada. Może jak już wreszcie schudnę, hehehe...

jestem jestem , ale miałam zajety wekeend wiec nie zagladałam ale obiecuje teraz bede to robic regularnie zapraszam wszystkie odchudzaczki

ale zapomnialam napisac wam jak mi idzie.... dzis 3 dzien i jak narazie trzymam sie całkiem niezle.... nie poddam sie , bo mam teraz was a wy mnie :) no oby te nasze zlote środki zadziały i dały wymierne efekty.... dzis na sniadanko 100g chinszczyzny przekaska- banan obiad- serek grani z pomidorkiem podwieczorek- jabłko kolacja- sałatka owocowa z jog. naturalnym pozdrawiam kochane

Gość AniaBania
Hej to ja też :) Wprawdzie mój cel jest trochę mniejszy ( chcę na początek 15 kg, wiem, że to będzie bardzo trudne). Wzrost 163. Waga - dwa tygodnie temu 78. Dziś 75,8 WIek 30 :( Pozdrawiam :)

Wiatj AniaBania. Na czym polega twoje odchudzanie? Widzę,ze już trochę Ci ubyło na wadze. Powodzenia!

myslicie ze do wrzesnia zgubie 15 kilo???bardzo mi na tym zalezy....dzis na sniadanko 2 kanapeczki bez masła z szynka i kawa z mlekiem i łyzeczka cukru razem 250 kcal, jak zjem takie sniadanko daje mi poczucie sytosci na wiele godzin, zjam obiadek koło 15 potem truskawki koło 19 i styknie, do tego wypije 2 litry wody i miety, poopalam sie dzis i spedze czas z moim kochaniem taki moj plan na dzisiejszy dzien:) pozdrwaiam :):)

czy ja tez sie moge przylaczyc??? odchudzam sie od 2 tygodni juz i ubylo mi 4 kg... na dzien dzisiejszy mam 180cm wzrostu i 84 kg wagi wiec jak widac przydaloby sie zrzucic jakies 20 kilo... wprawdzie jestem juz na innym topiku ale lubie sobie popisac bo to mobilizuje i trzyma mnie w ryzach wiec bede wdzieczna jak mnie przyjmiecie...

witaj asiu wzrost masz imponujacy nadwage jakie 10-15 kilo podobnie jak ja:):)wiec podobny mamy cel -zgubicspora ilosc tłuszczu, moj sposob to dieta 1000 kcal a do ciweczen jakos nie mam checi pozdrawiam papa

Gość AniaBania
Na razie zrezygnowałam z: kolacji chleba i ziemniorów :) słodyczy Nie liczę kalorii, aczkolwiek pilnuję, zeby jeść mniej. Piję bardzo dużo wody, jem połowę tego co dotychczas. Niestety jeszcze nie ćwiczę - z przyczyn zawodowych mało na to czasu, ale za trzy tygodnie stały trening, nie tylko w weekendy :) Dziś waga pokazuje 75,4

nosek20 hehwiem ze ze mnie wielka baba ale kiedys to wygladalam jak modelka tylko po ciazy sie roztylam... kiedys wazylam 58kg ale wiem ze do tej wagi to juz raczej nie wroce... starczy mi tak 64-62kg... ja tez stosuje diete 1000 kcal (czasem nawet mniej mi wychodzi ale glodna nie chodze) a na mnie ta dieta bardzo skutkuje... poza tym nie jem slodyczy fast foodow (z tym najgorzej) pieczywa, makaronow, ziemniakow, ryzu i nie uzywam cukru... z mies jem tylko drob a z wedlin tylko drobiowe... no i duzo nabialu ale odtluszczonego bo lubie nabial... u mnie tez cwiczenia odpadaja bo nie lubie bardzo... jedyne co robie to spacerki sobie czesto urzadzam... bede oczywiscie informowac o swoich postepach jesli takowe nadal beda sie pojawiac.. pozdrawiam serdecznie i do jutra!!!

hej kobietki... ale super ze jest was coraz wiecej... redwine86 nie przejmuj sie ja dzis tez uleglam zjadlam kilka małych zieniaczkow chyba za ładnie wygladały a tak poza tym chyba niezle mi idzie.. musze czesciej zagladac .. wiem nic mnie nie tłumaczy.. ale mam taki zapierdziel moze to i dobrze bo nie mam czasu o jedzeniu myslec za bardzo. kobietki mam prośbe napiszcie skad jestescie ... im wiecej o sobie wiemy tym lepiej... buziaki

nosek na zrzucenie masz 3 miesiace powinno sie powiesc ale pamietaj nic za wszelka cene, małe kroczki tez sa dobre AniaBania trzymam kciuki i widze ze masz cel i sile oby i mi ich starczyło asia-k hmm... moze nasz topik okaze sie sympatyczniejszy i lepszy :) buziaki

nie za bardzo chce sie przyznawac skad jestem... bo mieszkancy tego miasta nie sa zbyt lubiani... no ale ze wiem ze jestescie rozsadnymi dziewczynami i dla was wazne jest jaki czlowiek jest a nie skad jest to powiem... z Warszawy... nie to zebym sie tego wstydzila... bardzo lubie to miasto ale w Polsce jego mieszkancy sa dziwnie odbierani... na pewno ten topik bedzie rownie sympatyczny!!!